Tzw. "Krwawa" zemsta wcielonego ducha

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tzw. "Krwawa" zemsta wcielonego ducha

Postautor: OneNight » 26 kwie 2017, 17:47

Wiem :)

Musisz się bardziej przyłożyć, bo nie widzę efektów.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 26 kwie 2017, 22:46

OneNight pisze:Wiem :)

Musisz się bardziej przyłożyć, bo nie widzę efektów.

To może ty pokażesz efekt i się linkujesz jeszcze do kogoś np. do Krzysztoff - on chyba pisał, że z chęcią odbierze taki kontakt a że ty nie jesteś niebezpieczny to chyba by się nie zdenerwował gdybyś pokojowo odbył duchem do niego spacer.
Potem tu wszystko razem nam opiszecie i wszyscy się dowiedzą czegoś nowego.
Nie pisz tylko że ty już tego nie robisz bo ostatnio filatelistyka cię pochłonęła bez reszty :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 27 kwie 2017, 06:29

Nie zbieram znaczków pocztowych, a nikt na tym forum nie nadaje się do eksperymentu tak jak Ty.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 07:53

OneNight pisze:Nie zbieram znaczków pocztowych, a nikt na tym forum nie nadaje się do eksperymentu tak jak Ty.

Czemu Oni chcą to zbadać (Krzysztoff i (amiko albo marzyciel - nie pamiętam który z pośród Tych dwóch) a ty ze mnie kpisz i sam piszesz, że to był z Twojej strony żart i Ty nic nie zrobiłeś :)

Inna sprawa, że ja pierwszy raz w życiu odebrałem na łeb przyciasną obręcz i to było tak bardzo niezwykłe i tak ekscytujące, że po prostu oniemiałem! (Silny ucisk niczym obręcz dookoła głowy, mrowienie we łbie i natrętna myśl "oto została mi na łeb założona obroża" :twisted: ...do tej pory nie mogę się połapać co to było? :twisted:
To był według mnie "kaganiec"!

I jeszcze jedno: coś podobnego odebrałem w astralu gdy chciałem całym swym jestestwem zmasakrować kogoś...najpierw ucisk wokoło głowy niczym obręcz a potem konsternacja - jesteś im równy! (przy czym "im" to rzędy takich samych jak ja pod każdym względem - "tyś równy wobec równych" i ta okowa na łbie gdy staję na przeciw szarych humanoidów o proporcjach człowieka tylko że z kłami tygrysa w kolorze czarnym i to samo odczuwam - że nie różnię się od nich ani na jotę!)
- z diagnozujesz mnie brachu?! a może ktoś z tego forum spróbuje - PROSZĘ (tylko weź pod uwagę, że nie bredzę i znam tą watahę :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 27 kwie 2017, 18:06

Obręcz? To miała być bardziej rura, ale niech będzie :D

Ja z Ciebie nie kpię, naprawdę spróbowałem. Za słabo znam wyżej wymienionych, aby się do nich dostać - nie znam identu :/
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 28 kwie 2017, 10:40

OneNight pisze:Obręcz? To miała być bardziej rura, ale niech będzie :D

Ja z Ciebie nie kpię, naprawdę spróbowałem. Za słabo znam wyżej wymienionych, aby się do nich dostać - nie znam identu :/

Rura? Ty piszesz o narzędziu połączenia a ja o narzędziu mego zniewolenia! I nie znamy się wcale bliżej, ale łączy nas...
Wielu spirytystów kardekańskich zostało później satanistami :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 28 kwie 2017, 15:29

Nie musi nas nic łączyć, ja po prostu Cie obserwuję i wiem o Tobie wystarczająco dużo.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 28 kwie 2017, 18:40

OneNight pisze:Nie musi nas nic łączyć, ja po prostu Cie obserwuję i wiem o Tobie wystarczająco dużo.

To może wpadnij - i nie bój się ciemności (możesz zawsze zaświecić światło). Przy okazji powiesz mi czy domknąłem dobrze drzwi którymi przychodzą niepożądani goście z astralu oraz ile mam duchów w mieszkaniu?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 28 kwie 2017, 18:57

Chyba sobie żartujesz. Zwykła okultystyczna sztuczka nie wystarczy, aby mieć taki wgląd - ona służy jedynie do przesyłu informacji pomiędzy naszymi głowami. To mi zajmie trochę czasu. Niczego nie obiecuję - ja w porównaniu z Marzycielem, to żółtodziób jestem.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Krzysztoff » 30 kwie 2017, 16:38

czarnyMag pisze:Wasza filozofia miłości jest tylko filozofią! Życie niestety odbiega od waszej filozofii życia (a może odbiegać gdyż Wy się opieracie tylko o Wasz umysł i swoje subiektywne prawdy - niestety ale tak to wygląda z punktu postrzegania ducha wcielonego)

Przypomnę że mówisz o filozofii i wartościach moralnych przekazanych przez Jezusa (któremu jak twierdzisz ślubowałeś wierność).
Zamiast przekręcać jej znaczenie radzę zapoznać się z tą nauką np. o miłowaniu nieprzyjaciół - bardzo sensowny tekst
http://www.portal.spirytyzm.pl/milujcie ... rzyjaciol/

czarnyMag pisze:ps. za rysę na mym samochodzie popłynie krew - gdyż zatrzymam swój rozwój w imię zemsty!

Te rysy nie biorą się z astrala. Te rysy biorą się z nienawiści, niechęci , strachu, uprzedzeń albo na zasadzie "wyrównywania rachunków" - gdzieś tam w przeszłości jest przyczyna. Jeżeli twierdzisz że tej przyczyny nie ma - to oszukujesz sam siebie
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi