Holograficzny świat

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Holograficzny świat

Postautor: Ryszard » 26 lis 2017, 21:56

soldado pisze:
Ryszard pisze:Wysłuchałem uważnie całość wywiadu.
Jak byłem głupi tak nadal nim jestem :(

Pozdrawiam , fajna z Ciebie dziewczyna.

Nie każdy z nas jest Lewandowskim i nie każdy z nas umie strzelać takie ładne bramki jak on.
Danut opowiada dosyć chaotycznie, ale to nie zmienia faktu, że opowiada o swoich doświadczeniach, które przeżyła i o których bardzo trudno jest jej opowiedzieć.

Dlatego tak bardzo Danusię lubię, za szczerość i odwagę.
Nawet gwiazdy płaczą z tym, kto płacze w nocy.
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: danut » 26 lis 2017, 21:56

No, nie podano mi pytań wcześniej, żebym sobie mogła przygotować odpowiedzi :D To była tylko wizyta na luzie sympatycznych ludzi z Tagen.tv. Tematyka jest niezmiernie trudna i przekonuję się o tym na forach, gdzie tak wiele tłumaczę a nadal mało kto rozumie, a ta trudność wynika z tego, że nie posługuję się językiem religijnym ani tym bardziej ezoterycznym, czyli żadnym z preferowanych do tej pory. To jest ta nowa myśl filozoficzna, czy jak ujęto w informacji o współautorce nowy paradygmat naukowy, ja to zobaczyłam dzięki wielości tak wymownych doświadczeń, czyli jaki macie pomysł- trzeba jednak przeżyć by zrozumieć, nie da się inaczej?
danut

Postautor: Ryszard » 26 lis 2017, 22:00

danut pisze:No, nie podano mi pytań wcześniej, żebym sobie mogła przygotować odpowiedzi :D To była tylko wizyta na luzie sympatycznych ludzi z Tagen.tv. Tematyka jest niezmiernie trudna i przekonuję się o tym na forach, gdzie tak wiele tłumaczę a nadal mało kto rozumie, a ta trudność wynika z tego, że nie posługuję się językiem religijnym ani tym bardziej ezoterycznym, czyli żadnym z preferowanych do tej pory. To jest ta nowa myśl filozoficzna, czy jak ujęto w informacji o współautorce nowy paradygmat naukowy, ja to zobaczyłam dzięki wielości tak wymownych doświadczeń, czyli jaki macie pomysł- trzeba jednak przeżyć by zrozumieć, nie da się inaczej?

Mów po "normalnemu" Danusiu, tak najlepiej.
Nie odbieraj mnie proszę jako opozycjonisty, do tego co mówisz i piszesz.
Nawet gwiazdy płaczą z tym, kto płacze w nocy.
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: danut » 26 lis 2017, 22:19

Ryszard pisze:
danut pisze:No, nie podano mi pytań wcześniej, żebym sobie mogła przygotować odpowiedzi :D To była tylko wizyta na luzie sympatycznych ludzi z Tagen.tv. Tematyka jest niezmiernie trudna i przekonuję się o tym na forach, gdzie tak wiele tłumaczę a nadal mało kto rozumie, a ta trudność wynika z tego, że nie posługuję się językiem religijnym ani tym bardziej ezoterycznym, czyli żadnym z preferowanych do tej pory. To jest ta nowa myśl filozoficzna, czy jak ujęto w informacji o współautorce nowy paradygmat naukowy, ja to zobaczyłam dzięki wielości tak wymownych doświadczeń, czyli jaki macie pomysł- trzeba jednak przeżyć by zrozumieć, nie da się inaczej?

Mów po "normalnemu" Danusiu, tak najlepiej.
Nie odbieraj mnie proszę jako opozycjonisty, do tego co mówisz i piszesz.

Ja mam prostą mowę i aż za prostą :D , nie używam skomplikowanych słów, tylko nie można mnie podpisywać pod religie, ani żadne pojmowania magiczne. Trzeba dosłownie rozumieć to co piszę. Kiedyś soldado tu napisał, że jeśli z innej rzeczywistości nam pokazują w obrazach to dlatego, ze tłumaczenie takiego obrazu zajęłoby bardzo dużo czasu, ani oni ani my nie możemy tam przebywać tak długo, bo nie utrzymamy uwagi na tamtej rzeczywistości przez tyle czasu, gdyż nasza nas przywoła, lub sami do niej zatęsknimy( patrz nawet tu o tym pisaliśmy). A jak ja Wam mogę pokazać w obrazach byście natychmiast je zobaczyli?
danut

Postautor: soldado » 26 lis 2017, 22:26

To bardzo trudno zrozumieć, ale rzeczywistość, w której Oni są, rządzi się innymi prawami niż nasza.
Przede wszystkim trzeba zrozumieć, że nic się tam nie ukryje.
Chodzi o telepatie.
Znają każde nasze najskrytsze myśli.
Jednak szanują naszą wolną wolę, dlatego bardzo często przekazują poprzez symbole i znaki.
Gdy sytuacja tego wymaga, to stosują inne środki, dlatego potrzebne są im osoby ze zdolnościami mediumicznymi.
Ale to już inna opowieść...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 lis 2017, 22:31

Dlatego ja zaczynam od praw rządzących rzeczywistością oraz od tego czym rzeczywiście jest świadomość, robię to z osobą uczoną bym nie popełniła błędów w opisie bo to już jest nauka ścisła i trzeba ściśle się wypowiadać. Gdy te objaśnienie naukowe pojmiemy wtedy wkraczam ze swoją rolą pokazywania swoich doświadczeń a nie nikomu nic nie mówiących cząstek elementarnych, od razu przechodzę na siebie i można mnie wziąć za duży obiekt tych badań, a za laboratorium cały wielki kosmos.
danut

Postautor: soldado » 26 lis 2017, 22:40

danut pisze:Dlatego ja zaczynam od praw rządzących rzeczywistością oraz od tego czym rzeczywiście jest świadomość, robię to z osobą uczoną bym nie popełniła błędów w opisie bo to już jest nauka ścisła i trzeba ściśle się wypowiadać. Gdy te objaśnienie naukowe pojmiemy wtedy wkraczam ze swoją rolą pokazywania swoich doświadczeń a nie nikomu nic nie mówiących cząstek elementarnych, od razu przechodzę na siebie i można mnie wziąć za duży obiekt tych badań, a za laboratorium cały wielki kosmos.

Bardziej cenna niż ,,osoba uczona'' jest osoba, którą Oni wybrali do kontaktu.
Dlatego każda taka osoba jest bardzo cenna dla ,,drugiej strony''.
Dlatego nie można taką osobę atakować, ale trzeba ją wspierać dosłownie we wszystkim, w tym co taka osoba nie rozumie...
To osoba dosłownie przez Nich ,,naznaczona''.
Warto wtedy się ,,wyciszyć'' i poczuć z kim mamy do czynienia.
Osoba, która jest w ten sposób przez Nich ,,naznaczona'', a która nie wypełnia tego, czego od niej się oczekuje, jest napiszę to... jest karana w różny sposób.
Poprzez różne choroby, ale przeważnie poprzez ,,zabranie czasu''.
,,Zabranie czasu to nic innego jak przewlekłe choroby, wszelkiego rodzaju używki, alkohol, narkotyki, choroby umysłowe.
Dlatego nie warto ,,iść pod prąd''.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 lis 2017, 22:44

Choroby umysłowe ? Dlatego jak już naznaczona to musi być osoba z bardzo silną psychiką właśnie przez możliwość nieukończenia zadania przez zaburzenia świadomości, to dlatego bardzo ciężko jest ludziom uwierzyć, że przez tyle aż przeszłam a nie zwariowałam, a bo nie :D ... ciało może mam słabe lecz umysł bardzo mocny. Idę pod prąd, taka jest moja dusza inaczej się nie dojdzie tam gdzie trzeba.
danut

Postautor: soldado » 26 lis 2017, 22:46

danut pisze:Choroby umysłowe ? Dlatego jak już naznaczona to musi być osoba z bardzo silną psychiką właśnie przez możliwość nieukończenia zadania przez zaburzenia świadomości, to dlatego bardzo ciężko jest ludziom uwierzyć ze przez tyle aż, przeszłam a nie zwariowałam, a bo nie :D ... ciało może mam słabe lecz umysł bardzo mocny. Idę pod prąd, taka jest moja dusza inaczej się nie dojdzie tam gdzie trzeba.

I tak trzymaj danut.
Napisałem tak tylko, jakbym np. zrezygnował.
Napisałem to, co by mnie czekało...
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 lis 2017, 22:54

Dlatego nie ulegaj marnocie. Nie łap się na żadne sreberka i nie wiąż z marnościami, które ktoś chciałby Ci wmawiać.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie