cthulhu87 pisze:Według mnie to autosugestia. Rozmyślanie o tym tylko pogłębia przykre odczucia
danut pisze:cthulhu87 pisze:Według mnie to autosugestia. Rozmyślanie o tym tylko pogłębia przykre odczucia
Poddaje to co napisałeś w wątpliwość. Widzisz, byłam świadkiem i widziałam na własne oczy jak zachowywały się krowy w miejscu, gdzie według przekazów z czasów wojny dokonano morderstwa, trzeba było iść z nimi okrężna drogą do wodopoju, nie było rady. Zatem one na pewno nie rozmyślały o tym co tam się kiedyś wydarzyło, ale jakoś wyczuwały, coś wyczuwały i opanowywał je strach.

Pawełek pisze:danut pisze:
cthulhu87 pisze:
Według mnie to autosugestia. Rozmyślanie o tym tylko pogłębia przykre odczucia
Poddaje to co napisałeś w wątpliwość. Widzisz, byłam świadkiem i widziałam na własne oczy jak zachowywały się krowy w miejscu, gdzie według przekazów z czasów wojny dokonano morderstwa, trzeba było iść z nimi okrężna drogą do wodopoju, nie było rady. Zatem one na pewno nie rozmyślały o tym co tam się kiedyś wydarzyło, ale jakoś wyczuwały, coś wyczuwały i opanowywał je strach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości