Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 27 kwie 2017, 12:04

Twoje ego całkowicie Ci przesłania rzeczywistą ocenę sytuacji, masz go o wiele większe niż sam jesteś i widzisz świat i innych poprzez jego projekcje, która zmienia rzeczywistość o 180 stopni.
Weźmy zdrowie: szpik kostny pracuje tylko w 20%,jego komórki są zdeformowane i produkują zdeformowane krwinki o czym wiesz.
Dlaczego tak się dzieje?, to wraca negatywna energia która sam i Twoje poprzednie żywoty wyprodukowały i blokuje funkcjonowanie DNA poprzez brak przewodnictwa w systemie, coś jak totalna awaria central telefonicznych.
Dalej uszkodzeniu ulega centrala zwana mózgiem co powoduje zanik i deformacje komórek mięśni i organów.
Wygląda na to że padnie serce a dalej to już wiadomo.
To nie jest tak że ja czy Stwórca ci zagrażamy, bo sam sobie jesteś sędzią i katem.
Pytasz kiedy? do pół roku się rozstrzygnie.
A co? jeśli pożyjesz dzień dłużej czy krócej to mnie zaskarżysz? :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 12:11

Kris pisze:Twoje ego całkowicie Ci przesłania rzeczywistą ocenę sytuacji, masz go o wiele większe niż sam jesteś i widzisz świat i innych poprzez jego projekcje, która zmienia rzeczywistość o 180 stopni.
Weźmy zdrowie: szpik kostny pracuje tylko w 20%,jego komórki są zdeformowane i produkują zdeformowane krwinki o czym wiesz.
Dlaczego tak się dzieje?, to wraca negatywna energia która sam i Twoje poprzednie żywoty wyprodukowały i blokuje funkcjonowanie DNA poprzez brak przewodnictwa w systemie, coś jak totalna awaria central telefonicznych.
Dalej uszkodzeniu ulega centrala zwana mózgiem co powoduje zanik i deformacje komórek mięśni i organów.
Wygląda na to że padnie serce a dalej to już wiadomo.
To nie jest tak że ja czy Stwórca ci zagrażamy, bo sam sobie jesteś sędzią i katem.
Pytasz kiedy? do pół roku się rozstrzygnie.
A co? jeśli pożyjesz dzień dłużej czy krócej to mnie zaskarżysz? :lol:

Kris dla mnie jesteś szarym magiem, który zdaje sobie sprawę ze swej oczywistej wyższości czarnego szeregu - tylko nie pamięta, że mieliśmy się wybić tak wysoko z czarnego szeregu, żeby tu w ten szereg już nigdy nie powrócić :?
A nasza dusza jest co jak co "kotwicą" i tu jest problem :!: To nie ze mną miałeś się ścierać tylko z opozycją!

Halo tu czarny do szarego - widzisz różnicę? :lol:

Obecnie "Szary" nie mam żadnych zdrowotnych problemów i pożyję jeszcze w pełni sił fizycznych 11 Lat! - taką mam obietnicę Jezusa i jego świty więc pogadamy "Szary" za 11 lat! Będę jeszcze tyle żył ale muszę przejść nad Twoją wyższością którą pozorujesz do porządku! Cóż Ty jesteś narzędziem mej pokory i masz pecha bo nie znasz narzędzia swej pokory :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 kwie 2017, 12:51

AMEN :lol:
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 12:52

Kris pisze:AMEN :lol:

AMEN Kris :!:

teraz jesteś "bogiem" i możesz zwodzić tych którzy wybiorą Ciebie za boga - powodzenia.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: amiko » 27 kwie 2017, 20:16

czarnyMag

czarnyMag pisze:

teraz jesteś "bogiem" i możesz zwodzić tych którzy wybiorą Ciebie za boga - powodzenia.

Czarny Magu.Jak Ciebie czytam,to nie wiem o co Ci chodzi,że się ciągle czepiasz Krisa.Około trzech miesięcy temu napisałem do Krisa na temat jego postów.A On z własnej woli zdiagnozował mój bardzo zły stan zdrowia,nadkwasotę,która przekroczyła stan krytyczny,przy którym ludzie zaczynają umierać.Z pomocą jeszcze drugiej osoby,wyciągnęli mnie z tego krytycznego stanu.Dodatkowo Kris mi powiedział co mam brać i ile razy,aby uzupełnić minerały i witaminy.Nie jestem jak Ty magiem,ale czuję duchowo,że Kris jest bardzo szlachetnym człowiekiem i nikogo nie zwodzi,a bezinteresownie pomógł bardzo wielu ludziom..Wykonuje wielką,oczyszczajacą pracę duchową i dzieli sie jeszcze swoją wiedzą,aby i ludzie się oczyszczali.Przeciętny człowiek,zwłaszcza otumaniony przez wyznawaną religię,nie zdaje sobie z tego sprawy.

Chciałem zamieścić podziękowanie osoby dla Krisa,że uwolnił jej córkę od opętania i związanej z tym udręki.Uwolnienia nie mogli dokonać różni płatni egzorcyści,a Kris dokonał tego za darmo.Szukam tego świadectwa,ale na razie do niego nie dotarłem.Sam jestem ciekawy kim były istoty,które on pokonał,a inni nie mogli im dać rady.Jeśli sobie dobrze przypominam,ta udręczona istota została wysłana na Ziemię z misją dokuczania ludziom,ale się zbuntowała i nie chciała tego czynić.

Niedawno na forum napisała osoba prośbę o pomoc dla duszy zmarłej osoby i Kris ją odprowadził.Krisa i grupę osób,w której On działa,odbieram bardzo pozytywnie i bardzo dziękuję im za to,co robią.
amiko

Postautor: czarnyMag » 28 kwie 2017, 10:16

amiko pisze:czarnyMag

czarnyMag pisze:

Czarny Magu.Jak Ciebie czytam,to nie wiem o co Ci chodzi,że się ciągle czepiasz Krisa.Około trzech miesięcy temu napisałem do Krisa na temat jego postów.A On z własnej woli zdiagnozował mój bardzo zły stan zdrowia,nadkwasotę,która przekroczyła stan krytyczny,przy którym ludzie zaczynają umierać.Z pomocą jeszcze drugiej osoby,wyciągnęli mnie z tego krytycznego stanu.Dodatkowo Kris mi powiedział co mam brać i ile razy,aby uzupełnić minerały i witaminy.Nie jestem jak Ty magiem,ale czuję duchowo,że Kris jest bardzo szlachetnym człowiekiem i nikogo nie zwodzi,a bezinteresownie pomógł bardzo wielu ludziom..Wykonuje wielką,oczyszczajacą pracę duchową i dzieli sie jeszcze swoją wiedzą,aby i ludzie się oczyszczali.Przeciętny człowiek,zwłaszcza otumaniony przez wyznawaną religię,nie zdaje sobie z tego sprawy.

Chciałem zamieścić podziękowanie osoby dla Krisa,że uwolnił jej córkę od opętania i związanej z tym udręki.Uwolnienia nie mogli dokonać różni płatni egzorcyści,a Kris dokonał tego za darmo.Szukam tego świadectwa,ale na razie do niego nie dotarłem.Sam jestem ciekawy kim były istoty,które on pokonał,a inni nie mogli im dać rady.Jeśli sobie dobrze przypominam,ta udręczona istota została wysłana na Ziemię z misją dokuczania ludziom,ale się zbuntowała i nie chciała tego czynić.

Niedawno na forum napisała osoba prośbę o pomoc dla duszy zmarłej osoby i Kris ją odprowadził.Krisa i grupę osób,w której On działa,odbieram bardzo pozytywnie i bardzo dziękuję im za to,co robią.

No to musisz mu wierzyć i się go trzymać!
Ale mnie zdiagnozował on tak - popatrzył na mój awatar i napisał jak do kobiety :) Podał kilka frazesów i w końcu napisał że on jest światłem (Jezusa nie ma! - on jest Jezusem :twisted: następnie podał mi że mam jakieś 0'0001 procent życia i to w bardzo dużych podskokach :) A na forum (obok) jest kobieta która płacze po matce którą podobny naszemu Krisowi za darmo "uleczył" podając terapię sprzeczną do doktorów.
Twoje życie - twoja wiara i twoja sprawa!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: amiko » 28 kwie 2017, 18:46

Podaj link do tego forum.Ciekawy jestem na czym ta terapia polegała.
amiko

Postautor: Kris » 28 kwie 2017, 19:11

Coraz czyściej i przejrzyściej staje się na Ziemi.
W astralu pokazuję się kto jest kim, bo stopniowo rozpuszczają się zmyłkowe ubranka osób nieuczciwych.
Sama Ziemia też jest oczyszczana i jej świadomość również pracuje i usuwa z siebie negatywne energie.
Jeśli by to przedstawić w kolorach radiestezyjnych to jest to 440.
Do tej pory o czymś takim trudno było nawet pomarzyć.
Te wartości nadal się podnoszą i nie ma powodu sądzić że to kiedykolwiek się zatrzyma.
Nie jest to jakiś tam cud czy ingerencja z innych światów a wynik ciężkiej pracy ludzi z Ziemi.
Kris

Postautor: OneNight » 28 kwie 2017, 21:39

No, trzeba przyznać że ostatnio ciagle pada, to się ziemia oczyszcza. Już nawet plama krwi z moich drzwi się zmyła ;)

Wiem, złośliwy jestem :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 29 kwie 2017, 14:56

Sytuacja jest taka, że Dusze ludzi, zwierząt i roślin i inne przywracają prawo karmy czy jak kto woli przyczyny i skutku.
Jeszcze wielu to lekceważy i działa po staremu co poczułem pisząc post, w postaci ataków energetycznych, ale to niczego nie zmieni czy ja o tym napiszę czy nie, bo zasady prawa wolnej woli będzie trzeba sobie odświeżyć i stosować, Dusza ma możliwości przywołania delikwentów do porządku poprzez przeróżne problemy zdrowotne, materialne z odwołaniem z ciałka włącznie, jeśli te nie poskutkuje, a być może zdecyduje się zakończyć dalsze inkarnacje.
Ten temat będę jeszcze z Duszami poruszał.
Sam się przekonałem co też nas czeka gdy pokazała się mi zaległa karma, którą zaraz zacząłem odrabiać.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka