Witam z Gdańska

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam z Gdańska

Postautor: Ryszard » 28 lip 2017, 09:30

agnieszkag pisze:Ryszard.
Zatrzymaj sie dobry czlowieku.
Mialam sie nie wtracac, bo rozumiem, ze cierpisz.
Mam wrazenie, ze posuwadz sie za daleko.
Ludzie tu staraja sie pomoc.
A Ty tylko roszczenia i szyderstwo....
Badz wdzieczny za to co otrzymujesz.
Pozdrawiam.

Nie jestem dobrym człowiekiem Agnieszko, co do otrzymywania, nie znalazłem tego czego oczekiwałem po tym forum.
Oczekiwałem pomocy, a nie kpin, dobra kobieto.
Również pozdrawiam.
Nawet gwiazdy płaczą z tym, kto płacze w nocy.
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: fruwla » 30 lip 2017, 15:50

Ryszard pisze:
Nie jestem dobrym człowiekiem

:shock:
Ale inni sa dobrzy, dlatego daruja Ci wsparcie. ;)
Ryszard, czy Ty potrafisz poslugiwac sie jezykiem angielskim albo niemieckim ?
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Ryszard » 30 lip 2017, 23:14

fruwla pisze:
Ryszard pisze:
Nie jestem dobrym człowiekiem

:shock:
Ale inni sa dobrzy, dlatego daruja Ci wsparcie. ;)
Ryszard, czy Ty potrafisz poslugiwac sie jezykiem angielskim albo niemieckim ?

Jasne ,zwłaszcza ten One cos tam , wrrrrrrrrr

Przyjechaliśmy do Polski w okresie komunizmu, wychowawczynie i wychowawcy oraz inni Polacy skutecznie zahamowali moje umiejętności , byłem niemy przez 1,5 roku dopóki nie nauczyłem się polskiego.
Ojciec był Polskim oficerem (pilotem) chciał się pochwalić synem poliglotą, nie pomogły perswazje ani lanie, milczałem.
Uraz pozostał na długo a później było za późno, Mama uczyła angielskiego i niemieckiego tych którzy kończyli takie kierunki , chodzi o wymowę...
Nie dasz wiary , wielu chciało dopłacać by się nie uczyć.
Polak do perfekcji opanuje język francuski ale nigdy niemiecki czy angielski.

Wsparcia tutaj nie znajdę , chociaż nadzieja ... kto niema nadziei ten głupi .
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: OneNight » 31 lip 2017, 09:25

Polak do perfekcji opanuje język francuski ale nigdy niemiecki czy angielski.

To ja chyba jestem wyjątkiem, bo francuski to jakaś katorga i słowa nie do wymówienia z francuskim akcentem. Angielski natomiast jest prosty i przyjemny w wymowie i piśmie.

Jasne ,zwłaszcza ten One cos tam , wrrrrrrrrr

Ja Cię tylko upominam, bo traktujesz nas jak maszynę do wywoływania duchów. Wrzuć monetę i porozmawiaj ze zmarłym. Zrozum, że nikt tu nie ma takiego obowiązku, a ludzie którzy to potrafią to garstka ludzi. Spirytyści stawali na głowie, aby Cię pocieszyć, a Ty sam dostałeś już kilka przekazów od mediów z tego forum. A mimo to wciąż narzekasz na wszystkich, gardzisz nimi i użalasz się nad sobą. Dostałeś też propozycje, aby samemu się z nią skontaktować. Przykro mi, ale to nie wygląda jak na filmach. Nie wyciągamy planszy ouija i nie wymawiamy wierszyków, a duch nie lata sobie po domu i nie przewraca mebli. Przyszedłeś sobie ponarzekać?

Irytuje mnie Twoje zachowanie, więc nie będę Ci słodził i skakał Ci koło tyłka tylko dlatego, że kogoś straciłeś. Nie tylko Ty kogoś tu straciłeś. Wiele użytkowników przybyło na forum z tego powodu. Poza tym, odpowiadam chamstwem na chamstwo. Może jedna z Twoich 10 żon umie wywoływać duchy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Ryszard » 31 lip 2017, 09:58

No cóż sama dobroć .
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: fruwla » 31 lip 2017, 10:41

Ryszard pisze:Polak do perfekcji opanuje język francuski ale nigdy niemiecki czy angielski.

W tym przypadku, francuski sie raczej nie przyda.
Chodzi o to, ze polecam Ci Medium, ktore jeszcze nikogo nie zawiodlo.
To Paul Meek, anglik poslugujacy sie rowniez dobrze jezykiem niemieckim.
Mysle sobie, ze JESLI NAPRAWDE zalezy ci, na kontakcie z twoja mama, to przyslowiowo "poruszysz niebo i ziemie" aby sie z TYM Medium skontaktowac i na pewno nie bedziesz zawiedziony.
Paul Meek jest od lat znany i ceniony , jest autorem ksiazek, organizuje medialne wieczory na ktorych robi przekazy, wystepuje publicznie, jest na Youtube.
Za swoja pomoc bierze wynagrodzenie.
Z doswiadczenia wiem, ze czesto trzeba wiele z siebie dac, natrudzic sie aby znalezc to , czego sie szukalo.
A kiedy sie czlowiek tak naprawde trudzi, to i pomoc bardziej docenia....
Niniejszym podaje Ci pana Meek prawie "na tacy" ;) reszta nalezy do Ciebie. Powodzenia :)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Ryszard » 31 lip 2017, 16:51

fruwla pisze:
Ryszard pisze:Polak do perfekcji opanuje język francuski ale nigdy niemiecki czy angielski.

W tym przypadku, francuski sie raczej nie przyda.
Chodzi o to, ze polecam Ci Medium, ktore jeszcze nikogo nie zawiodlo.
To Paul Meek, anglik poslugujacy sie rowniez dobrze jezykiem niemieckim.
Mysle sobie, ze JESLI NAPRAWDE zalezy ci, na kontakcie z twoja mama, to przyslowiowo "poruszysz niebo i ziemie" aby sie z TYM Medium skontaktowac i na pewno nie bedziesz zawiedziony.
Paul Meek jest od lat znany i ceniony , jest autorem ksiazek, organizuje medialne wieczory na ktorych robi przekazy, wystepuje publicznie, jest na Youtube.
Za swoja pomoc bierze wynagrodzenie.
Z doswiadczenia wiem, ze czesto trzeba wiele z siebie dac, natrudzic sie aby znalezc to , czego sie szukalo.
A kiedy sie czlowiek tak naprawde trudzi, to i pomoc bardziej docenia....
Niniejszym podaje Ci pana Meek prawie "na tacy" ;) reszta nalezy do Ciebie. Powodzenia :)

Dzięki za dobre chęci spróbuję - próbuje wszystkiego.
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: Pablo diaz » 31 lip 2017, 20:00

Ryszard pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam.
Jestem w żałobie, marzę tylko o jednym, by wiedzieć, że jest jakieś "tam" oraz gdzie są nasi ukochani zmarli ...

Witaj Ryszardzie ,współczuje Ci bardzo w tym chwilowym okresie,który przeżywasz ,okresie rozłąki od ukochanej mamy.
Tak wielka tęsknota po stracie mamy jest tylko świadectwem Twojej wielkiej miłości,Twojej wzniosłości duchowej z której wszyscy powinniśmy brać przykład.
Ty dobrze wiesz Ryszardzie ,że nasze Matki są przedstawicielkami Boskiej Miłości na tym świecie,że uczą nas przebaczenia i sublimacji uczuć. Jeśli moglibyśmy naśladować nasze Matki w przykładach , dobroci i poświęceniu, którymi nas obdarowywały, bylibyśmy w życiu cennymi pomocnikami naszego Stwórcy.
Dlatego kiedy nasz Ojciec Niebieski zesłał na Ziemię pierwsze dzieci, doszedł do wniosku, że powinien posłać kogoś, kto będzię nieskończenie wyrozumiały .
To nasze matki Ryszardzie,a Ty jesteś pięknym owocem miłości ,którą wypielęgnowała w Tobie Twoja mama.

Jestem pełen wzruszenia ,kiedy czytam Twoje tęsknote bo wiem,że to zasługa czułości, serca Twojej mamy.

Wysyłam Ci link w którym spirytystyczne medium Divaldo Franco tłumaczy jak przezwyciężyć smutek po stracie ukochanej osoby .
Oglądnij proszę od minuty 7:19
https://www.youtube.com/watch?v=lepbpDovsrM
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: Ryszard » 31 lip 2017, 20:19

Pablo diaz pisze:
Jestem w żałobie, marzę tylko o jednym, by wiedzieć, że jest jakieś "tam" oraz gdzie są nasi ukochani zmarli ...

Witaj Ryszardzie ,współczuje Ci bardzo w tym chwilowym okresie,który przeżywasz ,okresie rozłąki od ukochanej mamy.
Tak wielka tęsknota po stracie mamy jest tylko świadectwem Twojej wielkiej miłości,Twojej wzniosłości duchowej z której wszyscy powinniśmy brać przykład.
Ty dobrze wiesz Ryszardzie ,że nasze Matki są przedstawicielkami Boskiej Miłości na tym świecie,że uczą nas przebaczenia i sublimacji uczuć. Jeśli moglibyśmy naśladować nasze Matki w przykładach , dobroci i poświęceniu, którymi nas obdarowywały, bylibyśmy w życiu cennymi pomocnikami naszego Stwórcy.
Dlatego kiedy nasz Ojciec Niebieski zesłał na Ziemię pierwsze dzieci, doszedł do wniosku, że powinien posłać kogoś, kto będzię nieskończenie wyrozumiały .
To nasze matki Ryszardzie,a Ty jesteś pięknym owocem miłości ,którą wypielęgnowała w Tobie Twoja mama.

Jestem pełen wzruszenia ,kiedy czytam Twoje tęsknote bo wiem,że to zasługa czułości, serca Twojej mamy.

Wysyłam Ci link w którym spirytystyczne medium Divaldo Franco tłumaczy jak przezwyciężyć smutek po stracie ukochanej osoby .

Dziękuję za zrozumienie, chętnie skorzystam z pomocy.
Nie ma na ziemi bliższej istoty niż Matka, jedyna prawdziwa miłość to Matki do dziecka , odwrotnie to już bywa różnie ...
Smutek już mnie nie opuści :( Moje życie dobiega końca , chciałbym wiedzieć czy spotkam , ze zobaczę, że przytulę ...
Idę ogladać
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: Ryszard » 31 lip 2017, 21:07

Pablo diaz pisze:

Jeszcze raz dziękuję, trudno jest mi się "wyciszyć" , będę szukał aż znajdę odpowiedź, za lub przeciw.
Awatar użytkownika
Ryszard

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!