Moc i niemoc modlitwy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Moc i niemoc modlitwy

Postautor: Dyzia » 11 wrz 2018, 11:23

Pięknie dziękuję , poczytam wszystko dokładnie wieczorem bo jadę do pracy, to bardzo pomocne.Bardzo.
Dziś moje urodziny i konkluzja taka że przede wszystkim sobie samej pożyczę tego co trzeba.
Dyzia

Postautor: Nikita » 11 wrz 2018, 11:41

Wszystkiego najlepszego Dyziu….

ja tez zaraz ide do roboty… :)
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Dyzia » 11 wrz 2018, 11:45

Nikitka dziękuję ! Życzę wobec tego NAM pracy z uśmiechem i śpiewem na ustach :lol: wręcz w podskokach haha
Dyzia

Postautor: ronald73 » 11 wrz 2018, 14:40

Też ode mnie wszystkiego najlepszego :) Również ja zaraz do pracy, mam przerwa na obiad :)
tylko czasami coś czytam
ronald73

Postautor: danut » 11 wrz 2018, 15:36

ES3 pisze:Zgadza się. Choć do Stwórcy możemy zwrócić się o siłę i odwagę, żeby zmierzyć się z tym wszystkim...

Tak! Przecież od Tego Źródła, które daje nam życie wszystko czerpiemy i jest ono prawdziwe, mocne, dobre i sprawiedliwe, to czyż oryginał nie jest ważniejszy od falsyfikatu? A rozpoznanie Go doda nam siły i szybko odrzucimy wszelkie fałszerstwa.
danut

Postautor: arczi » 11 wrz 2018, 16:11

Dyzia, ja także życzę tego co najlepsze ;)

Zastanawia mnie dokąd to wszystko zmierza, jaki jest sens wszystkich złych rzeczy, które wyrządziliśmy, i tych którymi uderzono w nas... czy kiedykolwiek znajdziemy swoje miejsce, i szczęście ? Bo czasem kara/pokuta jest niewspółmierna do przewinienia.
arczi

Postautor: Dyzia » 11 wrz 2018, 16:44

Bardzo wszystkim dziękuję za zyczenia. Zawsze w urodziny siedzę cicho, napisałam tylko że olsnilo mnie zebysmy swoje urodziny obchodzili codziennie życząc SOBIE w urodziny i każdego innego dnia tego co dla NAS szlachetne.

Od jakiegoś czasu dzięki Wam i Sobie pozbyłam się tego Tantalowskiego głazu w postaci nienawiści do osób które mi i mężowi zrobily krzywdę.

Czuje się jak nigdy dobrze i nie jest to pycha a jakaś hmmm czystość myśli i intencji... Nie miele już w głowie każdego dnia urazy.
Wyłapujmy codzienne ciosy i złe szepty wywalajmy odrazu do śmietnika. To jest nasza największa moc i prezent. Świadomość już pewnych spraw. Ilu ludzi żyje w nie wiedzy...
Dyzia

Postautor: danut » 11 wrz 2018, 16:50

Dyzia pisze:Bardzo wszystkim dziękuję za zyczenia. Zawsze w urodziny siedzę cicho, napisałam tylko że olsnilo mnie zebysmy swoje urodziny obchodzili codziennie życząc SOBIE w urodziny i każdego innego dnia tego co dla NAS szlachetne.

Od jakiegoś czasu dzięki Wam i Sobie pozbyłam się tego Tantalowskiego głazu w postaci nienawiści do osób które mi i mężowi zrobily krzywdę.

Czuje się jak nigdy dobrze i nie jest to pycha a jakaś hmmm czystość myśli i intencji... Nie miele już w głowie każdego dnia urazy.
Wyłapujmy codzienne ciosy i złe szepty wywalajmy odrazu do śmietnika. To jest nasza największa moc i prezent. Świadomość już pewnych spraw. Ilu ludzi żyje w nie wiedzy...

Piękny post i ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego w tym uroczystym dla Ciebie dniu! ;)
danut

Postautor: Dyzia » 11 wrz 2018, 17:02

Danut pięknie dziękuję! Moja mama dziś podjechała na chwilę.Z rośliną w darze( Danut jeśli masz kota to wiesz że to potencjalne trucizny :) :? ) Chciala kupić mi wrzos , ale kwiaciarka ją przestrzegła że jak w prezencie to chorobę przyniesie :shock: i kupiła jakieś czerwone kulki :? które wyglądają jak zatrute jagody cisu :lol:
Dyzia

Postautor: danut » 11 wrz 2018, 17:18

W wyborze prezentu dla kogoś też ujawnia się jego( darującego) intencja. Niby takie nieświadome, ale jednak. Słyszałam o wrzosie :D I czasami jest dobrze czegoś nie przyjąć.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi