śmierć dziecka

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

śmierć dziecka

Postautor: Anna1357911 » 02 cze 2024, 17:18

Witajcie
Trafiłam na to forum ponieważ szukam pomocy. Zmarł mi syn - nagle, miał wypadek na rowerze. Szukam pomocy w cierpieniu, szukam informacji od niego i od innych ludzi, którzy przeżyli taką tragedię jak ja. Piszcie wszystko, proszę cokolwiek może mi pomóc.
Anna1357911

Re: śmierć dziecka

Postautor: soldado » 04 cze 2024, 21:29

Anna1357911 pisze:Witajcie
Trafiłam na to forum ponieważ szukam pomocy. Zmarł mi syn - nagle, miał wypadek na rowerze. Szukam pomocy w cierpieniu, szukam informacji od niego i od innych ludzi, którzy przeżyli taką tragedię jak ja. Piszcie wszystko, proszę cokolwiek może mi pomóc.

Odbieram, że jest teraz w stanie, który przypomina sen.
To co możesz dla Niego zrobić, to modlitwa i pomaga w takim przypadku msza w Jego intencji ( chodzi o jej rytuał, nie o ilość pieniędzy, które są dane na tace ) ;)
2, 3 msze i modlitwa, powinny Mu skutecznie pomóc, powinny spowodować, że z tego snu się otrząśnie... myślę, że Ci wtedy w jasny dla Ciebie sposób da znać i za to Ci podziękuje.
A potem przejdzie dalej... ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Re: śmierć dziecka

Postautor: ZabaZaba » 29 lip 2024, 13:33

Anna1357911 pisze:Witajcie

wyrazy współczucia
mnie ponad 4 lata temu zmarł 13-letni wówczas syn, w tym roku skończyłby 18 lat.... boli ciągle tak samo niewyobrażalnie
jeśli chcesz pogadać, zapraszam na priv
ZabaZaba

Wróć do Pytania i odpowiedzi