potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: OneNight » 20 mar 2017, 21:16

A gdzieś Ty wyczytał, że ateiści tworzą tulpy? Przecież Ci chorzy psychicznie ludzie piszą nawet "bóg" z dużej litery. Stajesz się już kolejnym fanatykiem.

I masz racje - uważam Cię za jednego z tych magów, którzy żyją we władnym świecie. A Twoje gadanie "nauka to mit" tylko mnie w tym utwierdza.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 21 mar 2017, 19:35

danut pisze:Na Ziemi jestem bo tworzę fizyczną rzeczywistość i staram się ją oczyścić z fałszu i wprowadzanych wirusów przez takie świadomości jak wasze tutaj, bez nich to życie tutaj było by piękne. Tak potężni strażnicy jak mój żołnierz tez o to walczą i jesteście za ciency za słabi by im w tym przeszkodzić, zdaj sobei wreszcie z tego sprawę i nie kuś losu, nauczkę dostałeś i twa psiaciółka już nie jeden raz, więc przystopuj.

Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 21 mar 2017, 20:23

Siedzący w fotelu wierutne bzdury opowiada, to jest wypowiedź właśnie tego, który szufladkuje ludzi i ocenia ich według siebie. Ja nienawidzę kłamstwa a sama nie kłamię, nienawidzę prostytucji i sprzedajności a takich ciągotek nie miałam i nie mam w sobie, obrzydliwym według mnie jest mordowanie i męczenie innych co nie znaczy, że ja jestem morderczynią i katem.
danut

Postautor: OneNight » 21 mar 2017, 21:00

danut pisze:Siedzący w fotelu wierutne bzdury opowiada, to jest wypowiedź właśnie tego, który szufladkuje ludzi i ocenia ich według siebie. Ja nienawidzę kłamstwa a sama nie kłamię, nienawidzę prostytucji i sprzedajności a takich ciągotek nie miałam i nie mam w sobie, obrzydliwym według mnie jest mordowanie i męczenie innych co nie znaczy, że ja jestem morderczynią i katem.

Można napisać dowolny tekst i wrzucić go w zdjęcie znanej osoby jako cytat, a ludzie w niego uwierzą - Thomas Edison.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 21 mar 2017, 21:08

OneNight pisze:
danut pisze:Siedzący w fotelu wierutne bzdury opowiada, to jest wypowiedź właśnie tego, który szufladkuje ludzi i ocenia ich według siebie. Ja nienawidzę kłamstwa a sama nie kłamię, nienawidzę prostytucji i sprzedajności a takich ciągotek nie miałam i nie mam w sobie, obrzydliwym według mnie jest mordowanie i męczenie innych co nie znaczy, że ja jestem morderczynią i katem.

Można napisać dowolny tekst i wrzucić go w zdjęcie znanej osoby jako cytat, a ludzie w niego uwierzą - Thomas Edison.

Wiem przecież :D ale ta mina na zdjęciu jest spójna z wypowiedzią. Ja tych podstępnych hasełek i przemycania dogmacików to mam serdecznie dość, tej nieudolnej próby oceniania innych ludzi i uciszanie nimi tych, którzy coś mądrego mogliby powiedzieć. To szerzy się dopiero i panoszy jak mafia. Siedź cicho bo ty tez jesteś zły,a niby dlaczego,a jeśli już nie da ci się zarzucić nic tutaj w tej rzeczywistości ,no to na pewno byłeś/-aś okrutny/ -a w innym wcieleniu -a niby skąd ten osąd, a niby kiedy i jak byłam taka niedobra?
danut

Postautor: czarnyMag » 27 mar 2017, 14:35

danut pisze:Na Ziemi jestem bo tworzę fizyczną rzeczywistość i staram się ją oczyścić z fałszu i wprowadzanych wirusów przez takie świadomości jak wasze tutaj, bez nich to życie tutaj było by piękne. Tak potężni strażnicy jak mój żołnierz tez o to walczą i jesteście za ciency za słabi by im w tym przeszkodzić, zdaj sobei wreszcie z tego sprawę i nie kuś losu, nauczkę dostałeś i twa psiaciółka już nie jeden raz, więc przystopuj.

Danyt - z skąd przyszłaś na Ziemię? Zapytaj swego stróża jeśli nie wiesz i odpowiedz? Bo nie z Ziemi się tu wcielasz! A znajomość tej odpowiedzi określa Twoją samoświadomość! Więc?

Zakładam że nie masz takiej pamięci - więc nie fantazjuj !!! na temat swego "oczyszczania Ziemi"!

:lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 27 mar 2017, 14:38

OneNight pisze:A gdzieś Ty wyczytał, że ateiści tworzą tulpy? Przecież Ci chorzy psychicznie ludzie piszą nawet "bóg" z dużej litery. Stajesz się już kolejnym fanatykiem.

I masz racje - uważam Cię za jednego z tych magów, którzy żyją we władnym świecie. A Twoje gadanie "nauka to mit" tylko mnie w tym utwierdza.

"chorzy psychicznie" :) A Ty z skąd się wcielasz na Ziemię? Pamiętasz?

Bo jak nie to możesz sobie tu wypisywać wszystko :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 27 mar 2017, 14:53

Mogę sobie wypisywać wszystko, wolność słowa. A wiesz jak się tu dostałem? Bocian mnie przyniósł.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 27 mar 2017, 14:58

OneNight pisze:Mogę sobie wypisywać wszystko, wolność słowa. A wiesz jak się tu dostałem? Bocian mnie przyniósł.

a więc nie masz świadomości DUCHA :) Nie masz! Wszystko co piszesz opierasz o swoje przekonanie w oparciu o swoje przekonanie! Wolno Ci !
Ale współczuję tego stanu. Cóż taka droga...
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 28 mar 2017, 17:49

To ja Ci współczuję tego stanu, który nazywa się obłąkaniem ;)
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi