danut pisze:Soldado nie zapomniałam o Tobie, wspieram Cię, tylko Ty nie trać nadziei, nie załamuj się, bądź mocny, a ze wszystkim sobie poradzisz i myślę, ze najgorsze już jest za nami, łap trochę mocy--ślęi pozdrawiam również serdecznie.
danut pisze:Soldado nie zapomniałam o Tobie, wspieram Cię, tylko Ty nie trać nadziei, nie załamuj się, bądź mocny, a ze wszystkim sobie poradzisz i myślę, ze najgorsze już jest za nami, łap trochę mocy--ślęi pozdrawiam również serdecznie.
danut pisze:Soldado doszły mnie słuchy, że w 2003 roku ludzie po raz pierwszy dokonali podróży w czasie, tyle że świat o tym milczy a ma ujawnić sprawę dopiero za 10 lat. Piszę to ponieważ wydaje mi się to bardzo istotne i nawet w to wierzę.
danut pisze:Po co nam sięgać aż tysiące lat wstecz? Zapomniałeś o innych rzeczywistościach? O tym, że jesteśmy tylko jednym z wariantów boskiego planu w tworzeniu czegoś o wiele trwalszego? Nic nie jest tu tak rzeczywiste jak nam się wydaje, a cywilizacje, które tu były przed nami też tego nie pojęły i dlatego nie przetrwały.
danut pisze:Aha.Ale ten rok 2003 lub 2004 bo wciąż trafia się bądź ta maszyna wysyła z rocznym błędem w nasz wariant nie daje mi spokoju ze względu na swoje obserwacje, a wiadomość tę przeczytałam w necie o nowym przybyszu z poza czasu. Gość nie został potraktowany serio, bo zamiast sprawdzać jego tożsamość,poddano go badaniu alkomatem
ale jak dla mnie podawał wiele szczegółów do takiej sprawy. Ale cóż sprawdzenie czy mówił prawdę ma okazać się dopiero za 10 lat.Jak to zwykle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości