https://www.youtube.com/watch?v=-OWBuzlyK7A
Od jakiegoś czasu dociera do mnie przeświadczenie o dużym obiekcie zmierzającym w kierunku Ziemi ale jakoś to od siebie odsuwałem bo tyle jest przecież ważniejszych spraw.
Po wysłuchaniu tego postanowiłem się coś na ten temat dowiedzieć.
Planetoida jest o 40% mniejsza od tej która ostatnio zdemolowało życie na planecie, ale nie jest to wcale żadnym pocieszeniem bo opisany system obrony Ziemi jest tylko połową tego co było kiedyś, a do tego wszystkiego jest mało czasu aby coś zrobić w celu zapobiegnięcia ewentualnej kolizji.
Na razie nie wiem żeby nawiązano kontakt w celu zmiany przyszłości ale będą dalej czynione próby porozumienia aby coś zmienić na lepsze, choćby uzyskać więcej czasu
na dalsze prace naprawcze na Ziemi a nie jest to łatwe, bo weźmy chociażby ostatnie mecze Polskiej drużyny w której tak się złożyło ze było kilku zawodników z pozytywnej strony, to całe zło naszego świata rzuciło się na całą drożynę, tak że mieli coś około połowy sił bo reszta została zablokowana i słabsi wygrali silniejszymi ale jest to wysoce nie uczciwe i o ile wiem nie pozostanie bez konsekwencji.
Jeśli nawet w takich w końcu błahych sprawach nie ma uczciwego działania to co z resztą?, czy warto bronić cokolwiek?