Wywoływanie dla początkującego.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wywoływanie dla początkującego.

Postautor: OneNight » 20 cze 2017, 18:09

Nie jestem żadnym kandydatem to zakładania sobie wokół mnie sekty. Nie chcę mieć z Twoją wymyśloną ideologią nic wspólnego.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 22 cze 2017, 09:14

OneNight pisze:Nie jestem żadnym kandydatem to zakładania sobie wokół mnie sekty. Nie chcę mieć z Twoją wymyśloną ideologią nic wspólnego.

Spoko - schodzę już!
Ale ja nic nie wymyśliłem - kiedyś kilka Pań z tego Forum zostało napadniętych w tzw. śnie - to byłeś Ty :twisted:
Oczywiście się wyparłeś - "oczywiście" - ja ci wierzę :twisted: oczywiście wierzę.... :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 22 cze 2017, 14:40

Nie ponoszę odpowiedzialności za wasze erotyczne sny. Ty nawet krwawienie z nosa uznałbyś za urok rzucony przez forumowicza. Zejdź na ziemię.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 22 cze 2017, 14:54

OneNight pisze:Nie ponoszę odpowiedzialności za wasze erotyczne sny. Ty nawet krwawienie z nosa uznałbyś za urok rzucony przez forumowicza. Zejdź na ziemię.

To nie było krwawienie z nosa tylko z brody i akurat nie goliłem się przed kompem w trakcie rozmowy z Tobą i Krisem (a tylko jednego z Was podejrzewałem o taki obrót sprawy) - Ty żekomo w nic nie wierzysz a Kris jest bardziej tajemniczy jak tajemniczość :) a krew się lała i lała kilka godzin...więc doszedłem do wniosku że "czarny" się wywyższa :)
Żona też po powrocie z pracy powiedziała gdy mnie z tą szmatą we krwi zobaczyła "byłeś na satanistycznym forum i jakiś satanista wywarł na tobie swą wyższość" a ja akurat gadałem z Tobą i Krisem :)

więc to nie był komar :)

ale spoks. wysłałem 3 "wilki" po siły życiowe drogą powrotną i jak na razie widzę tylko stopniowe słabnięcie - o zgrozo w Krisie :!:
Czyżbym jednak niesłusznie Cię oskarżał? Wybacz...ale co cię nie zabije to...ble ble.....................ble
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 22 cze 2017, 21:18

Lecz się.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 23 cze 2017, 09:18

OneNight pisze:Lecz się.

To, że w coś nie wierzysz lub to wypierasz wcale nie znaczy, że nie istnieje i ty masz rację. Wcale nie znaczy że pokonałeś mnie bo opierasz się akurat w tym momencie o medycynę. To co napisałeś tylko znaczy, że z braku argumentów i wiedzy o otaczającym cię świecie powołujesz się na zdrowie psychiczne (a tym samym masz swego rozmówcę powyżej uszów i chcesz by zjeżdżał).
Ale nadal nie masz zielonego pojęcia o niczym i nic nie wiesz! Ale spoko - ziemski "bóg" lubi takich - ktoś musi się tu wcielać (a zanim się wcieli musi w oparciu o wolną wolę wyrazić zgodę czyli zechcieć) a na Ziemi Korporacja czeka...."boga" korporacja :twisted:

Napisałem ci już raz - złóż CV w języku angielskim do Coca-Cola i napisz tam, że nie masz rodziny i jesteś w pełni dyspozycyjny, że jesteś inżynierem a praca dla korporacji jest twoim marzeniem...i obudzisz się na planecie Mars jako mrówka :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 23 cze 2017, 09:57

Vexu pisze:Witam.

Mam na Imię Eryk lat 25 i piszę na tym forum ponieważ zaintrygował mnie temat tablicy Ouija. Czy w jedną osobę mogę z niej korzystać? Nie dla zabawy a po ty by się skontaktować z moimi przodkami. Czym może grozić początkowe używanie własnoręcznej tablicy? Czy coś mi może grozić?

I czy możliwe jest po wywoływaniu duchów coś takiego jak w tym filmie? czas: 0:40

https://www.youtube.com/watch?v=S_Zx3LlzFEA&t=56s

Zrób to. Użyj tej tabliczki Ouija i napisz jak było! Nie przejmuj się straszeniem (straszą ci co nigdy nie spróbowali bo się bali a o strachu usłyszeli od swych poprzedników którzy również nie spróbowali bo się bali a o strachu usłyszeli itd. :lol:

a co do tego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=S_Zx3LlzFEA&t=56s to bzdura mająca na celu cię zatrzymać byś się nie ważył! Ale bezgłośnie możesz się z turlać z łóżka i obudzić się na ziemi z obitą gębą :twisted: (i nie będziesz miał pojęcia o tym co zaszło ale będziesz wiedział - czuł) i będziesz mógł napisać wtedy książkę (ale pod warunkiem że świadomie wezwiesz demona - duchy są beznadziejnie dobre więc raczej nie przyjdą).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 23 cze 2017, 13:31

Krwawienie z brody to pewnie sprawka Gargamela. Opowiedz o tym swojemu psychiatrze, to zwiększy Ci dawke leków.

Sam sobie na Marsa leć, ja wolę na Wenus - przecież to z tej planety pochodzą kobiety, więc będe w niebie.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 23 cze 2017, 13:41

OneNight pisze:Krwawienie z brody to pewnie sprawka Gargamela. Opowiedz o tym swojemu psychiatrze, to zwiększy Ci dawke leków.

Sam sobie na Marsa leć, ja wolę na Wenus - przecież to z tej planety pochodzą kobiety, więc będe w niebie.

Gdybym tylko czytał książki to pewnie bym był twoim zagorzałym fanem - tylko widzisz ja wszystko co można było sprawdzić w jakikolwiek sposób (choćby było obwarowane przekleństwem) sprawdziłem! :) i te książki nie do końca się z tym co przerobiłem pokryły - więc cóż ci mogę odpowiedzieć (ostatnio się staram i wysilam by nic już nikomu w praktyce nie udowadniać :) więc napiszę tak: bez względu na to do czego dojdziesz i tak nie zaznasz satysfakcji tu na tej Ziemi - trzeba mieć ikrę...
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 23 cze 2017, 13:50

Powiedział gość, któremu wiecznie się nieszczęścia przydarzają - od krwawienia z brody, po zarysowany samochód. Ty już widzę zaznałeś satysfakcji.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi