autor: atalia » 26 lip 2010, 19:17
Rozumiem Twoją niecierpliwość,ja po śmierci syna też natychmiast chciałam wejsć z nim w jakikolwiek kontakt.Trzeba jednak uczciwie powiedzieć,ze prawie natychmiast przyśnił się swojemu ojcu i to w towarzystwie jego zmarłych rodziców i brata;wielką to stanowiło dla nas pociechę.Musisz jednak zauważyć tę różnicę-mój syn był ciężko chory i wydaje mi się,iż jednak w jakiś sposób wiedział,ze odchodzi;w dniu poprzedzającym jego śmierć wypowiadał się w sposób,który wtedy wydawał się majaczeniem, a teraz rozumiem,że jego dusza musiala już zacząć oddzielać się od ciała,np." boję się,że zabłądzę"lub"siądę na parapecie i odlecę."Twój Brat zginął w sposób nagły,w żaden sposób nie był na to przygotowany,w zwiazku z tym może być zagubiony,zdezorientowany i nie wiedzieć,gdzie jest i co się z nim dzieje.Niektórzy w takich wypadkach nie wiedzą,ze umarli,tylko wydaje im się rzeczą dziwną,ze nikt nie zwraca na nich uwagi.
Trudno mi jest cokolwiek powiedzieć na temat Twojego Brata,nie mam żadnych zdolności mediumicznych,ale na pewno możesz prosić o pomoc swojego i Jego przewodnika,aby doprowadzili go do Światła.Proś w modlitwie o spokój Jego duszy i możesz mu mentalnie przesyłać wiadomość :"idź w kierunku światła,poszukaj światła i idź w jego kierunku."Przesylaj Mu tez miłość z czakry serca(zielony kolor energii),na pewno do Niego dotrze.
Serdecznie Cie pozdrawiam.Zobaczysz,ze Brat przyjdzie do Ciebie.