OneNight pisze:Przeczytałem Księge Mediów po kilka razy. Według mnie Księga Mediów opisuje mediumizm dosyć ogólnikowo i uważam, że temat nie został wyczerpany. Czy jest jakaś lektura spirytystyczna, która skupia się na zdolnościach medium i ich rozwijaniu? Chodzi mi o lekturę, która już skupia się bardziej na człowieku niż duchach.
OneNight pisze:Ćwiczenia polegają na medytacji, potem wezwaniu swojego przewodnika duchowego i słuchaniu "wewnętrznego głosu" albo jakiegokolwiek znaku, z tego co wyczytałem. Choć tutaj jest takie powiedzenie, że "telefon dzwoni zawsze z tamtej strony".

OneNight pisze:Już mi to mówiłeś. Ale co ma wróżenie z kart i symbole senne do duchów?
OneNight pisze:Już mi to mówiłeś. Ale co ma wróżenie z kart i symbole senne do duchów?
soldado pisze:OneNight pisze:Już mi to mówiłeś. Ale co ma wróżenie z kart i symbole senne do duchów?
Poprzez interpretacje symboli znajdujemy bezpośrednią drogę do własnej duszy.
Rozmowa z duchami jest na poziomie duszy.
Rozmawia dusza z duszą, nie ciało z wszystkimi jego ogranicznikami...
danut pisze:soldado pisze:OneNight pisze:Już mi to mówiłeś. Ale co ma wróżenie z kart i symbole senne do duchów?
Poprzez interpretacje symboli znajdujemy bezpośrednią drogę do własnej duszy.
Rozmowa z duchami jest na poziomie duszy.
Rozmawia dusza z duszą, nie ciało z wszystkimi jego ogranicznikami...
Fajnie, tylko ta droga dotyczy snów własnych, a nie cudzych, ani cudzej do nich drogi.

Wróć do Literatura spirytystyczna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość