Kącik zdrowia..

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Kacik zdrowia..

Postautor: Mirek » 27 mar 2017, 16:37

Poniedziałek, 3 kwietnia, 22:10 TVN 7
Film dokumentalny "Wyszczepieni".

Doktor Andrew Wakefield w swoim kontrowersyjnym dokumencie demaskuje działania agencji rządowych i koncernów farmaceutycznych, które ukrywają przed opinią publiczną informacje o niepożądanych skutkach ubocznych niektórych szczepionek. Lekarz dopatruje się związku między szczepionką na odrę, świnkę i różyczkę (MMR) a wzmożonymi zachorowaniami na autyzm wśród małych dzieci. Bohaterami filmu są pracownicy przemysłu farmaceutycznego, lekarze, politycy oraz rodzice szczepionych maluchów. Dokument bez wątpienie budzi wiele emocji, zarówno wśród zwolenników takiego leczenia, jak i antyszczepionkowców. "Zaszczepieni" Andrew Wakefielda wywołali prawdziwą medialną burzę na całym świecie. W 2010 roku brytyjska Generalna Komisja Medyczna zarzuciła lekarzowi nierzetelny sposób przeprowadzenia badań. W efekcie Andrew Wakefield stracił prawo wykonywania zawodu.

Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 28 mar 2017, 09:07

Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 28 mar 2017, 15:47

Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 29 mar 2017, 13:57

Nikita pisze:Pomyslalam sobie, ze zaloze kacik zdrowia...Od dawna interesuje sie medycyna naturalna i zdrowym odzywianiem sie, dlatego chetnie bede sie dzielic moimi wiadomosciami na ten temat....

Na forum to potrzebny temat bo ludzie zawsze mogą się zainspirować by być szczęśliwymi - ale to ludzkie wierzenia (zresztą bezpodstawne). Powiedzieli lekarze mej żonie i mi przy wypisie ze szpitala że wszystko co jem ma być gotowane i mam unikać tłuszczu i soli a zresztą dają mi pół roku życia i to życia przeplecionego operacjami (3- 10-ciu) jeśli chcę żyć pół roku.

I żyję już 15 lat :) Piję i jem bez umiaru - wszystko! i żyję (operacji nie miałem więcej :) Jezus mi dał odczuć - że coś za coś - i ja to wziąłem! I żyję bez ograniczeń :twisted: Ale Wy się miarkujcie i dbajcie o siebie bo nie ma jak zdrowe odżywianie i wiara!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 30 mar 2017, 16:43

CzarnyMagu, bo lekarze nic nie wiedzą o tłuszczach. Powtarzają bzdury, które im ktoś natłukł do głowy.
https://www.youtube.com/watch?v=qzsJe4SsmM8
https://www.youtube.com/watch?v=ekLpjXXRbkE
https://www.youtube.com/watch?v=QhNcYv-Q4iA
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 01 kwie 2017, 11:00

Obrazek
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 03 kwie 2017, 10:17

Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 11 kwie 2017, 21:05

Obrazek
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Nikita » 12 kwie 2017, 07:26

Sa kraje gdzie medyczna marichuana jest legalna...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Mirek » 12 kwie 2017, 08:19

A co mnie obchodzą inne kraje. W Polsce jest zabroniona i tyle.
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności