Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 11:04

A teraz zgadnij po co jestem na tym forum, które związane jest z rozwojem duchowym - dla technologii? Ty akurat zbyt dużo o sobie powiedziałeś, abyś mógł mnie pouczać o rozwoju duchowym. Ty masz magistrat z zarządzania i wybrałeś proste życie - ja chce mieć swój wkład w rozwój technologiczny i naukowy. Zawód to zawód.

Wiesz w ogóle cokolwiek o czerwonej planecie? Atmosfera, grawitacja, pole magnetyczne, pogoda? To akurat moja ulubiona planeta w układzie słonecznym, nie licząc Ziemii. Nie będziesz mi wciskał poglądów jaki to Ty wielki nawracacz i głosiciel prawdy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 11:13

OneNight pisze:A teraz zgadnij po co jestem na tym forum, które związane jest z rozwojem duchowym - dla technologii? Ty akurat zbyt dużo o sobie powiedziałeś, abyś mógł mnie pouczać o rozwoju duchowym. Ty masz magistrat z zarządzania i wybrałeś proste życie - ja chce mieć swój wkład w rozwój technologiczny i naukowy. Zawód to zawód.

Wiesz w ogóle cokolwiek o czerwonej planecie? Atmosfera, grawitacja, pole magnetyczne, pogoda? To akurat moja ulubiona planeta w układzie słonecznym, nie licząc Ziemii. Nie będziesz mi wciskał poglądów jaki to Ty wielki nawracacz i głosiciel prawdy.

Nie mam żadnego magistratu z zarządzania i nie gdybaj na tematy które Cię przerastają z poziomu Ziemi! Ale trzymam kciuki byś wylądował tam gdzie pragniesz!
Na Marsie. Mam nadzieję że się spotkamy po tej samej stronie (bo ducha nic nie ogranicza!). Na Marsie jest technologia po stronie Ziemi (NASA) i duchowy krok na przód po stronie MARSA - a więc się prawdopodobnie spotkamy na tymże Marsie i oby nie po przeciwnych stronach (bo ja jestem nieśmiertelny i choć NASA zabije Marsjan to ta NASA i tak jest na prostej do
P I E K Ł A :twisted:
A Mars opiera się o Jowisz :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 11:16

Wystarczy jeden telefon :P

Wątpie, że się spotkamy. Mam zupełnie inną mentalność niż Ty.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 11:24

OneNight pisze:Wystarczy jeden telefon :P

Wątpie, że się spotkamy. Mam zupełnie inną mentalność niż Ty.

No właśnie :) Ty staniesz na Marsie jako uzurpator po stronie Ziemi (bo takie "subtelności" jak rasa która reprezentuje Ziemię i to Twoje NASA nie będę pisał do Ciebie) A ja się tam wcielę w Marsjanina który ma rozum i pragnie Boga - i tak się zetrzemy!

Tylko widzisz Mars za 40-50 lat ziemskich będzie w pakcie z Ziemią :) Tu już nie będzie NASA :twisted:
NASA będzie w piekle! Więc gdzie Ty będziesz? :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 11:39

Wtedy to ja dopiero będę u schyłku życia i będę wraz z NASA cieszyć się, że ludzkość skolonizowała pierwszą planetę, która była kiedyś WYMARŁA.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 12:17

OneNight pisze:Wtedy to ja dopiero będę u schyłku życia i będę wraz z NASA cieszyć się, że ludzkość skolonizowała pierwszą planetę, która była kiedyś WYMARŁA.

NASA to Iluminati (dla Ciebie to puste słowo) ale dla mnie już nie! Dla Ciebie NAUKA to NAUKA - ale dla mnie to już puste słowo! :twisted:
NASA to jak Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - diabła chcesz przechytrzyć?! :lol:

Najpierw napisz na jakiej podstawie wierzysz w "rachunki" diabła?! :lol:
Masz świadomość z jakiej cywilizacji się wcielasz - bo jak nie to :lol: pewnie wierzysz że żyjesz "tu" pierwszy raz :lol: Podaj więc naukowe dowody że jest tak jak myślisz? - i się wreszcie otwórz! :lol:
...więc na jakiej podstawie tak twierdzisz i jaką masz subiektywną wiedzę w ty temacie?! :twisted:
Nic nie pamiętasz? :twisted:
Ja TEŻ! :twisted:
Idziemy więc z PIEKŁA bo ja mam przebłyski że idę z piekła! :twisted:
I "nauka" nic nie tuszuje drogi Diable :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 13:55

Ta rozmowa nie ma sensu. Gadasz od rzeczy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 14:03

OneNight pisze:Ta rozmowa nie ma sensu. Gadasz od rzeczy.

tak OneNight - ta rozmowa nie ma sensu!

Ale pamiętaj o "prawie jednego" - bo za to Cię rozliczą świetliści (będą mieli w puklu w co wierzysz i ile kagańców nosiłeś w dobrej wierze!).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 14:07

Mnie nikt rozliczać nie musi. Nie ja zmuszam ludzi do miłości ;)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 14:11

OneNight pisze:Mnie nikt rozliczać nie musi. Nie ja zmuszam ludzi do miłości ;)

Wiem, jesteś spoko - jesteś dobrym CZŁOWIEKIEM który nie pamięta, więc wszystko w co wierzy rozbija o własny umysł i...z Bogiem!

Prawo Akaszy i moje przekazy od Boga oraz prawo jednego ponad nasz umysł, ponad naszą wiarę! :twisted:
Więc z Bogiem!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi