Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Postautor: danut » 16 paź 2017, 13:37

Raczej wrogiej energii daje w kość :lol : bo podjęła się konfrontacji z nią.
danut

Postautor: czarnyMag » 16 paź 2017, 14:07

danut pisze:Raczej wrogiej energii daje w kość :lol : bo podjęła się konfrontacji z nią.

Miałem na myśli to, że wroga energia w którą człowiek prowadzony na postronku płatnych filozofów żywi się "naszymi negatywnymi emocjami" które nam ona serwuje opłacając filozofów i naukowców. A więc jemy "mięsko" bo jest tam białko które według nauki jest niezbędne a według oportunistów ma wywołać raka czyli cierpienie którym się żywią świadomi pasący nas jak krowy :twisted: My jemy ciała - bo tak nas nazywają dusze niematerialne ("jedzący ciała") bo tak nam mówi "nauka" A "nauka" jest bronią przeciw nam - bo gdy zeżremy "ciało" się na lepszej stronie nie odrodzimy (oczywiście świadomie zeżremy :twisted:
A skonfrontujesz się z wrogą energią gdy przestaniesz spożywać "ciała" i odrzucisz "naukę" no i filozofię :twisted: którą cię karmią pastuchy :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 16 paź 2017, 15:10

Ja jestem wolnym człowiekiem i nikt mnie nie prowadzi na sznurku i nie prowadził odkąd pamiętam. Za to tak jak Ty piszesz może napisać ktoś kto urwał się z łańcucha i biega w koło jak szalony, dlatego, że nigdy nie kroczył sam i swoją drogą.
danut

Postautor: czarnyMag » 19 paź 2017, 11:31

danut pisze:Ja jestem wolnym człowiekiem i nikt mnie nie prowadzi na sznurku i nie prowadził odkąd pamiętam. Za to tak jak Ty piszesz może napisać ktoś kto urwał się z łańcucha i biega w koło jak szalony, dlatego, że nigdy nie kroczył sam i swoją drogą.

Bo Ty jesteś jak Ja - stworzona dla życia i świadectwa (choć nasze "świadectwa" się rozjeżdżają :) Jesteś jednym z duchów które coś "niesie" - niesie informację - a wybór i tak musi być po Bożemu - czyli w oparciu o "oświecenie ducha" :twisted:
Czytałem tu o "świadectwach" walących mnie - a potem odnotowywałem brak zrozumienia dla "świadectwa" duszy ze strony wcielonego który podawał "świadectwo" :twisted:
I wyciągnąłem z "jego świadectwa" naukę a "on" (ten prezentujący wniosek) nie :twisted:

"Danut" - Ty jak i ja powinniśmy dostać takiego "kopa" od forum by się nie pozbierać :lol:
Ale z nas dwóch tylko ja dostałem takiego kopa i tylko ja musiałem się ocknąć - Ty królowo jak byłaś w lektyce tak jesteś w niej :lol:
Tylko widzisz - Ty jesteś w "lektyce" tylko na Ziemi :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 19 paź 2017, 12:27

Mam takie pytanie do Forumowiczów: Kiedyś przez tzw. okultystyczny Astral była droga dla wcielonego który duchem przekraczał granicę a teraz już tzw. Astral to "błoto"! Teraz już nie ma!
Każdy z Nas (tych którzy "chodzili" przez tzw. Astral) się czyścił (czyścił swe "brudne" powiązania) i teraz już tzw. Astral to przeszłość :!:
Czemu :?:
Czemu teraz już nie mogę przejść do kogokolwiek przez tzw. Astral :?: :!:
Bo nie mogę :!:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 19 paź 2017, 16:37

czarnyMag pisze:Mam takie pytanie do Forumowiczów: Kiedyś przez tzw. okultystyczny Astral była droga dla wcielonego który duchem przekraczał granicę a teraz już tzw. Astral to "błoto"! Teraz już nie ma!
Każdy z Nas (tych którzy "chodzili" przez tzw. Astral) się czyścił (czyścił swe "brudne" powiązania) i teraz już tzw. Astral to przeszłość :!:
Czemu :?:
Czemu teraz już nie mogę przejść do kogokolwiek przez tzw. Astral :?: :!:
Bo nie mogę :!:

:lol: A nie mówiłam, że teraz stawek, muł i błoto :lol: kto czytał i czytać umie - wie,przypomni sobie. Uff i już wyciągać z niego i obmywać nikogo nie będę -tak raz się zdarzyło i żałuję.
danut

Postautor: Ingitre » 19 paź 2017, 18:02

To jakaś gra komputerowa? ;)
Awatar użytkownika
Ingitre

Postautor: danut » 19 paź 2017, 18:09

Tak, tak - matrix, tylko że mający swoje silne odbicie na rzeczywistości.
danut

Postautor: Ingitre » 19 paź 2017, 18:13

Skąd można to pobrać? Jakie to ma wymagania?
Awatar użytkownika
Ingitre

Postautor: danut » 19 paź 2017, 18:19

Ingitre pisze:Skąd można to pobrać? Jakie to ma wymagania?

"Napij się siebie" :D czyli najpierw zgłębiaj istotę swojego źródła, byś mógł z tej studni czerpać.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi