Kącik zdrowia..

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Kacik zdrowia..

Postautor: Estia72 » 27 lut 2017, 00:10

Tak , nad tymi wlasnie krajami zaznaczonymi na pomaranczowo pojawil sie radioaktywny jod, zwroc uwage prosze jaka polska dostala dawke... :o
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Arronax » 27 lut 2017, 12:44

Macie pomysł/doświadczenie co zrobić aby się ochronić? Czy już za puźno. Jakiś suplement jodu, płyn Lugola ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: OneNight » 27 lut 2017, 15:47

Jodu nie wolno brać ot tak sobie, bo jego nadmiar może zaszkodzić. Mogę prosić o źródło obrazka?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 27 lut 2017, 15:51

Arronax pisze:Macie pomysł/doświadczenie co zrobić aby się ochronić? Czy już za puźno. Jakiś suplement jodu, płyn Lugola ...

Ja mam
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... zenie.html
Nie panikuj
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 28 lut 2017, 08:48

Czyżby moi forumowi przyjaciele się bali jakiegoś radioaktywnego jodu ?! Ale czego się boicie? Jak przyjęliście taką karmę to ją wypełnicie co do joty :twisted:
Nad nami jest ten który stworzył ten świat - więc jest spoks! Ja się nie boję :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Arronax » 28 lut 2017, 09:14

Paniki nie ma :) tylko warto się zabezpieczyć. Całą zimę chroniłem się przed smogiem - praca na dworze - sposobami wewnętrznymi i zewnętrznymi ... Kto o mnie zadba? Nikt. Tylko ja sam. Albo o moją rodzinę.

Teraz coś ruszyło z maskami. Jestem dumny z siebie bo zanim to się działo już maseczkę miałem. Ale stosować nie mogłem.

Przyjacielu CZ.M. to nie strach, to po prostu prewencja i profilaktyka :). Taka karma - czyli co niech palą ludzie całe życie bo taka karma co ma być to będzie? Nie. Trzeba dbać o zdrowie. Mamy jedno tutaj na tej Ziemi w tym momencie.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: czarnyMag » 28 lut 2017, 11:24

Arronax pisze:Paniki nie ma :) tylko warto się zabezpieczyć. Całą zimę chroniłem się przed smogiem - praca na dworze - sposobami wewnętrznymi i zewnętrznymi ... Kto o mnie zadba? Nikt. Tylko ja sam. Albo o moją rodzinę.

Teraz coś ruszyło z maskami. Jestem dumny z siebie bo zanim to się działo już maseczkę miałem. Ale stosować nie mogłem.

Przyjacielu CZ.M. to nie strach, to po prostu prewencja i profilaktyka :). Taka karma - czyli co niech palą ludzie całe życie bo taka karma co ma być to będzie? Nie. Trzeba dbać o zdrowie. Mamy jedno tutaj na tej Ziemi w tym momencie.

Masz rację. Co do mnie żyję kilkaset metrów od największej fabryki zanieczyszczeń w Krakowie (Huta Sędzimira:) i uważamy "my z pod kominów" że te kominy wywalają ten cały syf nie na nas a na Was! (bo wiatr niesie pył na cały Kraków). A co do smogu który jest u nas niczym biała mgła - cóż tu się wcieliłem (musiałem o ty wiedzieć zanim się zobowiązałem/wybrałem).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 28 lut 2017, 16:21

Estia72 pisze:Tak , nad tymi wlasnie krajami zaznaczonymi na pomaranczowo pojawil sie radioaktywny jod, zwroc uwage prosze jaka polska dostala dawke... :o

Dziwne, że Holandię i Szwecję ominęło, a było we Franci, Niemczech, Norwegii. Czy ktoś to zmierzył ze zwykłych obywateli, a może to kolejna propaganda?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Estia72 » 05 mar 2017, 16:49

Byc moze ten filmik wyjasni cos w tym temacie:

https://www.youtube.com/watch?v=4WCHyvfXur4
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Mirek » 06 mar 2017, 13:30

Przyszła matko swojego nienarodzonego dziecka.Jeśli pragniesz jego szczęścia obejrzyj ten film:
https://www.youtube.com/watch?v=YUEOWKzM-PY
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności