danut pisze:Rozumiesz co ja piszę? Powtarzalność form, w każdej najmniejszej cząstce układu odbija się cały układ" i nawet tylko to jest wystarczającym dowodem na to jak tworzą się nowe układy w galaktykach, już truć poważniejszą wiedzą z kosmologii mi się nie chce. Jak powstają? Ano tworzą się na zasadach (odbić) holograficznych a wszechświat wciąż się rozszerza, a moja replika też jest mną bo kierują nią te same siły odgórnie tam ze Studia. To tak dla porównania. Skoro nie wiemy skąd się wzięliśmy to próbujemy tę zagadkę rozwiązać i nie za pomocą żadnych wymysłów wróżów, bo gdzie ja się na nich powołuję?- Odpowiesz mi?
Napisałem ludzkość , nie wkurzaj się , lubię Ciebie , chociaż nie wierzę w to samo co Ty.
Wiara w Boga jest powszechna w każdej kulturze, bo "wyjaśnia" to czego jeszcze nie wiemy i być może nigdy się dowiemy.
Ilu mędrców tyle teorii, każda jest tą właściwą, każda ma swoich wyznawców.
Tak już jest.
Świat się stale rozszerza wbrew wszelkim prawom, w dodatku coraz szybciej, pewnie o tym wiesz, być może wiesz także, ze wg wiary później się będzie kurczył , po raz 6, gdyż 5 cykli już było.
Co potwierdza także wielu mędrców nauki.