Czy jedynie administratorzy którzy przy awatarach maja napis SPIRYTYSTA ?
Nieskorym do żartów ze śmierci

cthulhu87 pisze:Przykro mi, ale nie jestem niestety medium, dlatego nie mogę Ci pomóc nawiązać kontaktu ze zmarłą mamą. Ale jestem myślami z Tobą i z całego serca życzę Ci, żebyś miał siłę, by radzić sobie z bólem. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Niestety niewiele więcej mogę zrobić.
Warto zajrzeć:
http://www.portal.spirytyzm.pl/zmarla-b ... jej-pomoc/
http://www.portal.spirytyzm.pl/pytania-i-odpowiedzi/
Pawełek pisze:Ryszardzie dziękuje za komplement, ale nie jestem ani administratorem ani nawet moderatorem na forumPlakietka "Spirytysta" oznacza, że staram się żyć zasadami tej filozofii i możesz być pewny, że jeśli odpowiadam Ci na jakieś pytanie to najprawdopodobniej sprawa wygląda tak jak w spirytyzmie.
Wpadłem na pomysł, byś mógł poczytać i spróbować medytacji, co o tym myślisz?

Ryszard pisze:Pawełek pisze:Ryszardzie dziękuje za komplement, ale nie jestem ani administratorem ani nawet moderatorem na forumPlakietka "Spirytysta" oznacza, że staram się żyć zasadami tej filozofii i możesz być pewny, że jeśli odpowiadam Ci na jakieś pytanie to najprawdopodobniej sprawa wygląda tak jak w spirytyzmie.
Próbuję wszystkiego Pawle, Zen, Yoga, Różaniec, Kata,"Rozmowy" przy grobie.
Całe moje JA chce jednego, potwierdzenia, że istnieje dusza oraz, jeżeli tak to kontaktu.
Czyż nie jest to forum spirytystyczne ?

odnowa pisze:Ryszard pisze:Pawełek pisze:Ryszardzie dziękuje za komplement, ale nie jestem ani administratorem ani nawet moderatorem na forumPlakietka "Spirytysta" oznacza, że staram się żyć zasadami tej filozofii i możesz być pewny, że jeśli odpowiadam Ci na jakieś pytanie to najprawdopodobniej sprawa wygląda tak jak w spirytyzmie.
Próbuję wszystkiego Pawle, Zen, Yoga, Różaniec, Kata,"Rozmowy" przy grobie.
Całe moje JA chce jednego, potwierdzenia, że istnieje dusza oraz, jeżeli tak to kontaktu.
Czyż nie jest to forum spirytystyczne ?
Może naucz się jak wychodzić z ciała (OOBE) lub jak śnić świadomie (LD)?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości