Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: Natasza » 16 lut 2017, 15:22

jestem uchachana ignorancją i zastanawiam się ile blokad trzeba w sobie mieć
by dysponować garścią IQ, dotykać techniki i wierzyć temu co powiadają w tv
uhm
lubię klikać po kanałach,
kanał prawy oooooo
kanał lewy uuuuuu

co kanał widzę większy kanał
i mózg człowieka niczym topielec umaczany w konfabulowanych naukach

ale zaraz zaraz, a gdzie się podział mózg człowieka w zalewie pseudo prawd
a każda taka na jakim kanale leci w eteryczny kosmos umysłu

nie wierzę, nie .... wiara w prawdy okazane ? te publiczne? ale
dlaczego tylko z kanału prawego i lewego?
już chyba bardziej doceniam wiarę w twór boski
no przynajmniej kawałek mózgu wyziera spod tego co mówi tv i usta nauki - sprzedajnej jak k .. spod latarni
nauka jest dla głupich, dla mądrych WIEDZA

z bogiem , albo z dwoma na zapas żeby nie zabrakło
amen
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 16 lut 2017, 15:39

Natasza pisze:jestem uchachana ignorancją i zastanawiam się ile blokad trzeba w sobie mieć
uhm
kanał prawy oooooo
kanał lewy uuuuuu

no przynajmniej kawałek mózgu wyziera spod tego co mówi tv i usta nauki - sprzedajnej jak k .. spod latarni

amen

A dopiero co Estia pisze do mnie "
To co napisalas jest obrzydliwe i pelne osadow i stereotypow...uwazaj zebys czasem w ktorejs z nastepnych reinkarnacji nie byla ta niegrzeczna dziewczynka ktora wyladuje w burdelu lub na ulicy ...bo to czym gardzimy mozemy sie bardzo szybko stac....
A zastanowilas sie ze ta "niegrzeczna" dziewczynka/dusza ktora zaplanowala tak trudne dla siebie doswiadczenia w zyciu wcale nie musi byc buntownikiem/zla"

A nie przyszlo Ci do tej proznej glowki ze moze ta dusza wlasnie wybrala takie doswiadczenia by przyjac pewne trudne nauki?"

A ty ją popierasz "Estio- super napisałaś swoje odniesienie do ,, grzecznych / niegrzecznych,,
i moja dodana tylko refleksja do Twojej - zobacz z jakim źródłem trzeba mieć połączenie i się nim zachłysnąć , które czyni spustoszenia w ocenie ludzi
okazując jawną nienawiść wobec ( zwłaszcza!!!!!) kobiet- piętnując je i wskazując swoim brudnym zafajdanym paluchem, umaczanym w źródle, które wydaje tylko jad "

Co tu komentować nam. :x
danut

Postautor: Natasza » 16 lut 2017, 15:45

nie trać energii na ziemskie kombinacje gdy czekają Cię wyzwania z zakapturzonymi i kimś kogo zwie się reptilianie - ja ich widziałam, a Ty dopiero zobaczysz

hahahahah aż podskoczyłam z radości i zatarłam dłonie
myślisz , że to bluf, że ci się pofarci?
dzisiaj w nocy widziałam pewną starszą blondynkę , może to siwizna - rzuconą mi przez drzwi pod nogi z hukiem - huk był niesamowity ! usłyszałam też imię, zgadnij jakie?
Ostatnio zmieniony 16 lut 2017, 15:48 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 16 lut 2017, 15:48

:lol: Taka jest miedzy nami różnica, że ja ich nie zobaczę. :D To nie moje wyzwanie.

A z tym rzuceniem ci kogoś pod nogi, to czy to oznacza, że siedzisz w wiezieniu i do celi dorzucono ci współwięźniarkę? :o Z tym, że to na pewno nie ja, bo ani siwa, ani blondynką nie jestem, pewnie Estia :D I usłyszałaś imię tego kto was tam razem zamknął?
danut

Postautor: Natasza » 16 lut 2017, 15:59

nie? no coś Ty? zero siwego włosa? gratuluję

stara kobieta osiwiała jak gołąb - rzucili mi ją wskazując jej imię - nawet nie wepchnęli tylko walnęli pod moje nogi
wyrwana prosto z sali szpitalnej - wąski korytarz , szklane drzwi za którymi po prawej stronie są sale chorych

i ciąg dalszy był taki : ,, POMÓŻ, BŁAGAM,,
tak prosiła nie mogąc ogarnąć wstrząsu

taka mała historyjka
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 16 lut 2017, 16:03

Hmm sen przepowiadający - pomóż sobie już teraz bo, gdy przyjdzie ta starość na ciebie, wtedy może być już za późno - myślę, ze to jest trafna interpretacja.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2017, 16:07 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Natasza » 16 lut 2017, 16:06

to tylko historyjka , wiesz, taka sobie jak wiele jakich tu zostawiłam
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 16 lut 2017, 17:21

danut pisze:
Natasza pisze:jestem uchachana ignorancją i zastanawiam się ile blokad trzeba w sobie mieć
uhm
kanał prawy oooooo
kanał lewy uuuuuu

amen

A dopiero co Estia pisze do mnie "
To co napisalas jest obrzydliwe i pelne osadow i stereotypow...uwazaj zebys czasem w ktorejs z nastepnych reinkarnacji nie byla ta niegrzeczna dziewczynka ktora wyladuje w burdelu lub na ulicy ...bo to czym gardzimy mozemy sie bardzo szybko stac....
A zastanowilas sie ze ta "niegrzeczna" dziewczynka/dusza ktora zaplanowala tak trudne dla siebie doswiadczenia w zyciu wcale nie musi byc buntownikiem/zla"

A nie przyszlo Ci do tej proznej glowki ze moze ta dusza wlasnie wybrala takie doswiadczenia by przyjac pewne trudne nauki?"

A ty ją popierasz "Estio- super napisałaś swoje odniesienie do ,, grzecznych / niegrzecznych,,
i moja dodana tylko refleksja do Twojej - zobacz z jakim źródłem trzeba mieć połączenie i się nim zachłysnąć , które czyni spustoszenia w ocenie ludzi
okazując jawną nienawiść wobec ( zwłaszcza!!!!!) kobiet- piętnując je i wskazując swoim brudnym zafajdanym paluchem, umaczanym w źródle, które wydaje tylko jad "

Co tu komentować nam. :x

Danut nie uczestnicze w tym temacie i nie mieszaj mnie prosze do Twoich gierek i nie wycieraj sobie mna tylka...Jak odpowiadasz w watku komus na temat to mow za siebie a nie posilkuj sie wypowiedziami osob uczestniczacych w innym watku ktore nie biora udzialu w tym temacie oraz nie cytuj ich zdan wyjetych z kontekstu!
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 16 lut 2017, 19:03

"...i moja dodana tylko refleksja do Twojej" zatem zacytowałam jaka to była twoja refleksja, amen.
danut

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 19:27

Co chwile obrażacie naukowców i inżynierów. Ten kto twierdzi, że nauka jest dla głupich, jest po prostu zazdrosny. Zazdrosny, bo my musimy latami zdobywać wiedze. Mało jest książek, w których wszystkie zjawiska są opisane prostym językiem. Trzeba szukać innych źródeł, pytać ludzi na forach i starać się to zrozumieć. Trzeba sprawdzać teorie w praktyce - i to daje największą satysfakcji. Że nauka nie jest pustymi teoriami! Że działa! Wtedy taka osoba czuje, że ciężka praca się opłaca. A wam się po prostu nie chce uczyć i myślicie, że intuicją i bez wysiłku ogarniecie jaki jest naprawdę wchrzechświat i jakie prawa nim rządzą.

Jeśli ktoś uważa, że nauka jest głupia, niech wyprowadzi się do jaskini, bo wszystko co was otacza, powstało dzięki nauce, łącznie z internetem za pośrednictwem którego tak obrażacie nauke. Nauka zła, ale wynikające z jej luksusy to już są dobre?

Próbujecie poniżać osoby popierające się nauką, żeby zaciemnić prawdę. Czy tego chcecie czy nie - nauka jest prawdziwa, a wasze teorie spiskowe nie zostały jak dotąd potwierdzone.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi