Ryszard pisze:Księgi Akaszy zawierają wszystko od początków świata, jednak to nie internet, nie dostanę żadnych wiadomości na przykład o Was. Dostanę wiedzę o sobie, o swoich przeszłych i przyszłych życiach, dowiem się co dla mnie dobre albo co jest przyczyną, że jestem jaki jestem, nigdy nie dostanę wskazówek co i jak mam robić.
Biolog poszerzy swoją wiedzę, fizyk, matematyk, archeolog, poeta dostanie wenę itd itp
Mogę dostać wiedzę o osobie z którą jestem w interakcji, np rodzina, szef, podwładny, jednak tylko jak im pomóc oraz sobie.
W zaawansowanej formie mogę nauczyć się leczyć siebie i innych, oraz uczyć ludzi jak uzyskać dostęp do ich Kronik.
Co najważniejsze mogę uzyskać szeroki kontakt z moją zmarłą Mamą, oraz z innymi bliskimi i dalszymi zmarłymi przodkami.
Mistrzowie mówią, iż trzeba wywołać tego ducha , duszę z którą chcemy rozmawiać, inaczej przyjdą wszyscy.
Jednym zdaniem Kroniki Akaszy udostępnią nam wiedzę tylko o nas i dla nas.
Dostajemy dostęp tylko do własnych Kronik Akaszy. Pytając o innych lub o wiedzę która na nic nam się nie przyda, odpowiedzą "to Ciebie nie dotyczy"
Tyle już wiem!
Super!