Krzysztoff pisze:czarnyMag pisze:To są teorie...jak te, że galerie wypłacają rodzicom porwanych dzieci w Krakowie "ciężkie pieniądze", jak to, że do PiS zwróciła się (do Premier) znana osoba publiczna i nic nie otrzymała, jak to, że ochrona galerii otrzymuje pieniądze za podpis milczenia, jak to że w sądach Krakowa zalegają sprawy o porwanie - a oni są bezsilni! NIE WIECIE TEGO?!
My wiemy

Nasze dzieci w tychże galeriach są pilnowane jak (nie ma porównania!

Zabiłbym gdyby ktoś wszedł między moje pole wzroku a me dziecko! A dzieci nie wozimy ze sobą do tychże galerii w Krakowie (bo jestem z rodziny sędziów i wiem znacznie więcej niż wie opinia społeczna)! Nie woźcie dzieci do galerii

bo je stracicie

To są dzieci dla Szatana! Wszyscy to wiedzą!

A gdzie dokładnie? A tam gdzie uginasz kolanka i pochylasz głowę
W stolicy

Kolego , nie rozpowszechniaj tu takich szkodliwych, wyssanych z palca opowieści.
OK cofam to! Wasza Wiara Wasze Sumienie Wasza Sprawa!
na jakiej podstawie mnie kwestionujesz?! Ja jestem bratem i mężem, szwagrem tych przez których kompy przeleciało to i tych co tak prawią w przerwach na podstawie info swych braci którzy w tych galeriach biorą za milczenie! Ja z tych co niegdyś byli w SB, UB, ZOMO a TY? Napisz na jakiej podstawie kwestionujesz to co podaję?! Napisz!!!
ps. i nie pisz do mnie więcej na priv że jestem opętany bo ośmieliłem się zakwestionować kościół który po przeinaczeniu daje to w co wierzysz! Bo ja i w kościele mam rodzinę!

- a oni mówią że teoria i im się z pod kontroli wymsknęła i teraz żyje

np. w Tobie

"Ród Czarownic" to nie są przechwałki ani bajki! Czarni Magowie też! Ale wolę jednak określenie "Ród Czarownic"! Dla Ciebie to bajki, bo Ty wierzysz w bajki - a dla mnie to BŁOGOSŁAWIEŃSTWO już! Bo to co Ty nazywasz opętaniem a w rzeczywistości (czerpiesz to z fantastyki wariata!) jest jednym ruchem zdolnej "czarownicy" która ma jednak coś czego Ty nie masz - ma samoświadomość ducha!

I ,może wyrwać każdego z pod władzy Diabła i jego teorii karmy!

I Forumowiczu "Krzysztoff" - pokonasz mnie w prosty sposób - nie odpowiadając na moje wypowiedzi! Jeśli mnie olejesz a nie zblokujesz. Jeśli nikt na tym forum mi nie odpowie - to PRZEGRAŁEM i tyle w temacie! Więc się wyniosę.
Ale możecie mnie również zablokować. Blokada oznacza jednak moje zwycięztwo pozorne - bo nie mając argumentów zamyka się duchowi gębę "sztucznie" i dalej prawi dyrdymoły!
Wasz ruch.
Naprawdę Administracjo i Moderatorzy tegoż forum! Nie gniewajcie się jeśli wykraczam gdzieś poza Wasze forum (To Forum jest dla mnie niczym zbawienie!

ale czasami mam parcie by zaprezentować duchom wcielonym PRAWDĘ! Wybaczcie Iluminati! Wybacz lożo! Wybacz!
...ale czasami mam parcie by Was Szanowni pokazać w Naszym świetle

Wybaczcie