wybudzanie

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

wybudzanie

Postautor: Marzena1 » 12 sie 2017, 03:53

Witam. Temat z którym borykam się od dłuższego czasu. Ktoś czym jakoś ukochanej sobie sposób na osmielam się stwierdzić małymi krokami pozbawić mnie życia poprzez wybudzanie. Kara zemsta-nie wiem. Psychopata jest raczej bezkarny i bezkrytycznie patrzy na odoby którym rzeczywiście należy się nauczka. Jako królik doswiadczalny również nie zabardzo widzę się w tej roli. Proszę o pomoc i podpowiedź. Marzena
Marzena1

Re: wybudzanie

Postautor: Marzena1 » 12 sie 2017, 03:58

Nawiązując do tematu istotne jest ze ma to związek z proba wyciągnięcia na wyżyny nienależnej sławy i chwały pewnej mojej znajomej która sama z siebie zero.Reasumujac : chce żyć w szczęściu i dobrobytu na złość mojemu oprawcy. M.
Marzena1

Postautor: odnowa » 12 sie 2017, 16:51

odnowa

Postautor: czarnyMag » 14 sie 2017, 00:25

jak wybudzenie może zabić?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: cthulhu87 » 15 sie 2017, 15:14

Nic z tego nie rozumiem. :shock:
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Marzena1 » 18 sie 2017, 03:28

A nie może? Nie spisz 2 lata bo ktoś wybudza cie ze snu ze względu na twoje sny możliwe ze przekazy bądź wizyty zmarlych. Robi to w nieznany mi sposób. Jeśli ma kaprys drzemiesz całe noce ,ktoś zaburza twoje zdrowe fazy snu.właśnie przed kwadranse zostałam wyrwana ze snu jakby dusza ze mnie została wyrwana i uderzono mnie pięścią w klatkę piersiową. Nie spisz -chorujesz i umierasz o czym więc każdy mierny neurolog. Pytanie mam stałe to samo - kto jest w jaki sposób to robi -jakąś czarownica , rytuały? Dla fachowców z tego forum to temat banalny.i pamiętając cześć "przekazu "z dzisiaj wiem ze zostalo przerważne celowo.jakiś psychol wybudza mnie w dogodnych dla siebie porach. Kto i w jaki sposób? Pytanie proste a dla Was kochani odpowiedz jeszcze prostsza. Zniszczenie mozgu z zawiście zecwzgl.na. czyjes na możliwości parapsychiczne to kryminał.
Marzena1

Postautor: Marzena1 » 18 sie 2017, 04:13

Nie przujmuje porad w stylu weź proszki na sen bo ich nie potrzebuje. Większa dawka w stylu "na spokojny sen" zakupiona w aptece powodowała jeszcze silniejszw wybudzanie. Czyli działanie osób trzecich bez dwóch zdań. Z tego co wiem moi wrogowie również studiują to forum ale miast pomocy odczytalabym im wyrok na dyszke.CŻY JEST NA FORUM KTOŚ JESZCZE KTO DOŚWIADCZYŁ TAKIEGO SKU....A. ?WYBUDZANIE DRĘCZENIA ZASTRASZANIE. zapewne byłby osoba samotna której wersji nikt nie potwierdzi. Pozdrawiam.
Marzena1

Postautor: czarnyMag » 18 sie 2017, 07:58

A może jest was dwie w jednym ciele? To się chyba nazywa opętanie. Opętany wcale nie musiał nic złego robić - wystarczy, że w jakiś sposób dał zaproszenie albo został wyparty przez silniejszego który jest zły. Kiedy opętany próbuje zasnąć opętujący się budzi i zaczyna dręczenie.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: cthulhu87 » 22 sie 2017, 08:57

Marzena1 pisze:Nie przujmuje porad w stylu weź proszki na sen bo ich nie potrzebuje. Większa dawka w stylu "na spokojny sen" zakupiona w aptece powodowała jeszcze silniejszw wybudzanie. Czyli działanie osób trzecich bez dwóch zdań. Z tego co wiem moi wrogowie również studiują to forum ale miast pomocy odczytalabym im wyrok na dyszke.CŻY JEST NA FORUM KTOŚ JESZCZE KTO DOŚWIADCZYŁ TAKIEGO SKU....A. ?WYBUDZANIE DRĘCZENIA ZASTRASZANIE. zapewne byłby osoba samotna której wersji nikt nie potwierdzi. Pozdrawiam.

Nie idzie o to, żeby brać proszki, ale żeby pójść do lekarza i sprawdzić czy problem nie jest natury fizycznej, a nie duchowej. Jeśli to wykluczysz, wtedy będziemy mogli o tym porozmawiać jako o problemie dot. spirytyzmu.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2017, 13:11

Mam jeszcze jedno pytanie: bawiłaś się kiedyś w okultystę lub satanistę? Kupiłaś jakiegoś starocia? Podarowano ci jakiegoś starocia? Jesteś zarejestrowana od dłuższego czasu na jakimś forum ezoterycznym które ma grafikę w kolorze czerni lub czerwieni?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi