Przecież w życiu do tych świetlistych się nie udam, oni mają swoich sługusów, a mnie nie zatrudnią,gdyż się nie zgodzę na to.
danut pisze:Jesteś super łatwy do rozpoznania zwłaszcza z tego skąd czerpiesz ideologie. A zamiana diabłów na świetlistych mi w tym nie przeszkadza.
danut pisze:Aja go (ten okultyzm)na strzępki rozdarłamtak go prześwietliłam-zaprzeczysz?
czarnyMag pisze:danut pisze:Aja go (ten okultyzm)na strzępki rozdarłamtak go prześwietliłam-zaprzeczysz?
Tak! Zaprzeczam! Nigdy nie miałaś do czynienia z demonem którego sama wezwałaś! (to po pierwsze![]()
Nigdy nie odpowiedziałby ci Demon na wezwanie bo jesteś "mało atrakcyjna" ze względu na brak rozeznania w sprawie (to po drugie![]()
Więc co "rozdarłaś"Wszystko przed tobą
I przestań się dawać robić w "konia" przez czarnego w stylu "żołnierz"
(to po trzecie
Mam takie pytanie - czy ten twój stróż "żołnierz" objął cię kiedyś w pościeli tak że to poczułaś
Ingitre pisze:Odnotowanie na portalach paranormalnych się nie liczy. Historia ze scenariusza horroru.
soldado pisze:Posty nie związane z tematem, a będące ,,wycieczkami'' w stronę innych osób zostały usunięte. Bardzo proszę o pisanie na temat, a uwagi o sobie proszę ewentualnie zamieszczać na pw - soldado
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości