implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: soldado » 19 cze 2024, 22:11

danut pisze:Był jeszcze drugi przekaz przez Ciebie i jego kolegę identyczny " Bo ja nie Nie jestem Stąd". Mogę tu wrócić i pisać o ile "dobre dusze" przestaną kasować moje posty. Obecnie trwają prace nad moją drugą książką, która zostanie wydana Tobie musze się pochwalić. :) Serdecznie pozdrawiam!

Tych przekazów z tego co pamiętam było dużo. ;)

Witaj na forum. :)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 cze 2024, 15:16

Witaj Murof - w takim razie polecam do odczytania swoje ponad 6 tysięcy postów, które tu zostały! Cześć soldado! Zaglądałam tu czasem, by przeczytać co piszesz. Swojego twardego poglądu w tych tematach od lat nie zmieniam i cieszę się z tego, że coraz więcej ludzi otwiera oczy i pozbywa się lęku, tak ochoczo chcianego nam zaaplikować przez różne szemrane grupy. Człowiek musi powstać z kolan i pokazać siłę swojego człowieczeństwa, dobra, miłości i wysokiej moralności. Nie jesteśmy żadnym robactwem, jak próbuje się zobrazować sprawę w filmie "Problem trzech ciał". Mamy swoją godność i możemy skutecznie przeciwstawić się manipulacji zorganizowanej odwiecznie TUTAJ, a nie w żadnym kosmosie. "Nie lękajcie się!"
danut

Postautor: soldado » 21 cze 2024, 21:44

A ja ostatnio oglądałem program, o ukrytych bazach Obcych, były podane 10 lokalizacji.
Program zaczynał się od numeru 10, do numeru 1.
Była lokalizacja mi.in. W USA - Dulce, w oceanie koło Miami, gdzie zdjęcia satelitarne ujawniają ogromne struktury, które nie są naturalnym tworem, były podane nazwy jezior, z których od setek lat prowadzone są obserwacje wlatujących i wylatujących UFO, były podane nazwy gór, była Arktyka, gdzie piloci widzieli ogromną dziurę, jest tam obszar zakazany dla lotów.
Na mnie zrobiły jednak wrażenie dwie lokalizacje:
- Alaska, gdzie pod jedną z gór jest czarna piramida, większa od tej w Gizie, która emituje energię, która może spokojnie zaspokoić potrzeby np. Kanady.
- Ale najlepsza lokalizacja była numer 1, którą każdy z nas codziennie widzi ;)
Co ma to wspólnego z implantami?
Oni nie przylatują skądś, gdzieś z daleka, Oni tutaj po prostu są i swoje działania robią na masową skalę, mając nas niejako pod ręką.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 21 cze 2024, 21:57

Otóż to! Nie przylatują, oni tutaj są :) Pytanie jest jedno- ale kto to jest? W naszych czasach to ich obleciał solidny strach, że zostaną wykryci. Dzisiaj jest Noc Kupały i zaraz moje myśli kieruje ku swojemu Grodzisku. Ono i Potężny Diabelski Kamień to nie jest zwykłe miejsce.
danut

Postautor: soldado » 21 cze 2024, 22:11

danut pisze:Otóż to! Nie przylatują, oni tutaj są :) Pytanie jest jedno- ale kto to jest?

To Istoty Wielowymiarowe, ponieważ poruszają się Oni między wymiarami.
Mają różne nazwy: Strażnicy, Zmiennokształtni, Szaraki, Reptilianie, Plejadanie itd.
Ekspoloruje nas wiele ras Obcych, którzy są na różnym stopniu rozwoju, jest ich 9.
Ludzie są na pierwszym.
Najbardziej znanymi są Szaraki, które są bio robotami, Nimi dowodzą Istoty wyższe od nich, Oni wykonują Ich polecenia, również związane z zaaplikowaniem implantów.
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 21 cze 2024, 23:42

Rozwinę temat baz Obcych...

10. Antarktyka - dużo udokumentowanych obserwacji zjawisk związanych z UFO, głównie przez pilotów, baza ma być ukryta pod lodem, pierwsze doniesienia w latach 30 - XX wieku. Piloci widzieli tam w połaci lodu ogromną dziurę, w obszarze zakazanym dla lotów.

9. W Chinach jezioro Fuxian, bardzo dużo obserwacji wlatujących i wylatujących z wody pojazdów UFO. Mają one być tam widywane według przekazów, w tym również zapisanych, od setek lat.

8. Wybrzeże Południowej Kalifornii - Malibu... ogromne struktury odkryte w wodzie, są zdjęcia satelitarne z 2014 roku, ( owalna duża struktura na nóżkach )...i jest dużo świadków dziwnych fenomenów - świateł związanych z UFO.

7. Smocze Domy w Grecji na wyspie Euboea, w górach, które mają być lądowiskami Obcych, tajemnicze obiekty opisywane już przez starożytnych. Archeolodzy nie potrafią wyjaśnić, jak zbudowano tek konstrukcje przez starożytnych. Użyto skał długości 3 metrów i grubości pół metra na wysokości 1500 metrów.

6. Himalaje, góra Kailash, szczyt skrywa wejście do legendarnej Szambali, widywane są tam spodki Obcych. Góra święta dla Buddystów, doniesienia o pojazdach Obcych są od stuleci. Na szczycie góry jest silne promieniowanie radioaktywne.

5. We Włoskich Alpach góra Mount Musine, od tysięcy lat widywane są dziwne światła, pojazdy Obcych, są na ten temat legendy. W Lombardii miało tam rozbić się UFO, w czasach Musoliniego.

4. Podziemna baza w Dulce, są świadkowie, którzy twierdzą, że mieli kontakt z Obcymi, Apacze opowiadają, że tajemnicze Istoty żyją pod ziemią, które przybyły z Gwiazd. Wielopoziomowa baza jest zlokalizowana dokładnie 3 kilometry od góry Arczureta Mesa. Phil Schnaider np. tam pracował i dużo na ten temat opowiadał.

3. Alaska, Czarna Piramida, pod górą Denan, dużo obserwacji pojazdów Obcych, są odtajnione dokumenty, które o tym mówią. Pod górą Hayes, jest baza Obcych, a Czarna Piramida jest 200 km od niej, pod górą Denan. Piramida jest dwukrotnie większa od tej w Gizie i ma emitować ogromną energie. Ilość emisji energii, mogłaby wystarczyć dla całej Kanady.

2. Góra w Północnej Kalifornii, góra Shasta, obserwacje Obcych są tam o tysięcy lat. Ogromna ilość świadków, jak również dużo zaginięć ludzi. Od 12 wieków Indianie mówią, że byty niebiańskie zstąpiły z nieba na tę górę. Widywane są statki Obcych wlatujące i wylatujące z tej góry. Wokół góry występuje bardzo nietypowe pole elektromagnetyczne.

1. Księżyc - to ogromna baza Obcych, jest pusty w środku. Apollo 12 rozbił moduł o Księżyc, a on wibrował przez godzinę....Księżyc rozdzwonił się na godzinę.... Padła decyzja szefa lotu na Księżyc - Brauna, żeby następny Apollo 13 celowo rozbił swój moduł, który był cięższy..... i Księżyc rozdzwonił się na 3 godziny....Księżyc to sztuczny obiekt Obcych, który został na orbitę Ziemi celowo sprowadzony, reguluje np. pory roku na Ziemi, sprawia, że są przypływy i odpływy, stwarza doskonałe warunki do życia na Ziemi i ją monitoruje. Na jego powierzchni są sztuczne struktury, np. 300 km od pierwszego lądowania jest kilka długich iglic, które są niczym monolity w Egipcie, na jego powierzchni nagrano rozbłyski i obok niego latające pojazdy...Dlatego zaprzestano tam lotów.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 22 cze 2024, 13:50

Polecam kanał ufo - historie. Bardzo trafne pytania i uwagi są tam podawane dla ludzi myślących. Wiele z nich wydumałam już sama bardzo dawno. Na wiele zwracałam uwagę. Soldado skasowali tu te nasze rozmowy o całym przekręcie z kosmitami i ufo, czy warto je jeszcze ponownie odkryć?
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 18:32

danut pisze:Polecam kanał ufo - historie. Bardzo trafne pytania i uwagi są tam podawane dla ludzi myślących. Wiele z nich wydumałam już sama bardzo dawno. Na wiele zwracałam uwagę. Soldado skasowali tu te nasze rozmowy o całym przekręcie z kosmitami i ufo, czy warto je jeszcze ponownie odkryć?

Możesz założyć nowy temat, jak chcesz.
Ja ostatnio usunąłem niektóre swoje wpisy i temat, który założyłem, bo miałem jakieś przeświadczenie o tym, że piszę o Nich za dużo.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 23 cze 2024, 18:53

Racja z tym mówieniem za dużo, zwykle tacy ludzie są uciszani i wzięci pod lupę, licho nie śpi :D A wiesz kto działa pod przykrywką ufo i kosmitów i to gdzieś od lat 70-tych ubiegłego wieku? Ja tam nie wiem, mogę tylko namierzać pochodzenie swojego implantu i uwierzyć przybyszowi z innej rzeczywistości na moje podwórko. Panuje w tych środowiskach ogólny strach odkąd poszła fama o ujawnieniu.. poczekamy, zobaczymy, ale sprawy przyjmują obecnie dla mnie bardzo dobry obrót. Prawda wyjdzie na jaw. Zresztą tak było mi przepowiedziane.
danut

Postautor: soldado » 23 cze 2024, 19:04

Racja z tym mówieniem za dużo, zwykle tacy ludzie są uciszani i wzięci pod lupę, licho nie śpi :D A wiesz kto działa pod przykrywką ufo i kosmitów i to gdzieś od lat 70-tych ubiegłego wieku?

Myślę, że znasz na to pytanie odpowiedź.
Kluczem jest odpowiedzenie sobie na pytanie, w jakiej przestrzeni, w jakim miejscu jesteśmy.
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi