implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: soldado » 28 cze 2024, 22:33

lerefant pisze:A co z myślami które nagle tracimy? szczególnie gdy wydaje się to ciekawą obserwacją?

Mawia się że istnieje coś takiego jak przeznaczenie.
Może przed wcieleniem przechodzimy po "tamtej stronie" nawet i miliony ich w mgnieniu oka ostatecznie skupiając się na jednej? Można to porównać do zapowiedzi jakiegoś filmu.I nie ma czegoś takiego jak niewypełnienie "lekcji życiowych, misji" itd. Tylko po prostu zbieramy doświadczenie, wiedzę? A rzekoma ciemna noc duszy jest po prostu czymś tam?

O lekcjach życiowych, ciekawie mówi medium Lisa Williams ;)

KLIK

KLIK
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 29 cze 2024, 23:35

Murof pisze:"Odpowiem Ci znów na swoim przykładzie...
Gdy wszystko się u mnie lata temu zaczynało"

Wszystko czyli co?

Soldado czy sugerujesz ze mi moze sie cos zaczac? Z tego co pamietam to, ty niemasz chipu naprowadzajacego :) Ja ufam ze po usunieciu, okaze sie, ze jest to jakas czesc zabawki ktora wepchnelam sobie w dziecinstwie. Przez tyle lat moglaby zawedrowac tak daleko. Mysle jednak, ze jest to amalgamat.

A co, jeżeli okaże się, że to nie jest jednak część zabawki, tylko chip?
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 30 cze 2024, 23:49

danut pisze:I nadal nikomu nie daję się zbałamucić :D .

Jak dobrze pamiętam, Ty swój implant wydłubałaś z ręki i wrzuciłaś w ognisko?
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 01 lip 2024, 12:31

soldado pisze:

Do ognia w kuchennym piecu kaflowym - tam jakby wybuchło, rozległ się huk, ale ogólnie pieca nie uszkodziło. Pisałam tutaj o przekazanej mi wiadomości, że w sumie to nic nie dało, ale mój organizm zwalczył zakażenie, czyli muszę mieć jakąś nad tym kontrolę. Widocznie stąd moje uparte przekazywanie wiadomości.
danut

Poszukuję Medium

Postautor: Grzechu » 01 lip 2024, 14:54

Witam poszukuję Medium chce nawiązać kontakt z zmarłym, poszukuję już od dawna jeśli jest tu ktoś kto chce pomóc bądź wie gdzie znajdę Medium,do kogo się zgłosić bardzo będę wdzięczny
Dziękuję za wszelką pomoc
Grzechu

Re: Poszukuję Medium

Postautor: danut » 01 lip 2024, 15:46

Grzechu pisze:Witam poszukuję Medium chce nawiązać kontakt z zmarłym, poszukuję już od dawna jeśli jest tu ktoś kto chce pomóc bądź wie gdzie znajdę Medium,do kogo się zgłosić bardzo będę wdzięczny
Dziękuję za wszelką pomoc

Z tego co wywnioskowałam szukasz medium, by połączyło Cię ze zmarłym, jeszcze takiego, które przeprowadza seanse. To jest stereotyp, który być może jeszcze ktoś praktykuje, a którego ja sama jestem gorącym przeciwnikiem. Sprawa jest delikatna i bardzo skomplikowana. Posiadam dużą wiedzę o zmarłych, wymiarach i rzeczywistościach poza naszą i nic nie jest takie, jak powszechnie się uważa. Dlatego dobrze by było, by pierwszym krokiem do takiego kontaktu było zaznajomienie się z tą wiedzą. Tu wręcz nie wolno nam nic czynić pochopnie w celu spełniania swoich życzeń, jak je się potocznie określa - pobożnymi.
danut

Postautor: soldado » 03 lip 2024, 22:20

danut pisze:
soldado pisze:

Do ognia w kuchennym piecu kaflowym - tam jakby wybuchło, rozległ się huk, ale ogólnie pieca nie uszkodziło. Pisałam tutaj o przekazanej mi wiadomości, że w sumie to nic nie dało, ale mój organizm zwalczył zakażenie, czyli muszę mieć jakąś nad tym kontrolę. Widocznie stąd moje uparte przekazywanie wiadomości.

A może ten implant wywołał Twój upór w przekazywaniu wiadomości.
Miał to zrobić i zrobił :)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 03 lip 2024, 22:36

soldado pisze:.....

:lol: Nie. Spowodował wielką czujność i ostrożność w przekazywaniu tych informacji, za niczyimi podpowiedziami nie pójdę, wszystko co np. piszę musi być bardzo skrupulatnie przeze mnie sprawdzone, być moją refleksją.
danut

Postautor: soldado » 03 lip 2024, 22:40

danut pisze:
soldado pisze:.....

:lol: Nie. Spowodował wielką czujność i ostrożność w przekazywaniu tych informacji, za niczyimi podpowiedziami nie pójdę, wszystko co np. piszę musi być bardzo skrupulatnie przeze mnie sprawdzone, być moją refleksją.

Czyli jednak coś spowodował? :)
A jakie było Twoje samopoczucie, po jego usunięciu?
Pamiętasz?
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 03 lip 2024, 22:48

Miałam 40 stopni gorączki, to jak miałam się czuć? Co mnie zdziwiło to fakt, że trwało to gdzieś 12 godzin a potem ręka sklęsła, wszystko się zagoiło w bardzo szybkim tempie, wzięłam tylko jedną tabletkę Ampicyliny najpewniej, bo taki antybiotyk był popularny w tamtym czasie.

Soldado to nie był eksperyment kosmitów. To byli ludzie nam odpowiedni, te odpowiedniki- twoja nazwa, która mi trochę się nie podoba, ale nie mam innej. Mam wiele innych poszlak na to. Widziałam dziwnych ludzi, którzy mnie wtedy fotografowali - oni nie byli stąd. Widziałam dwie kobiety, bardzo dziwnie i inaczej ubrane jak na tamte lata, które nagrywały sytuację z kościoła, wtedy kiedy ta moja pseudokoleżanka zamieniała się w starą Cygankę. Pamiętam jak inna koleżanka mi zwróciła na nie uwagę, stały z boku pod filarem- ona mi mówi _Danka one cały czas cię obserwują, w ogóle się nie modlą, robią ci zdjęcia. I mam duzo innych spostrzeżeń.
Ostatnio zmieniony 03 lip 2024, 22:56 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi