Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: Natasza » 20 lut 2017, 09:28

czekając na odpowiedź, pisałam kiedyś, że tylko raz kiedyś dałam się ugryźć żmii , była wielka jak wąż
później gdy pojawiała się jakaś lub właśnie wąż - zdeptywałam lub odcinałam łeb jak tylko go unosiła do ataku
zawsze za ukazaniem się jej kryła się sytuacja mająca mieć dla mnie negatywny wpływ- zgniecenie łba
było zawsze gwarancją wyjścia z tej sytuacji bez jednego szwanku
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 20 lut 2017, 09:43

czarnyMag pisze:
danut pisze:I dzięki nauce możemy zrozumieć też to czego doświadczyliśmy, możemy wyjaśnić swoje doświadczenia.

"kule rzucane w Ciebie z których wyszły jakieś "węże"." - nie wiedziałem o tym :) Widziałaś węże? A każdy kto widział te węże ma przeszłość okultystyczną! Nie każdy okultysta widział węże ale każdy kto je widział ma za skórą jako okultysta :twisted:
Bardzo proszę o wyjaśnienie powyższego naukowo! :)

Sprawa dotyczy okultystów piszących na forum ZP. Jawnie bawiono się tam magią, szczycono podobnie jak ty tutaj swoimi możliwościami. Ja nigdy nie zajmowałam się i nie zajmuję okultyzmem. Pamiętam wyszłam od rozmowy zapalić do kuchni papierosa. I wtedy zobaczyłam obraz . Było to jakieś pustkowie łąka przecięta bitą, polną drogą. Po jednej stronie stałam ja a po drugiej grupa ludzi. Rozpoznałam, ze są to osoby piszące tam na forum, niektórych znałam przecież ze zdjęć. Wiele z tych osób zaczęło do mnie podchodzić, reszta stała. Ujrzałam, że jeden z tych pozostających po drugiej stronie rzuca we mnie kulą taką jakby ze światła, więc energicznie uderzyłam rozprostowanymi dłońmi w nią , ona odbiła się i wróciła do tej grupy po drugiej stronie drogi, rozbiła się i mnóstwo czarnych węży zaczęła tych pozostałych tam po tamtej stronie ludzi oplatywać, rozłazić się i pełzać po nich. Zaraz wróciłam do komputera i o tym napisałam i ktoś się przyznał, ze tworzył psi balla, czy jakoś tak i wysyłał do mnie. Tak to było, więc nie twórzcie dziwnych domysłów i nie przeinaczajcie tej historii stawiając mnie po stronie odwrotności znaczeń.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2017, 09:46 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: czarnyMag » 20 lut 2017, 09:46

danut pisze:
czarnyMag pisze:
danut pisze:I dzięki nauce możemy zrozumieć też to czego doświadczyliśmy, możemy wyjaśnić swoje doświadczenia.

"kule rzucane w Ciebie z których wyszły jakieś "węże"." - nie wiedziałem o tym :) Widziałaś węże? A każdy kto widział te węże ma przeszłość okultystyczną! Nie każdy okultysta widział węże ale każdy kto je widział ma za skórą jako okultysta :twisted:
Bardzo proszę o wyjaśnienie powyższego naukowo! :)

Sprawa dotyczy okultystów piszących na forum ZP. Jawnie bawiono się tam magią, szczycono podobnie jak ty tutaj swoimi możliwościami. Ja nigdy nie zajmowałam się i nie zajmuję okultyzmem. Pamiętam wyszłam od rozmowy zapalić do kuchni papierosa. I wtedy zobaczyłam obraz . Było to jakieś pustkowie łąka przecięta bitą, polną drogą. Po jednej stronie stałam ja a po drugiej grupa ludzi. Rozpoznałam, ze są to osoby piszące tam na forum, niektórych znałam przecież ze zdjęć. Wiele z tych osób zaczęło do mnie podchodzić, reszta stała. Ujrzałam, że jeden z tych pozostających po drugiej stronie rzuca we mnie kulą taką jakby ze światła, więc energicznie uderzyłam rozprostowanymi dłońmi w nią , ona odbiła się i wróciła do tej grupy po drugiej stronie drogi, rozbiła się i mnóstwo czarnych węży zaczęła tych pozostałych tam po tamtej stronie ludzi oplatywać, rozłazić się i pełzać po nich. Zaraz wróciłam do komputera i o tym napisałam i ktoś się przyznał, ze tworzył psi balla, czy jakoś tak i wysyłał do mnie. Tak to było, więc nie twórzcie dziwnych domysłów i nie przeinaczajcie rej historii stawiając mnie po stronie odwrotności znaczeń.

Dobra nie Jesteś okultystką!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 20 lut 2017, 09:48

Natasza pisze:czekając na odpowiedź, pisałam kiedyś, że tylko raz kiedyś dałam się ugryźć żmii , była wielka jak wąż
później gdy pojawiała się jakaś lub właśnie wąż - zdeptywałam lub odcinałam łeb jak tylko go unosiła do ataku
zawsze za ukazaniem się jej kryła się sytuacja mająca mieć dla mnie negatywny wpływ- zgniecenie łba
było zawsze gwarancją wyjścia z tej sytuacji bez jednego szwanku

To nie takie węże widzą okultyści wyznający w pewnym etapie życia Szatana! Nie masz przeszłości okultystycznej! Ale zawsze możesz to zmienić :)

Jak jeszcze raz się w twoim śnie/wizji pojawi ta żmija to Masz wyznacznik od którego odtąd będzie zależeć Twój żywot i Twoich bliskich - jak ukąsi kogoś z Twoich bliskich to "on" umrze!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 20 lut 2017, 09:57

hahahhahahah
myślisz , że nie jestem połączona z okultyzmem?
a czym jest okultyzm?
mówię , że wszystko ma swój mianownik, a jak ma, to mam ogromne połączenie m.in. z okultyzmem ale inaczej rozumianym

nie ufajcie obrazom jakie wam się jawią
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 20 lut 2017, 10:20

Natasza pisze:hahahhahahah
myślisz , że nie jestem połączona z okultyzmem?
a czym jest okultyzm?
mówię , że wszystko ma swój mianownik, a jak ma, to mam ogromne połączenie m.in. z okultyzmem ale inaczej rozumianym

nie ufajcie obrazom jakie wam się jawią

Ale te "obrazy" są tak fantastyczne, że aż się za nimi tęskni :) Te węże nas gonią w takiej pięknej scenerii i wytrącają z nas tyle adrenaliny (a jeszcze nikt im nie uciekł :) że aż żal że to tylko sen/wizja :) A jeszcze ciekawsze jest to że wszyscy śnimy ten sam sen - zawsze wiejemy z krzykiem w to samo miejsce, zawsze nas dopadają i zawsze nas ktoś z zewnątrz wyciąga w ostatniej chwili :lol: A to budzi niezdrową więź (uczucie przynależności:) To jest chore ale na swój sposób piękne - tam gdzie wielu gdyba my mamy swoją pewność. Ten sen jest w pewnym sensie inicjacją :!:
A czym jest okultyzm? Tym co piszę powyżej. Nie przeżywasz tego - nie należysz do tego! Nie zrobiłaś tego co spowodowało taki sen/wizję - nie oddawałaś czci istotą które mają ścisły związek z tymi wężami - jesteś aniołkiem który tu przyszedł bo się nudził - bądź z Siebie dumna i choć z podniesioną głową - jesteś światłem to się ciesz!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 20 lut 2017, 10:24

gdy Cię goni wyciągaj miecz i tnij łeb
to bardzo proste
nie uciekaj
stań odwróć się i nie zastanawiaj , to musi być odruch
chyba, że podoba Ci się gdy ktoś inny zrobi to za Ciebie , a to co innego
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 20 lut 2017, 10:54

Natasza pisze:gdy Cię goni wyciągaj miecz i tnij łeb
to bardzo proste
nie uciekaj
stań odwróć się i nie zastanawiaj , to musi być odruch
chyba, że podoba Ci się gdy ktoś inny zrobi to za Ciebie , a to co innego

Są sny i sny. W tych nie kreujesz fantastyki typu sięgam w odruchu do pasa a tam pojawia się broń. Te o których ja piszę jesteś sobą (mózg działa jak żyjącego w czasie realnym - nie jestem obecnie wojownikiem nie urodzę sobie miecza). Jestem sobą w 100 procentach! tylko świat który mnie otacza jest inny. Niczego nie kreuję, niczego nie wymyślam. Jeśli ostatecznie jestem tchórzem (a wąż przypomina tytanowęża rozmiarowo) to się odwracam i wieję :)
Jest jeszcze trzeci rodzaj snu (to co napisałem o żmii) - pojawia się coś dwa razy we śnie człowieka np. żmija, rumak, ryby a potem gdy pojawia się jeszcze raz w naszym śnie "przekazuje nam informację" (jako negatywny sen zapowiadający nieszczęście w ramach rodziny) np. rumak pędzi w stronę przepaści cały czas zachowując taką samą szybkość - i sen się kończy - sen śni babcia mojej żony a jej brat ginie po paru dniach wypadając z szosy w przepaść, lub biega rumak toczący pianę nad przepaścią - śni moja żona a po paru dniach na sygnale wiozą mnie do szpitala i pada diagnoza (12 godzin życia), lub żona dzieli rodzinę i zamyka za ogrodzeniem przez nieuwagę jeden jej człon z rumakami - rodzina ta ginie w nieszczęśliwym wypadku tydzień później! A u mnie rybki (takie małe kolorowe) niosą śmierć mojej rodzinie. U Ciebie może być to ta żmija!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 20 lut 2017, 12:16

Poruszyłeś czarny magu bardzo ważną sprawę. Sny a sny, bo żadne wizualizacje nie są spotkaniem z inną rzeczywistością, a świadomy sen to świadoma obserwacja, a nie wytwarzanie świadomie tego kim chciałoby się być, lub co mieć. W zetknięciach z planem to nasza prawdziwa dusza odpowiada na propozycję mających nadejść wydarzeń, ona wyraża zgodę tak jak czuje, lub wobec czegoś sprzeciw i to działa! Charakterystyczne np. zabiorę ci dziecko - mówi ktoś zmarły do ciebie we śnie - nie zostaw, to moje dziecko, proszę odejdź. - odpowiadasz, a nie wysłuchujesz tego obojętnie. "zamyka za ogrodzeniem przez nieuwagę" - przed śmiercią mojej mamy mam sen - obserwujemy całą rodzina z balkonu niezwykłe zjawisko - pojawia się Jezus wysokości szkoły ok 10 m na polanie obok niej. Z dołu następuje coś jak zapadanie się ziemi, wszystko kotłuje się i niszczy wszystko po drodze i te zwały ziemi suną coraz wyżej, zatrzymuje się to w odległości trzech domów od nas, a panuje nad tym Jezus wciąż stojąc z rozłożonymi rękami na swojej polanie niżej zupełnie nietknięty tym zjawiskiem. Widząc to zaczynam wszystkich pośpieszać by weszli szybko do domu z tego naszego balkonu, wchodzę niby ostatnia i zamykam drzwi. Ale patrze po obecnych i nie ma wśród nich mojej mamy, choć przecież była przedtem z nami. Za tydzień umiera nagłą śmiercią. Za miesiąc obserwujemy z tego samego balkonu na żywo - coś jak taniec słońca patrząc w tym samym kierunku zachodnim jak wtedy.
danut

Postautor: Natasza » 20 lut 2017, 12:17

Magu jesteś swoją własną świadomością
w tym obrazie , w który jesteś zabierany lub prosisz o wpuszczenie i jest to Ci dane - Twoja świadomość opuszcza twoje trzewia
choć czujesz się , że jesteś w całości
i zanim uciekniesz następnym razem stań w miejscu, odwróć twarzą do tego co udaje węża - nie zabije Cię bo nie może