Ja próbowałem!
Kardek się odzywa (albo jest człowiekiem na tyle atrakcyjnym by ktoś próbował się za niego podstawić)!
Chico Xavier MILCZY dotychczas!
czarnyMag pisze:Kardek: Czy ktoś go wzywał (wiadomo, że się nie powinno) ale czy ktoś próbował choć?! A Jeśli nie dlaczego nie?!
Ja próbowałem!![]()
Kardek się odzywa (albo jest człowiekiem na tyle atrakcyjnym by ktoś próbował się za niego podstawić)!
Chico Xavier MILCZY dotychczas!Chico milczy nie bezpodstawnie
Musi sobie uświadomić najpierw, że kłamał
czarnyMag pisze:Kardek: Czy ktoś go wzywał (wiadomo, że się nie powinno) ale czy ktoś próbował choć?! A Jeśli nie dlaczego nie?!
Ja próbowałem!![]()
Chico Xavier MILCZY dotychczas!Chico milczy nie bezpodstawnie
Musi sobie uświadomić najpierw, że kłamał
odnowa pisze:Skoro Kardek się odzywa, czemu się go nie zapytasz o Chico Xaviera?
Być może Chico Xavier nie ma czasu dla ciebie, jest zbyt zajęty by odpowiadać duchowi pragnącemu zaspokoić tylko własną ciekawość. Jak myślisz, ilu brazylijczyków pragnie nawiązać z nim kontakt? Ile cierpiących dusz trafia do Chico Xaviera z prośbą o wsparcie? Tego nie wiesz i raczej nie prędko się dowiesz.
odnowa pisze:W tym co napisałeś zaprzeczasz prawu przyczyny i skutku. Nie wierzę by przestępca po śmierci mógł być radosny. Dobry człowiek tak, ale przestępca - nie. Po prostu nie mogę ci uwierzyć w to co piszesz. Co do szpitali czy specjalnych miejsc może masz rację.
Tylko po co mielibyśmy się reinkarnować skoro jesteśmy tacy doskonali i po śmierci możemy przebywać w takiej wspaniałej rzeczywistości? Coś nie tak, czarnyMagu.
Nikita pisze:A komu Ty Magu podlegasz? Oprocz Boga nie ma nic innego...Bog jest wszytskim....
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości