Wywoływanie dla początkującego.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wywoływanie dla początkującego.

Postautor: czarnyMag » 06 lip 2017, 15:30

danut pisze:Twoi koledzy siedzą w szpitalu a Ty drżysz o siebie bo jakoś ci się udało choć do końca nie czujesz się bezpieczny - to jeszcze nie jest wygrana!

:lol: Droga Koleżanko - ja po 5 latach od wsadzenia mych kolegów wezwałem Boga i powiedziałem "uzdrów mi żonę a zostanę Twój" - i On uzdrowił mi ją :lol:
A więc....przeszłość jest przeszłością a ja mam coś do odrobienia według spirytyzmu - bo akurat z tym się nie zgadzam :!: :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 11 lip 2017, 09:30

Macie z tym problem prawda :twisted: Okultysta który wzywał Diabła się odkręca i prosi Chrystusa o miłosierdzie i się nagle staje po stronie tegoż okultysty :twisted:

ale okultyści powinni o tym wiedzieć - że Chrystus mówiąc, że pozostawi swą "trzodę" mówił właśnie o Was :twisted: :lol: i pójdzie szukać zbłąkanych czyli "Nas" :lol: (my możemy potwierdzić sobie wszystko" :twisted: a oni muszą się za Nas modlić gdy mają z tym problem :lol: Lub zawyją :lol: To mówi "biblia" :lol: :lol: :lol:

Popchnął bym tego Twojego Piotra tak by zaliczył niechciany pokłon i poszedłbym do jego "nauczyciela" po morzy jak po lądzie - bo Ja nie wierzę w Niego a Wiem :lol: A Ty się kłaniaj :lol:

Kiedyś powiedziałem do mej żony katoliczki - "on za to że cię zranił przyklęknie" i facet na lodzie, na środku ulicy wywinął orła tak że ryjem wylądował przed mą lubą" :lol:
Moja powiedziała "on się skłonił gdyż skłamał" a "czarny mag" powiedział "tak kochanie" tylko że czarny wcześniej powiedział "SIAT PSIE" :!: :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 24 sie 2017, 07:31

Zanim zaczniesz wywoływać duchy obejrzyj ten film:
https://www.youtube.com/watch?v=dPjV0ETBgFQ
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 24 sie 2017, 07:58

Mirek pisze:Zanim zaczniesz wywoływać duchy obejrzyj ten film:
https://www.youtube.com/watch?v=dPjV0ETBgFQ

Nie było aż tak strasznie jak myślałem że będzie :)
Ale gdyby nasz kolega/koleżanka w trakcie takiego seansu lub po nim zaczął wyć lub się zachowywać irracjonalnie to odrzucilibyśmy kamerę w diabły a nie kręcili dalej - więc to bzdury! Nakręcanie takich filmów ma na celu odstraszanie młodych ludzi od sprawdzania czegokolwiek i nakierowanie ich na wiarę która ma swój początek w fantastyce naukowej :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 24 sie 2017, 08:53

Ja mam wręcz pytanie do forumowiczów - kto z Was osobiście uczestniczył w seansie (obojętnie jakim) lub sam wywoływał cokolwiek i obojętnie po co?! Kto ma cokolwiek "informację" od kogoś znajomego, że tenże uczestniczył osobiście lub zna takiego co uczestniczył osobiście w seansie (dowolnie jakim i po co) :?: :twisted:
Bo te filmy mają swój cel a ja pytam o konkret :) A jak będzie konkret to taki który wywoływał i miał w puklu konsekwencje będzie mógł przynajmniej się sam do siebie odnieść do faktu, a nie jak obecnie - wszyscy się przestrzegają ale wszyscy fantazjując wątpią :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: odnowa » 24 sie 2017, 15:24

czarnyMag pisze:Ja mam wręcz pytanie do forumowiczów - kto z Was osobiście uczestniczył w seansie (obojętnie jakim) lub sam wywoływał cokolwiek i obojętnie po co?! Kto ma cokolwiek "informację" od kogoś znajomego, że tenże uczestniczył osobiście lub zna takiego co uczestniczył osobiście w seansie (dowolnie jakim i po co) :?: :twisted:
Bo te filmy mają swój cel a ja pytam o konkret :) A jak będzie konkret to taki który wywoływał i miał w puklu konsekwencje będzie mógł przynajmniej się sam do siebie odnieść do faktu, a nie jak obecnie - wszyscy się przestrzegają ale wszyscy fantazjując wątpią :lol:

Nie wiem czy można to nazwać wywoływaniem, ale w 2010r. wywołałem swojego przewodnika duchowego. Nie ujawnię treści komunikatu.
Bodajże w 2016r. wywoływałem ducha Lecha Kaczyńskiego. Po jakiejś godzinie odczułem jakąś gniewną aurę, tak jakby ktoś był zły na mnie.
odnowa

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2017, 00:02

odnowa pisze:Nie wiem czy można to nazwać wywoływaniem, ale w 2010r. wywołałem swojego przewodnika duchowego. Nie ujawnię treści komunikatu.
Bodajże w 2016r. wywoływałem ducha Lecha Kaczyńskiego. Po jakiejś godzinie odczułem jakąś gniewną aurę, tak jakby ktoś był zły na mnie.

Niech zgadnę - zrobiłeś to z tym przewodnikiem duchowym przez oobe? :)
(a uśmiecham się bo jeśli tak to wiem nawet z skąd przybył)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Nikita » 25 sie 2017, 12:58

Kiedys jeszcze na studiach wywolywalismy w akademiku ducha...ale jak to ludzie zaczelismy sie strasznie smiac...ale wkoncu cos tam przyszlo bo przesuwalo talerzykiem i zgasilo swieczke....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Nikita » 25 sie 2017, 13:00

W XIX i w i w XX-leciu miedzywojennym bylo tyle seansow....i nikogo nie opetalo...Widocznie jak jest powazna ekipa i medium to mozna to zrobic.....gorzej jak sie dzieciaki za to zabieraja.
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: OneNight » 25 sie 2017, 20:08

.ale wkoncu cos tam przyszlo bo przesuwalo talerzykiem i zgasilo swieczke

Chyba nie muszę Ci tłumaczyć na czym polega ta gra. Ktoś sobie jaja robił.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi