cthulhu87 pisze:Bardzo proszę o merytoryczne odpowiedzi, tj. odnoszenie się do tematu dyskusji, a nie osób.
A więc odnosząc się do tematu - zakładam, że wierzący w duszę robi oobe. Mylę się a jeśli tak to proszę o odpowiedź w czym ?

OneNight pisze:A więc odnosząc się do tematu - zakładam, że wierzący w duszę robi oobe. Mylę się a jeśli tak to proszę o odpowiedź w czym ?
Praktykuje OOBE, a nie robi. Nie każdy praktyk musi wierzyć w dusze - wg. nauki jest to tylko odmienny stan świadomości, która ma swoje źródło w mózgu.

OneNight pisze:Nie, gdyż jak zauważyłeś wcześniej, gdy rozmawialiśmy o NDE - to tylko takie wrażenie.
Mam obowiązki, żegnam.
czarnyMag pisze:A więc odnosząc się do tematu - zakładam, że wierzący w duszę robi oobe. Mylę się a jeśli tak to proszę o odpowiedź w czym?
Marzyciel pisze:czarnyMag pisze:A więc odnosząc się do tematu - zakładam, że wierzący w duszę robi oobe. Mylę się a jeśli tak to proszę o odpowiedź w czym?
Ja nie wierze w duszę, a oobe praktykuje. Można więc również założyć, że nie wierzący w duszę też praktykują.
OneNight pisze:Ale co się dziwić. Jak zapytałem opiekuna dlaczego cierpię, to on mi powiedział, że 'przyjaciele dali Ci bagażowe'. Nie powiedział, że sam sobie tak życie zaplanowałem, ale że ktoś mi w nim namieszał. Niestety szczątkowe informacje dostałem i więcej nie wiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość