1Prawda1 pisze:Zmysły pozwalają tylko na odczytywanie cieni (mieszanki materii ze zniekształconymi przy procesie tworzenia wszechświata - ideami). Mózgiem kieruje duch, a zmysły są tego mózgu narzędziami odbiorczymi.
To jest ok dla mnie do przyjęcia
1Prawda1 pisze:Zmysły pozwalają tylko na odczytywanie cieni (mieszanki materii ze zniekształconymi przy procesie tworzenia wszechświata - ideami). Mózgiem kieruje duch, a zmysły są tego mózgu narzędziami odbiorczymi.
czarnyMag pisze:Taka sprawa - bo to odstręcza ludzi - Chico Xavier żył z .... Proszę nie zamieszczać nieprawdziwych informacji na temat spirytyzmu i Chico Xaviera, Chico Xavier pracował przez całe życie na swoje utrzymanie i jednocześnie udzielał bezpłatnej pomocy tysiącom ludzi (Krzysztoff)
a ja uzdrawiając mówię spierd...
to nie ja
Więc jeśli chcesz zapłacić to płać ale ode mnie odejdziesz z tym co przyszedłeś no chyba że bez zębów
![]()
A więc kim był "upadły" z Brazylii przy mnie z Polski![]()
I wali mnie to w co Wierzycie - jest Nas setki ... Jak wyżej !!!
odnowa pisze:Możliwe że Chico Xavier dostąpił oświecenia za życia co poskutkowało tym że w chwili śmierci jego dusza powróciła do Źródła.
Możliwe że zorientował się że za spirytyzmem stoją nieciekawe istoty których celem jest kradzież energii od ludzi.
Możliwości jest wiele. Przeszła mi myśl by spróbować go wywołać, ale nie chcę mieć żadnych kłopotów i niespodzianek z "astralu".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości