autor: Kris » 17 mar 2017, 13:54
To nie na tym polega żeby ktoś naszą karmę brał na siebie, szczególnie że oryginalnych Ziemian jest kilka procent a reszta to dusze najeźdźców i w ich czerni nie bardzo widać że jest tam ktoś pozytywny.
Jednak Rada Planety zna sytuację bo w końcu stąd pochodzi i ma kontakty z pozytywnymi cywilizacjami więc pewnie jakąś formę pomoc dostaje.
Ja nie wiele wiem, ledwie jakieś okruszki dla pocieszenia dobrych ludzi i informowania nie pozytywnych żeby się ratowali, czego nawet nie myślą robić, bo skoro dało się do tej pory grabić, to po co z tego rezygnować.
Na przykład karma Ziemi jako planety jest około 100% pozytywna, czyli nasz glob nie jest jakoś zagrożony.
Ale ludzie nieuczciwi, to już inna para kaloszy.
Karma kilku państw którą odczytałem mimo że ekonomicznie wyglądają dobrze, jest tragiczna, to już totalne przepełnienie energiami zniszczenia i zastanawiam się dlaczego Rada ich jeszcze toleruje na Ziemi, ale widocznie albo są zajęci tymi z poza Ziemi albo wiedzą że energie zniszczenia same załatwią sprawę i pewnie tak jest jeśli brać pod uwagę ilość chorób jakie się w szybkim tempie rozwijają w ciałach energetycznych i fizycznych tych osób.
Tak sobie myślę, jeśli Ziemia ma pozytywna karmę to może nie dopuści do kataklizmów i pozostają indywidualne wypłaty karmiczne w stosunku tak ludzi jak i zwierząt i roślin bo i to jest w trakcie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.