Pięknie dziękuję , poczytam wszystko dokładnie wieczorem bo jadę do pracy, to bardzo pomocne.Bardzo.
Dziś moje urodziny i konkluzja taka że przede wszystkim sobie samej pożyczę tego co trzeba.
ES3 pisze:Zgadza się. Choć do Stwórcy możemy zwrócić się o siłę i odwagę, żeby zmierzyć się z tym wszystkim...
Dyzia pisze:Bardzo wszystkim dziękuję za zyczenia. Zawsze w urodziny siedzę cicho, napisałam tylko że olsnilo mnie zebysmy swoje urodziny obchodzili codziennie życząc SOBIE w urodziny i każdego innego dnia tego co dla NAS szlachetne.
Od jakiegoś czasu dzięki Wam i Sobie pozbyłam się tego Tantalowskiego głazu w postaci nienawiści do osób które mi i mężowi zrobily krzywdę.
Czuje się jak nigdy dobrze i nie jest to pycha a jakaś hmmm czystość myśli i intencji... Nie miele już w głowie każdego dnia urazy.
Wyłapujmy codzienne ciosy i złe szepty wywalajmy odrazu do śmietnika. To jest nasza największa moc i prezent. Świadomość już pewnych spraw. Ilu ludzi żyje w nie wiedzy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości