wybudzanie

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: wybudzanie

Postautor: fruwla » 22 sie 2017, 16:34

czarnyMag pisze: Kupiłaś jakiegoś starocia? Podarowano ci jakiegoś starocia?

Magu :) o co chodzi z tymi starociami ?
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2017, 17:22

Do tych staroci (antyków) czasami jest przywiązany jakiś duch który nie chce oddać swojej rzeczy nikomu. Albo takie pudło zwane dybuk w którym na bank siedzi zło. Stare obrazy z antykwariatu też często mają na sobie krew i są nośnikami zła.
A i jeszcze zapomniałem wcześniej napisać że kaktusy choć piękne i pięknie kwitną to też ściągają zło, cierpienie i śmierć. Ale tylko te w doniczkach (nie wiem czemu ale tak jest).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: fruwla » 22 sie 2017, 17:37

Dzieki Magu :)
Bardzo to interesujace, co napisales.
Duchy przywiazane do przedmiotow... mozliwe . Duchy moga byc rowniez przywiazane do miejsca np. mieszkania, domu, ogrodu, itd
O dybuk jeszcze nie slyszalam, obrazy malowane farba zmieszana z krwia, maja pewnie szczegolne wibracje....
Ale zeby kaktusy mialy taka zla opinie... moim zdaniem sa ble, ale chyba tylko dlatego, ze maja mnostwo kolcow, ktore wbijaja przede wszystkim w te rece, ktore je pielegnuja ;)
i w ogole maja taka klujaca energie.
Co robic ?
fruwla

Postautor: fruwla » 22 sie 2017, 17:46

czarnyMag pisze: Albo takie pudło zwane dybuk w którym na bank siedzi zło.

Magu, dybuk to nie pudlo. Ale dobrze ze naprowadziles .
Pozdrawiam :)
fruwla

Postautor: czarnyMag » 23 sie 2017, 11:31

fruwla pisze:
czarnyMag pisze: Albo takie pudło zwane dybuk w którym na bank siedzi zło.

Magu, dybuk to nie pudlo. Ale dobrze ze naprowadziles .
Pozdrawiam :)

Kiedyś oglądałem film dokumentalny o jakimś Angliku który powiedział, że na aukcji internetowej kupił sobie dybuka bo się interesuje folklorem i pokazał drewnianą skrzynkę w której były pamiątki po jakiejś zmarłej Żydówce. Były tak jej włosy, zęby i jakiś pierścionek oraz zdjęcie (stare z innej epoki). Ten fascynat folkloru chciał sobie to "pudło ze szczątkami jakiegoś człowieka" powiesić na ścianie w swoim salonie i kiedy w nocy szukał miejsca coś na korytarzu w przedpokoju zaczęło się tłuc po schodach (odniósł wrażenie że ktoś idzie w jego stronę ale się tym szczególnie nie przejął bo nie wierzył :) W nocy zaczął śnić jakieś koszmary w których widział twarz jakiejś kobiety której nie znał. W końcu obudził się i zobaczył nad swoją głową zawieszoną nad nim bezpośrednio tą kobietę wpatrującą się w niego. Tak się przestraszył że w środku nocy w piżamie i kapciach wypadł na ulicę i dał sobie spokój z tym "folklorem" - zaniósł do rabina tą skrzynkę i tamten mu ją wyegzorcyzmował po czym kazał mu tam włożyć coś od siebie i zapieczętował ją a następnie wystawił na taką samą aukcję w której kolejny szaleniec ponoć od niego odkupił za 3 tysiące euro tego dybuka
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Marzena1 » 28 sie 2017, 02:56

Nie param się satanizmem. Każdy na tym forum ma do czynienia w jakimś stopniu z okultyzmem. Nie kupilam starocie by duch właściciela nie mógł się z tym przedmiotem rozstać. Mam do czynienia z kimś kto swoimi pseudoumiejetnosciami wybudza mnie ze snu.mam być nieprzytomna brzydka a mój mózg niezregenerowany. Nie wspomnę o skutkach zdrowotnych. Na dodatek kilku bylych xkorumpowanych gliniarzy przypomItalia sobie ze 25 lat temu nie udało im się zafundowac mi psychiatryka za niewinność i ich prowokacje. Fascynuje mnie kontakt z tamta strona, ich przekazy i pomoc jaka chcą ofiarować żyjącym. Nie wywołuje duchów bo wg mnie to ohydne. Podnoszę pytanie nadal : Kto I w Jaki Sposób Wybudza Mnie ze Snu.zawistne koleżanki to jasne a poza tym? Najważniejsze : isis traci zwolenników i drugie aleppo się nie powtórzy. Potraktuhecie proszę temat poważnie a ja szykuje się do pracy. Dobrego tygodnia.
Marzena1

Postautor: Marzena1 » 28 sie 2017, 03:01

Acha. Wierząca praktykująca, nienawidzaca korupcji i głupich gliniarzy. O planach macierzyńskich nie muszę się spowiadać by udowodnić że nie jestem stuknieta? Metoda działania przestępcy kochani: telepatia rytual klatwa czy sztuczki elektroniczne.nie chce się zagłębiać w długość fali haarp bonwsztscyvdostaniemy paranoi a tu gdzie mieszkam testy 2 lata temu jakiś czubek prowadził *potwierdzone przez z Macierewicza ).
Marzena1

Postautor: Marzena1 » 28 sie 2017, 03:11

Ktoś posiada info odnośnie częstotliwości oddzialujacej na kontakt z zaswiatami? A gliniarze i owszem.powiem więcej -jest kilka osob które urzadzilo sobie z tego zabawę. Drugi Temat linie wysokiego napięcia. Taka trasa A4 dla dusz. Pytanie : jak im pomóc przejść.
Marzena1

Postautor: Marzena1 » 28 sie 2017, 03:29

Po co to forum i oferowana pomiędzy skoro przyzwalacie naciskiem praktyki. Po mnie będą kolejne osoby i może są a nie ujawniły się ze strachu czy Bóg wie dlaczego. Nie chce mi się juz chodzić i zgłaszać w kolo tego samego. I kolejne pytanie. Może macie pomysły jak pizbyc się zboczenca który swokazał hucia dręczy mnie mentalnie? Onanizuje się przy moim zdjeciu czyli co?
Marzena1

Postautor: cthulhu87 » 28 sie 2017, 05:15

Marzena1 pisze:Po co to forum i oferowana pomiędzy skoro przyzwalacie naciskiem praktyki. Po mnie będą kolejne osoby i może są a nie ujawniły się ze strachu czy Bóg wie dlaczego. Nie chce mi się juz chodzić i zgłaszać w kolo tego samego. I kolejne pytanie. Może macie pomysły jak pizbyc się zboczenca który swokazał hucia dręczy mnie mentalnie? Onanizuje się przy moim zdjeciu czyli co?

Marzeno, po 1) nic nie rozumiem z tego, co piszesz;jest to jeden wielki bałagan i chaos; po 2) według mnie masz problem, który pomoże rozwiązać raczej lekarz niż spirytysta. Bardzo proszę, dla własnego dobra, przemyśl to.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi