wybudzanie

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: wybudzanie

Postautor: czarnyMag » 28 sie 2017, 06:46

Jest taka spiskowa teoria o kontroli umysłów (wrażliwych na to). Ale nikt w to nie wierzy i ja o tym nic ponad to nie wiem bo nie mam z tym problemów. Ale jeszcze raz powtarzam to teoria spiskowa! Sprawdź sobie w necie na czym polega ta kontrola i porównaj z sobą.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Marzena1 » 01 wrz 2017, 21:37

Wybudzanie ciąg dalszy.
Uprzejmie informuję tutaj obecnych iż mój oprawca /oprawcy wznowił swoja wieczorna działalność przestępczą i nadal wybudza. Czyli grzebie w mojej aurze lub biopolu i wiele kiedy zasypiam. Taka jest moja teoria.haarp? Może. A gdzie jest wrocławska prokuratura? Szanowna wrocławska prokuratura powinna mieć już jakieś 10 zgloszen?czyli ze skargą na opieszalość?
Marzena1

Postautor: Marzena1 » 01 wrz 2017, 21:49

Pewna znajoma twierdzi iż krzywdzi mnie jakiś jej przydupas by jej zaimponować a jakiś funkcjonariusz byłby gotów dla niej zabić. To teraz niewiem kogo skarżyć : ja ? A może ona powinna się podleczyc? Moge wypociny przypominają trochę pamiętnik ale cóż. Nie mam nic w temacie usilowania zabojstwa do ukrycia jak coś mi się stanie pozostanie ślad dla fachowców. Czyż nie?
Marzena1

Postautor: czarnyMag » 08 wrz 2017, 00:21

A o której cię budzą? Jeśli z tobą jest wszystko ok to jest to duch z przeszłości który o konkretnej porze (ta pora ma dla niematerialnego szczególne znaczenie) coś ci przypomina lub się mści. Np. w poprzednim życiu o tej porze zrobiłaś coś temu duchowi i on sobie to zapamiętał. Kup sobie myszkę, wsadź ją do klatki w pomieszczeniu w którym śpisz i sprawdź rano czy żyje :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 09 wrz 2017, 02:52

Marzena1 pisze:Nie spisz 2 lata bo ktoś wybudza cie ze snu ze względu na twoje sny możliwe ze przekazy bądź wizyty zmarlych. Robi to w nieznany mi sposób. Jeśli ma kaprys drzemiesz całe noce ,ktoś zaburza twoje zdrowe fazy snu.właśnie przed kwadranse zostałam wyrwana ze snu jakby dusza ze mnie została wyrwana i uderzono mnie pięścią w klatkę piersiową.

jak sie to odbywa? w jaki sposob to sie manifestuje? opowiedz mi o tym
chyba wiem z czym masz do czynienia i co sie dzieje

3ann też wie ...

postaraj sie napisac o tym , tylko spokojnie, zeby to miało ład i skład
w jaki sposob "ten ktoś" lub "to coś" się manifestuje? dlaczego piszesz ze jest w Twojej aurze itp ?skąd taki pomysl ?
opisz to jak najdokladniej,kiedy sie manifestuje ?czy tylko w okreslonych porach ? czy pora dnia nie ma znaczenia ? (nie powinna mieć)
boisz sie tego bo czujesz ruch wewnątrz siebie ? czy tak wlasnie ??

jesli nie chcesz pisac tutaj napisz na prv

próbowalas sie z "tym kimś" komunikowac? mówisz do "tego kogoś?"
jesli starasz sie mowic to błąd bo on nie rozumie tego co mowisz , on zna wszystkie Twoje słowa ale nie rozumie ich znaczen , to sie robi inaczej
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi