Fala grawitacyjna powoduje pewne zaburzenia krzywizny czasoprzestrzeni. To powoduje, że drogi optyczne w dwóch ramionach są trochę różne. Bo kiedy czasoprzestrzeń się zmienia - światło może podróżować jednym ramieniem trochę dłużej, a drugim - trochę krócej" - opowiedział Andrzej Królak."
Dowodzi to holograficznej natury naszego świata, o której ja wiem już dziesiątki lat.
Grawitacja przyczynia się skupianiu się świata i rozkładaniu się informacji tworzących obraz, nasz żywy obraz na swoje podobieństwo tworzony przez oddech Boga. Soldado tym jednym zdaniem można wyjaśnić zjawisko, które ja zarejestrowałam parę razy, ale najdokładniej w potoku podczas odprowadzania koleżanek w miejscu Piekłem nazywanym od czasów dawnych. Znasz je i je dokładnie opisywałam, jest także opisane w książce. Dwie drogi optyczne biegnące dwoma ranieniami po literze L gdzie na jednym końcu krótszego ramienia stałam ja przystosowana do biegnącego tu rytmu czasu, a na końcu dłuższego stałam ja z przeszłości oddalonej od tego naszego czasu i przestrzeni gdzieś o dwa lata. Żywa w obu/ obrazem mogącym się komunikować ze sobą przez krótki czas powstałego drgania naszą czasoprzestrzenią. Kim jesteśmy i kto tym steruje?
Tak, ale to my sami, nasz rdzeń istnienia, nasze wyższe Ja i im więcej Jego części składowych tego małego ja naszej tu osobowości zachowamy tym ono jest silniejsze, dlatego w oczyszczaniu Domu trzeba uważać by nie wylać dziecka razem z kąpielą, czyli nie pogubić tych małych wykonawców po drodze, bo wszystko tworzy jedną wielką i zależną od siebie całość.
danut pisze:A co do Ziemi i odradzania się, to dokąd ta Ziemia będzie dawała sprzyjające warunki dla odradzania się to będzie ona przyjmować dusze według swojego rodzaju, tylko, że ona nie jest wieczna, będzie miała swój kres jak wiele innych planet, ale podobnych Ziem jest wiele. I jeszcze raz powtarzam - rzeczywistość nie jest produktem stałym, jest zmiennym obrazem, jest tworzona świadomościami według ścisłych praw co i z czym i kiedy może się połączyć, a wyjdzie z takiego połączenia tylko to co jest możliwe i zapewne nie to co chaotycznie wymarzone.
danut pisze:Dla Jezusa życie jest zmienne - niby umarł na krzyżu a zaraz pojawia się im żywy z innego świata, "Tam gdzie ja idę, wy jeszcze nie możecie" "Nie jestem z tego świata, jak i Wy nie jesteście". Moja interpretacja, czy fakty?!
Użytkownicy przeglądający to forum: lerefant i 1 gość