danut pisze:"liczby zostały stworzone dla ludzi, jednak ludzie nie zostali stworzeni dla liczb...,, - Liczby wymyślili ludzie, nie zostały stworzone. Jednak stały się bardzo istotnym wskaźnikiem dla rozpoznania reguł rzeczywistości, fizycznych praw natury i określania sił kosmicznych, ruchu planet i pulsu przestrzeni, aktów tworzenia. Ludzie nie zostali stworzeni dla liczb, ale według boskich zasad, które możemy próbować rozpoznawać za ich pomocą. Soldado tez jestem 11-tką. Miałam rozpoznawaną numerologię i dało się według niej wyczytać niesamowite rzeczy, z tego co pamiętam mam też np. Karmę Hioba. Czy Ty wiesz coś na ten temat i przypomnisz mi o co w tym chodzi?
danut pisze::D I Ty też? Soldado współautorka "Kwantowej rzeczywistości" robi obecnie misz- masz z moich i Desmarqueta przeżyć - wściekło mnie to na amen. Dobrze, ze chociaż przyznała w ostatnim wywiadzie, że to nie z tą samą cywilizacją ja miałam kontakt, to była pewnie próba udobruchania. Ja chcę by ludzie się otrząsnęli i wstali z kolan - nikt nam nic nie daje za darmo i nie jesteśmy niczyimi niewolnikami. Tjehoobanom się tylko wydaje, że mogą na swoje widzi mi się z dezaktywować całą planetę., właśnie stąd ten mój apel "Nie lękajcie się"
Wiem, że to dużo liczenia sięganie do rodowodu, imiona i wzięcie pod uwagę innych rzeczy, to nie jest modne wróżenie, ani czytanie z kart, osoba która tym się zajmowała niechętnie podejmuje się tego z braku czasu. Mnie zaintrygował ten Hiob podobno jako jedna z rodziny mam tę karmę, a 11 było więcej ale bez tego dodatku. Szkoda, że nie zajmujesz się tym, bo nie chce wyobrażać sobie o co w tym chodzi a zapomniałam, a do numerologów za kasę i złapanychz Internetu nie chcę się zwracać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości