Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Postautor: czarnyMag » 24 sie 2017, 12:42

Wczoraj zaobserwowałem pewne zdarzenia - a ponieważ miało to miejsce pierwszy raz to trochę mnie to wybiło z równowagi - otóż gdy dotychczas się modliłem zawsze zwracałem się do Boga w mym mniemaniu i prosiłem o wstęgę białego promienia który ściągałem na swe czoło swą ręką a następnie zaczynałem w trakcie już rozmowy odczuwać "deszcz" na całej swej twarzy który to "deszcz" interpretowałem jako energię która im dłużej trzymałem kontakt w swym mniemaniu z Bogiem tym dłużej trwał i się nasilał a było to miłe.
Tylko, wczoraj w nocy ja nie ściągnąłem tego światła do czoła gdyż zwróciłem się pierwszy raz od niepamiętnych czasów do Satany i...na czole swym odnotowałem to samo co wcześniej - otóż moją twarz zalała nagle fala energii przypominająca tamto wrażenie - przypominająca deszcz - tylko, że tym razem czułem że oto gromadzi się przy mnie zgoła odmienna energia która mnie słucha :!: I ta energia też pierwszy raz od dawna i pierwszy raz w takiej formie kontaktu dokonała swej weryfikacji - na koniec "modlitwy"/kontaktu ujrzałem twarz czegoś co uśmiechając się do mnie, się rozwiewało i to coś było twarzą istoty demonicznej (a czemu tak uważam - należy wcześniej wywołać taką istotę by wiedzieć jaką ma twarz). Nie ważne.
Zgłupiałem i nie bardzo rozumie już teraz dlaczego Bóg i Zło tak samo się łączą...? I nie oceniłbym już teraz inny kontakt równie pochopnie jak to czyniłem dotychczas.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 30 sie 2017, 10:34

Nie byłbym sobą gdybym tłamsił w sobie takie coś dłużej - wszedł na to forum X i X pojechał całkowicie po bandzie a uczestnicy forum za nim po tej bandzie pospieszyli (może nie wszyscy ale większość:) a on ten X pisał takie rzeczy że hej :lol:
To się rozjeżdżało ze wszystkim i to całkowicie :!: Jedli mu z ręki bez dowodów na cokolwiek jak psy :twisted:
I wtedy zgodnie z regulaminem w innym temacie (bo na fantastę nie trawiłem czasu) dostałem BANA!
X wtedy zawrócił jak mnie już nie było i mnie zgnoił zupełnie z palca biorąc kontrargumenty a psy mu przytaknęły :!:
A potem X usłyszał, że jest schizofrenikiem niejako przez ogródek i się wycofał.
:lol:
To jest filozofia spirytystyczna :) Kardek by się w grobie przewrócił :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Anka » 31 sie 2017, 03:43

czarnyMag pisze:Wczoraj zaobserwowałem pewne zdarzenia - a ponieważ miało to miejsce pierwszy raz to trochę mnie to wybiło z równowagi - otóż gdy dotychczas się modliłem zawsze zwracałem się do Boga w mym mniemaniu i prosiłem o wstęgę białego promienia który ściągałem na swe czoło swą ręką a następnie zaczynałem w trakcie już rozmowy odczuwać "deszcz" na całej swej twarzy który to "deszcz" interpretowałem jako energię która im dłużej trzymałem kontakt w swym mniemaniu z Bogiem tym dłużej trwał i się nasilał a było to miłe.
Tylko, wczoraj w nocy ja nie ściągnąłem tego światła do czoła gdyż zwróciłem się pierwszy raz od niepamiętnych czasów do Satany i...na czole swym odnotowałem to samo co wcześniej - otóż moją twarz zalała nagle fala energii przypominająca tamto wrażenie - przypominająca deszcz - tylko, że tym razem czułem że oto gromadzi się przy mnie zgoła odmienna energia która mnie słucha :!: I ta energia też pierwszy raz od dawna i pierwszy raz w takiej formie kontaktu dokonała swej weryfikacji - na koniec "modlitwy"/kontaktu ujrzałem twarz czegoś co uśmiechając się do mnie, się rozwiewało i to coś było twarzą istoty demonicznej (a czemu tak uważam - należy wcześniej wywołać taką istotę by wiedzieć jaką ma twarz). Nie ważne.
Zgłupiałem i nie bardzo rozumie już teraz dlaczego Bóg i Zło tak samo się łączą...? I nie oceniłbym już teraz inny kontakt równie pochopnie jak to czyniłem dotychczas.

Otóż Bóg i zło sie nie łącza. A fakt ze jakoś to ze sobą powiązałes no coz Każdemu jest dane zakosztować milosci Boga a ona przychodzi w rożny sposób i nie czyni nas po zdarzeniu "potężniejszymi "

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Anka » 31 sie 2017, 03:51

czarnyMag pisze:Nie byłbym sobą gdybym tłamsił w sobie takie coś dłużej - wszedł na to forum X i X pojechał całkowicie po bandzie a uczestnicy forum za nim po tej bandzie pospieszyli (może nie wszyscy ale większość:) a on ten X pisał takie rzeczy że hej :lol:
To się rozjeżdżało ze wszystkim i to całkowicie :!: Jedli mu z ręki bez dowodów na cokolwiek jak psy :twisted:
I wtedy zgodnie z regulaminem w innym temacie (bo na fantastę nie trawiłem czasu) dostałem BANA!
X wtedy zawrócił jak mnie już nie było i mnie zgnoił zupełnie z palca biorąc kontrargumenty a psy mu przytaknęły :!:
A potem X usłyszał, że jest schizofrenikiem niejako przez ogródek i się wycofał.
:lol:
To jest filozofia spirytystyczna :) Kardek by się w grobie przewrócił :)

Osoba o której tutaj wspominasz jak wszyscy wiemy nie dąży do niczyjej szkody.

"A uczestnicy forum za nim po tej bandzie ...."

Złość nie jest dobrym doradca
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: czarnyMag » 31 sie 2017, 15:33

Anka - na 100 procent nie ma demonów prawda? Ludzie pisali że nie, że są tylko duchy niższe itd. A te niższe są na 100 procent ludzkie? Niższy duch nie ma prawa mieć władzy nad człowiekiem - prawda? Może się wygłupiać ale blefuje - tak?
Tak tylko pytam o zdanie, bo pozostali chyba tak uważają.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Anka » 31 sie 2017, 16:49

czarnyMag pisze:Anka - na 100 procent nie ma demonów prawda? Ludzie pisali że nie, że są tylko duchy niższe itd. A te niższe są na 100 procent ludzkie? Niższy duch nie ma prawa mieć władzy nad człowiekiem - prawda? Może się wygłupiać ale blefuje - tak?
Tak tylko pytam o zdanie, bo pozostali chyba tak uważają.

Duchy niższe a demony to dwie rożne osoby i obydwa istnieją nie ma kartce papieru ale w świecie - tak tylko dla jasności
Czasami przysłonięci uczuciami wybieramy z tekstu to co najbardziej do nas przemawia Przez tyle wątków i kilkadziesiąt opinii przemawia prawda ktora przebija sie na wierzch czy tego chcemy czy nie

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: czarnyMag » 31 sie 2017, 18:46

Cóż bałem się tej odpowiedzi.. ale masz raczej rację. Demony istnieją.. nieważne
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Anka » 31 sie 2017, 20:08

czarnyMag pisze:Cóż bałem się tej odpowiedzi.. ale masz raczej rację. Demony istnieją.. nieważne

Jawnie sie ze mnie śmiejesz :-) mam dobre poczucie humoru Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Nikita » 01 wrz 2017, 07:32

A ja nie wiem jak to jest z tymi demonami....czy naprawde diabel istnieje? Jaki sens mialoby to aby Bog pozwalal na to aby takie zle sily istnialy? No sama nie wiem jak to jest. Taki Hitler np. tez moglby byc demonem...wyjatkowo niski i zly duch...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Nikita » 01 wrz 2017, 07:34

Moze demony to zbuntowane dusze, ktore nie chca sie podporzadkowac woli Boga...? Anioly to tylko legenda....ale Dusze takie jak my zbuntowane i upadle....jest to mozliwe?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi