Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Postautor: danut » 09 sty 2018, 16:05

Nie rozśmieszaj mnie lepiej czarny magu. Prawdą jest, że życzenia i sugestie wpływają na kod DNA i mogą zmieniać jego strukturę, w tym ludzie zaczynają
dostrzegać już możliwość procesów takiego uzdrawiania chorych komórek, Jezus ma w tym taki udział, że to zadziała wtedy, gdy przyjmie się Jego postawę. To co widziałam podczas pobytu poza czasem opisałam, chcesz ze mną dyskutować o tym to Ty najpierw przeczytaj a dopiero potem mnie oceniaj. Ze swojej strony to Ty tutaj prezentujesz bełkot, jesteś tak bardzo za magicznym starożytnym patrzeniem na świat, że aż przeciw :lol: ,jak już zostałeś tu przez innych też oceniony.
danut

Postautor: danut » 09 sty 2018, 16:13

Ps. A i czytałam statystyki dotyczące błędnego zdiagnozowania nowotworu, dużo było takich diagnoz w Polsce :D

http://3obieg.pl/miliony-osob-zostaly-b ... zeniu-raka
Ostatnio zmieniony 09 sty 2018, 16:18 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: czarnyMag » 09 sty 2018, 16:16

danut pisze:Nie rozśmieszaj mnie lepiej czarny magu. Prawdą jest, że życzenia i sugestie wpływają na kod DNA i mogą zmieniać jego strukturę, w tym ludzie zaczynają
dostrzegać już możliwość procesów takiego uzdrawiania chorych komórek, Jezus ma w tym taki udział, że to zadziała wtedy, gdy przyjmie się Jego postawę. To co widziałam podczas pobytu poza czasem opisałam, chcesz ze mną dyskutować o tym to Ty najpierw przeczytaj a dopiero potem mnie oceniaj. Ze swojej strony to Ty tutaj prezentujesz bełkot, jesteś tak bardzo za magicznym starożytnym patrzeniem na świat, że aż przeciw :lol: ,jak już zostałeś tu przez innych też oceniony.

A więc ja przyjąłem postawę Jezusa chwytając Go za słowo (a, że nie z Ziemi pochodziłem jak On) to odebrałem wypatrzenie "nauki" Oriona :lol: A więc Ziemianom bym jednak radził w tym momencie 100 procent wiary w wypatrzenie wszystkiego co im staje na drodze do ich osobistego szczęścia - i nie dajcie sobie wmówić że coś jest Wam przeznaczone - bo nie jest :!: Karma, nauka - wszystko możecie wypatrzyć! I życzę Ziemi duchom wcielonym odrobinę więcej wiary w Waszą wizję szczęścia - która się stanie faktem jak uwierzycie w...Ducha który może Wam to dać :!:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 09 sty 2018, 16:20

danut

Postautor: czarnyMag » 09 sty 2018, 16:55

danut pisze:http://adwokaci-lekarze.pl/2014/04/czterdziestopiecioletnia-pacjentka.html - przeczytaj jeszcze to.

Czyli mam to rozumieć, żeś jako ateistka osobą która nie wierzy w Jezusa :?: :!: Ale przecież cytujesz słowa Jego (tu i tu...) nie rozumie :!: ...Naprawdę mnie zagięłaś :!:
Jesteś wyznawczynią Oriona :?:

Wiesz co "Danut" Stać cię na więcej - więc proszę ustosunkuj/przeciwstaw jak taka twa wola mi się - ale nie tym co decyduje o śmierci Ziemianina a tym się przeciwstaw co decyduje o Twoim rozumie :!:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 09 sty 2018, 17:06

Wielki błąd popełniasz oceniając ludzi według przez siebie wytworzonych i sztywnych schematów, ale ludzie to nie są marionetki i swój rozum miewają, nie muszą być wyznawcami :lol: , bo potrafią też wiedzę zdobywać samodzielnie i wysuwać logiczne wnioski, a przy tym wcale nie muszą wszystkiego wyrzucać z dorobku ludzkości.
danut

Postautor: czarnyMag » 09 sty 2018, 17:15

danut pisze:Wielki błąd popełniasz oceniając ludzi według przez siebie wytworzonych i sztywnych schematów, ale ludzie to nie są marionetki i swój rozum miewają, nie muszą być wyznawcami :lol: , bo potrafią też wiedzę zdobywać samodzielnie i wysuwać logiczne wnioski, a przy tym wcale nie muszą wszystkiego wyrzucać z dorobku ludzkości.

To czemu jak zięć zadzwonił do teściów i powiedział - Wasza córka będzie żyć a jak się spotkamy to pogadamy to "teściowie" mówią obecnie "myśleliśmy że "X" zwariował :twisted:
Bo "X" powiedział "Jezus waszą córkę uzdrowił i ona będzie żyła" Bo Ziemia w Jezusa nie wierzy :?: A Ty wierzysz :?: :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 09 sty 2018, 17:33

A gdzie tu widzisz cuda niewidy i w czym? Ja dostałam ostatnie namaszczenie i 3% wiary w to rodzinie, że się obudzę nie mówiąc już o nieprzewidywalnym stanie w jakim mogłabym zostać i co powiem także "Dzięki Bogu" przez szacunek do tego wszystkiego co jest jego cząstką i jest jego dziełem jako nadzwyczajnej mądrości przez jednostkę nieosiągalnej. Osiągnąć taką mądrość jaką posiadał Jezus jest naszym celem, lecz ten kto to rozumie nie będzie próbował szpanować w tym świecie, ponieważ ten szpan już sam w sobie zaprzecza osiągnięciu mądrości owej :) Zapewniam Cię,że w niej nie ma spełniania życzeń kogokolwiek przez jakiekolwiek czary/magię. ;)
danut

Postautor: czarnyMag » 09 sty 2018, 17:41

danut pisze:A gdzie tu widzisz cuda niewidy i w czym? Ja dostałam ostatnie namaszczenie i 3% wiary w to rodzinie, że się obudzę nie mówiąc już o nieprzewidywalnym stanie w jakim mogłabym zostać i co powiem także "Dzięki Bogu" przez szacunek do tego wszystkiego co jest jego cząstką i jest jego dziełem jako nadzwyczajnej mądrości przez jednostkę nieosiągalnej. Osiągnąć taką mądrość jaką posiadał Jezus jest naszym celem, lecz ten kto to rozumie nie będzie próbował szpanować w tym świecie, ponieważ ten szpan już sam w sobie zaprzecza osiągnięciu mądrości owej :) Zapewniam Cię,że w niej nie ma spełniania życzeń kogokolwiek przez jakiekolwiek czary/magię. ;)

A tam czary czy magia :D To wiara ziemian przestraszonych - a najbardziej odważny może zapiać gdy dych który ma samoświadomość jak ja mam przez tę "otoczkę" w którą wierzy a tak naprawdę w doktrynę wierząc wierzy w słowo pisane które rozumie jako mór przebiję - bo mogę :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 09 sty 2018, 17:52

Wielu przed Tobą już było takich, którzy obrośli w piórka myśląc, ze poznali tajemnicę -zapewniam Cię, że nie poznali, a dlatego nie poznali, że myślą, że ta tajemnica dotyczy objęcia przez nich władzy nad innymi i właśnie takim "chcę" wkręcają się w kołowrotek białego z czarnym, z którego nie ma wyjścia.Chcieć a móc nie jest tym samym, a wiara równa jest marzeniom, czasem fanatyzmom,,jednak tak czy siak prowadzi w iluzję.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi