Sny w których uczestniczą zmarli ....

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Sny w których uczestniczą zmarli ....

Postautor: Stara dusza 74 » 01 wrz 2018, 20:14

Coś jest jednak na rzeczy i nie pojmuje dlaczego tak jest że widzę w śnie jak ktoś umiera i nie tylko tą osobę ale jakby tu napisać aż zataczające się z radości te osobniki że tak powiem z rogami które aż podskakują z radości na widok umierającej osoby i faktem staje się że następnego dnia ta osoba umiera i to na moich rękach albo że w ostatnim momencie rezygnuje z wspólnego wyjazdu ze znajomymi a oni zaliczają dachowanie i to że skutkiem śmiertelnym co więcej nie świadoma zaistniałej sytuacji dręczą mnie straszne koszmary i wyrazie otwierają się drzwi mojego pokoju .....a gdy pewnego pięknego dnia wpada mi taka myśl do głowy żeby kupić sobie ,,zabawki ,, a chodzi o tarota ,będąc przekonana że u mnie dzieje się to wyłącznie na etapie rozrywkowym kładę karty rodzinie i znajomym jaki jest mój szok gdy dowiaduje się że wszystko się potwierdziło ....więc wątpię naprawdę że wszystko jest przez przypadek takie dziwne zbiegi okoliczności .....pozdrawiam Stara dusza 74
Wolna dusza to rzadkość ale będziesz wiedział kiedy ją spotkasz bo poczujesz się dobrze ,bardzo dobrze kiedy będziesz blisko niej .
Awatar użytkownika
Stara dusza 74

Postautor: Pawełek » 01 wrz 2018, 20:25

Z tego względu że większość ludzi pojmuje śmierć jako po prostu koniec, wydaje się ona po prostu przerażająca. Jednak dla naszych dusz, jest to cudowny moment ponieważ wracamy do naszego prawdziwego domu i opuszczamy ten świat, na który przybyliśmy tylko tymczasowo. To oczywiście nie znaczy by popełniać samobójstwa, czy żyć "lekko", ponieważ jest powód dla którego się odrodziliśmy. Nie musimy się lękać śmierci.

Często zdarzają Ci się takie prorocze sny?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Stara dusza 74 » 01 wrz 2018, 20:32

Te proprocze sny tak ale dotyczą wyłącznie osób z którymi jestem emocjonalnie związana
Wolna dusza to rzadkość ale będziesz wiedział kiedy ją spotkasz bo poczujesz się dobrze ,bardzo dobrze kiedy będziesz blisko niej .
Awatar użytkownika
Stara dusza 74

Postautor: OneNight » 01 wrz 2018, 20:47

Czy jest jakaś osoba która mogłaby mi wyjaśnić fakt wychodzenia z ciała podczas snu ale miało to miejsce wyłącznie w wieku jak miałam około 18 lat

Ahahaha, miałem Ci to proponować, ale bałem się, że zaraz mnie by za to skarcili. Ale skoro już sama wyjechałaś z tematem OOBE - nauczyć Cię? :roll:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Stara dusza 74 » 01 wrz 2018, 20:56

No dobrze skoro masz taką wiedzę żeby mnie uczyć to za nim odpowiem czy na to się zgadzam to oświeć mnie swą wiedzą i powiedz kim była postać w czarnym zakapturzonym płaszczu która jak tylko pokonałam lek i udało mi przemieścić po za budynek ....to wyraźnie i stanowczo kazała wracać do siebie ...tzn ..do ciała ...hhhhhhhhę?????i co teraz powiesz ?
Awatar użytkownika
Stara dusza 74

Postautor: OneNight » 01 wrz 2018, 21:07

Stara dusza 74 pisze:No dobrze skoro masz taką wiedzę żeby mnie uczyć to za nim odpowiem czy na to się zgadzam to oświeć mnie swą wiedzą i powiedz kim była postać w czarnym zakapturzonym płaszczu która jak tylko pokonałam lek i udało mi przemieścić po za budynek ....to wyraźnie i stanowczo kazała wracać do siebie ...tzn ..do ciała ...hhhhhhhhę?????i co teraz powiesz ?

Nie wiem kim był. A wiesz kim była osoba, którą minąłem na ulicy dzisiaj rano? Pytanie na tej samej zasadzie. Zbyt mało danych.

Krąży teoria, że każdy ma takiego opiekuna, anioła stróża który nas chroni i pomaga. Nie wiedziałaś wtedy czym jest OOBE i prawdopodobnie mógł on uznać, że nie jesteś jeszcze na to gotowa. Ale teraz spotkałaś mnie - człowieka który Cię do tego przygotuje i odpowie na Twoje pytania! Wystarczy się zgodzić! :D

Ja swojego nigdy nie spotkałem.. przynajmniej nie potwierdził że nim jest :/ Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, musisz spróbować sama. Mi to bez różnicy czy Cię nauczę czy nie. Miło byłoby mi jednak, jeśli pomógłbym Ci odmienić Twoje życie na lepsze.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 01 wrz 2018, 21:16

Ja Ci odpowiem kim była ta postać, znaczy już odpowiedziałam wcześniej, ale nie przeanalizowałaś tego w ten sposób. W poście i w zdaniu - zaczęłaś szukać Prawdziwej, ale nie zobaczyłaś jej, stąd kaptur, ukrycie, zakrycie. Bo zabrakło Ci siły , odwagi, zniewolił Cię strach i jeszcze za mała świadomość rzeczy. Widzimy to na co przygotowana jest nasza świadomość. Takie postacie to symbole, możemy je zinterpretować i także przez nie szukać wiedzy.
danut

Postautor: OneNight » 01 wrz 2018, 21:20

Przemyśl to i napisz mi jutro na priv albo tutaj, whatever.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Stara dusza 74 » 01 wrz 2018, 21:26

Moje życie na lepsze ? Nigdy nie odczuwałam żadnego związku ze swoim ciałem ....ono jest bo go potrzebuje do wszystkich procesów życiowych podchodze ze spokojem dotyczy to starzenia ,śmierci ....trzeba mieć dużo w sobie pokory żeby zauważać pewne sprawy i żeby zauważać pewnych ludzi którzy pojawiają się w naszym życiu bo oni nie pojawiaja się o tak po prostu a uważam ze mogę i powinnam czuć się szczęśliwa bo przyciągam do siebie magnetycznie dobrych ludzi i odkryłam że to jest albo powinno być największym szczęściem człowieka ....a po nocach kto wie może i przyciągam duchy ....a dlaczego one chcą właśnie do mnie cóż chyba już sobie odpowiedziałam...a potem odejdę w inna rzeczywistość co tu więc zmieniać ?????tak ma być .....ale ale z tym OBE he to może ale jak sobie pomyślę o tym leku co go już doświadczyłam to się wszystkiego odechviewa hahaha......jutro odezwę się na priv
Awatar użytkownika
Stara dusza 74

Postautor: OneNight » 01 wrz 2018, 21:39

Każdy się boi na początku. To naturalne - boimy się nieznanego, a to dosyć niecodzienne doświadczenie. Nie zmuszam do niczego. Jeśli czujesz się szczęśliwa i nie czujesz ciekawości spróbowania OOBE, to nie było tematu :D

Ja przyciągam złych ludzi :( Pewnie nawet złe duchy :( Użycz swej dobrej mocy przyciągania :D
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi