Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 26 kwie 2017, 15:24

OneNight nie wierze Ci ani na ułamek procenta. :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 26 kwie 2017, 23:03

Kris pisze:Jak już jesteśmy przy prezydentach to co sądzicie o tym panu?
http://usa.se.pl/nowy-jork/newsy/psychi ... 84285.html
Jak to widzicie?, jakie ma problemy?
Ja zrobiłem wgląd i opisze co według mnie mu dolega, ale troszkę później, po wypowiedziach innych forumowiczów, jednak mogę komuś komu ufacie wysłać na pocztę już teraz, żeby ukochany czaruś nie musiał się męczyć podgryzaniem mojej osoby :)

Znowu te niepotrzebne sekrety. Ja ci wierzę - zrób to publicznie - niech wszyscy wiedzą, że jesteś wielki - zdiagnozuj Beatę Szydło :roll:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 kwie 2017, 09:30

Eeee tam znów wielki, ledwo 180 cm, w dzisiejszych czasach to przeciętniak. :lol:
Gdzie mi tam do Ciebie z Twoimi wielkimi astralnymi podróżami i czarnoksięską rodziną którą tak namiętnie się szczycisz.
Może nie migaj się i sam coś zdiagnozuj chociaż bardzo w to wątpię bo kilka razy byłem i Ciebie w astralu i nawet ze strachu straciłeś astralną przytomność gdy Ci przybiłem pieczęć, potem długo czekałem aż to opowiesz, ale trudno się przyznać że się ze strachu narobiło się w astralne portki i nadal się z tym paraduje. :lol:
Chyba że straciłeś pamieć, albo nic nie wiesz co się wokoło Ciebie dzieje, co jest raczej pewne, bo kto świadomie by chodził z pełnymi majtusiami.:lol:
One, Ty też jesteś taki ślepy jak czaruś?
Nic nie kojarzysz?
Widziałem biało czarne gustowne laseczki i czarne okularki, może Wam kupić? :lol:
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 09:47

Jak "czaruś"? Ja byłem u Ciebie i niestety jesteś nieświadomy istnienia duchowego! Śpisz za zapieczętowanymi drzwiami jak pozostali :( Kris - czyżbyś fantazjował we śnie? Nie musisz - jesteś wartościowym duchem i tak po prawdzie zamieniłbym się z Tobą na tę nieświadomość! Ale niestety zostałem "obudzony" bo czas nagli i trzeba się opowiedzieć!
Zazdroszczę Ci! Że zostaniesz obudzony w nowej Erze - a ja muszę się opowiedzieć! Zazdroszczę Ci tego co masz !
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 kwie 2017, 10:56

Czaruś,Ty dalej jesteś nie przytomny i majaczysz?, A ja nigdy nie byłem po ciemnej stronie, toteż nie przeżywam Twoich dylematów. :lol:
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 11:07

Kris pisze:Czaruś,Ty dalej jesteś nie przytomny i majaczysz?, A ja nigdy nie byłem po ciemnej stronie, toteż nie przeżywam Twoich dylematów. :lol:

Ty Kris chowasz swoich bliskich i mówisz płacząc "wola Boga" - a Ja Kris jestem z tych którzy temu twojemu Bogu weszli w sukurs wiedząc komu wchodzą i co mogą :twisted: My powiedzieliśmy temu Twojemu Bogu NIE! Po naszym trupie! (jednocześnie zdając sobie sprawę Komu to mówimy i jacyś my mali przy Nim)!

Ale My teraz żyjemy i jesteśmy poza Twoim zasięgiem - w następnym wcieleniu zapłacimy za tą straszną rzecz - ale nadal będziemy poza twoimi możliwościami "gliniany człowieku" :lol: Więc ja Ci mówię: "kiedy egzorcyści mnie usuną?!
Nigdy - bo duchowo Cię przerastam :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 kwie 2017, 11:10

Chyba w dół :lol:
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 11:16

Kris pisze:Chyba w dół :lol:

Ale nadal mnie nie usunąłeś zgodnie z tym co piszesz! Z próbuj ! No odwagi! Wejdziesz w sukurs duchom światła które stoją przy mnie? :twisted:
Ja już się jakoś nie boję. (wchodząc w sukurs Stwórcy mej duszy i odbierając naukę za tą próbę) - zlikwidujesz mnie? No dalej - odwagi!

Nic mi nie możesz zrobić śpiochu :lol: Miłych snów.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 kwie 2017, 11:22

Wszyscy szaleńcy tak mówią :lol:
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 kwie 2017, 11:34

Kris pisze:Wszyscy szaleńcy tak mówią :lol:

Napisałeś, że duchy "złe" egzorcyzmujesz! I że w najbliższym czasie te duchy zostaną do ZERA wymazane! A ja się pytam Ciebie czemu jeszcze nie odczułem negatywnych symptomów tego wymazywania cudotwórco? Ponoć ti komuś pomogłeś więc wynikałoby z tego że coś wiesz - więc czemu nic nie możesz z takim szaleńcem jak ja ?!

Ja uważam że kreujesz się na kogoś co nic nie może! A ja mogę i to udowodniłem mówiąc Bogu NIE! gdy nauka i medycyna rozkładała ręce - ja powiedziałem do Tego w co ty tylko wierzysz jak dziecko w krasnoludki czując jednocześnie że one nie istnieją NIE! Po moim trupie i dołożyłem jeszcze do pieca mówiąc do swej teściowej - ona będzie żyć na 100 procent kiedy ordynator powiedział umrze - i "ona" żyje !!! A Ty tylko kreujesz swoją kreację przy innych którzy też tylko wierzą bo nie pozostaje nim nic innego. Wierzysz w swoją wielkość bo nie możesz zdzierżyć że coś takiego małego co dopiero co wypełzło z nory - Ja mogę a Ty jesteś bezsilny! :lol: :lol: :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka