implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: danut » 23 cze 2024, 19:15

Chyba dobrze myślisz :D Ogólnie to ta przestrzeń niedługo ma się zmienić, choć najwidoczniej nie dla wszystkich.
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 19:29

danut pisze:Chyba dobrze myślisz :D Ogólnie to ta przestrzeń niedługo ma się zmienić, choć najwidoczniej nie dla wszystkich.

Jest wiele jej wariantów, w które możemy wejść.
To od nas zależy, w jaki wariant wejdziemy.
Obecnie jesteśmy w przestrzeni, której nieco zmieniła się przeszłość - patrz efekt Mandeli. ;)
Dlatego trzeba zawsze starać się myśleć pozytywnie i uważać trzeba na swoje słowa i myśli, bo mają one ogromną moc sprawczą.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 23 cze 2024, 19:37

Efekt Mandeli uświadamia nas, że dwie odnogi rzeczywistości łączą się ze sobą w jedną, to są te procesy. Doskonale obrazuje je przypowieść o żniwach, ziarnie i plewach.. Bądźmy ziarnem, czego i Tobie i sobie życzę.
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 19:44

danut pisze:Efekt Mandeli uświadamia nas, że dwie odnogi rzeczywistości łączą się ze sobą w jedną, to są te procesy. Doskonale obrazuje je przypowieść o żniwach, ziarnie i plewach.. Bądźmy ziarnem, czego i Tobie i sobie życzę.

Efekt Mandeli jest dowodem na to, że będąc w jednej przestrzeni, poprzez swoje świadome, bądź nieraz nie świadome wybory, zmieniliśmy ją w sposób nie zauważalny dla nas, na inną, która ma inną przeszłość niż ta, w którą pierwotnie weszliśmy.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 23 cze 2024, 19:48

Wymiana klatek zdarzeń jest możliwa, przecież takie sytuacje z mojego życia opisałam w "Kwantowej rzeczywistości". Trzeba wielkiego skupienia, roztropności i uwagi, by móc to wyłapać, ale ludzie zazwyczaj pędzą naprzód na oślep i tego nie zauważają.
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 19:53

danut pisze:Wymiana klatek zdarzeń jest możliwa, przecież takie sytuacje z mojego życia opisałam w "Kwantowej rzeczywistości". Trzeba wielkiego skupienia, roztropności i uwagi, by móc to wyłapać, ale ludzie zazwyczaj pędzą naprzód na oślep i tego nie zauważają.

Oczywiście, że tak.
To co nas ogranicza, to nasza wyobraźnia.
Ile razy było tak, że pomyśleliśmy: nie, tego nie dam rady zrobić, nie zdam, nie przejdę dalej, w tej pracy sobie nie poradzę itp...... - i właśnie tak było!
Trzeba zrozumieć, że to też działa w drugą stronę!
Trzeba przestawić swoje myślenie....
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 23 cze 2024, 20:16

Soldado, ale to nie tak działa, nie przez naszą wyobraźnie i wiarę w siebie coś się dzieje. To przez esencje naszego ducha, tę moc, a można to nazwać wiarą w sprawiedliwość i dobro.. W tym fragmencie moich przeżyć z walką o siebie i dziecko podczas zepchnięcia mnie ze skarpy ukryte jest odwrócenie biegu czasu, tej linii czasowej. Przypomnij sobie uważnie moją historię. To ja miałam być zabita, w najlepszym wypadku tylko oszpecona. Przepowiednia "gdy te rodziny się połączą jedno zginie" - zginęła druga osoba nie ja, ten chłopak pod kołami pociągu. Wszelkie próby otrucia mnie, spalenia i nawet tak... tez zepchnięcia w przepaść czy pod koła samochodu z chodnika prowadzone przez pseudo koleżankę w przebraniu się nie udawały. Ten plan napisany przez nią i "spółkę"( o tej spółce wiem choć napisałam że nie wiem dla niepoznaki, a Ty się skapnąłeś) co do mnie nie wypalił. Miałam siłę odwrócić taki bieg wydarzeń, zmienić swoją rzeczywistość.
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 20:26

danut pisze:Soldado, ale to nie tak działa, nie przez naszą wyobraźnie i wiarę w siebie coś się dzieje.

Napisałem wcześniej:

poprzez swoje świadome, bądź nieraz nie świadome wybory.... ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 23 cze 2024, 20:33

Tak napisałeś, ale potem nie umiałam zrozumieć tego, że ogranicza nas wyobraźnia, bo przecież nic z tego że coś sobie wymarzymy i niby ma się stać. Zauważ w tym ruchu newe agowskim takie puste hasła są na topie i wiesz, że od bardzo dawna je neguje, pamiętasz temat Motylka "Nasze myśli tworzą rzeczywistość"? :D No gdzie i do czego.. żeby przez tyle lat zwracać ludziom na jedną rzecz uwagę to sam powiedz, jak mi się jeszcze chce.
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 20:42

Widzisz, do tego co napisałem trzeba samemu dojść.
Nie ma drogi na skróty.
Nie ma co przekonywać kogoś do swoich racji na siłę.
Jeżeli ktoś to zrozumie i to zauważę, to wtedy mogę napisać więcej, znacznie więcej.
Każdy z nas idzie swoim tempem i należy to uszanować.
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi