Uzdrawianie duchowe

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Uzdrawianie duchowe

Postautor: amiko » 07 lut 2017, 06:09

Estia72

W temacie Imię Boga:http://www.forum.spirytyzm.pl/viewtopic.php?f=73&t=3140&start=20 napisałaś:

Pamietam to spotkanie do dzisiaj ze wszystkimi szczegolami i odczuciami jakie mi towarzyszyly jak by to bylo wczoraj mimo ze od tego pierwszego spotkania uplynelo juz sporo czasu....Wtedy powiedzial mi "wiara Cie uzdrowi" pokazal mi obraz jak energia przeplywa przez cale cialo , co z czym i dlaczego.
Tym sposobem zaczela sie moja "przygoda" z praca z energiami w szerokim aspekcie tkz. "duchowego uzdrawiania" czego jeszcze wlasciwie na poczatku nie rozumialam i nie mialam pojecia....jak trudna to jest droga.
Musialam stoczyc sama z soba walke ze swoimi obawami/strachem, nie bylo to latwe zwlaszcza gdy rodzina , znajomi mowili Ci co ty robisz, idz do lekarza, umrzesz itd. i jednoczesnie Twoje wlasne obawy,strach, niewiara stawiana przeciw Twojemu doswiadczeniu/wizji z Jezusem i jego slowu...Mimo to pokonalam wlasne leki i odzyskalam zdrowie , nauczylam sie rowniez jak pomoc innym.

Napisz co Ci powiedział Jezus na temat "duchowego uzdrawiania",które zaczęłaś stosować dla uzdrowienia siebie i pomagania innym ludziom.

W Internecie są opisy różnych metod skutecznego sposobu duchowego uzdrawiania:BSM,Huny,Evelin Monaham,Pranicznego,Dwupunktu,itd.Zauważyłem,że ostatnio bardzo dużą popularność zyskuje Metoda Dwupunktowa,uważana za najłatwiejszą i najbardziej skuteczną dla każdego.

Jaką stosujecie metodę uzdrawiania duchowego,to napiszcie jaką i jej opis zastosowania?
amiko

Re: Uzdrawianie duchowe

Postautor: amiko » 08 lut 2017, 06:22

Z tematu:Czakry:http://www.forum.spirytyzm.pl/viewtopic.php?f=6&t=3201&p=77877#p77877

skopiowałem sposób duchowego uzdrawiania z pomocą złotej,Bożej Energii,przekazany przez czarnegoMaga:

A to serio: Jesteś w stanie w oparciu o tą wiedzę w czakramy sama się tylko uzdrowić z czegokolwiek np. z kaca tak by przez 3 godziny robić rzeczy które nie byłabyś w stanie zrobić po kacu?
Bo ja jestem w stanie się podnieść w oparciu o czakramy które zlewam po 30 sekundach przelecenia przeze mnie białego promienia przy tzw. ostrym ataku trzustki i to dowiodłem już milion razy,a duszą wyższą nie jestem.

Spróbuj! Olej to kto to pisze i spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.
amiko

Re: Uzdrawianie duchowe

Postautor: amiko » 15 lut 2017, 15:19

Ciekawy sposób uzdrawiania podał czarnyMag:
http://www.forum.spirytyzm.pl/viewtopic.php?f=31&t=2474&start=2070

A Ja proponuję taką formę samooczyszczenia (poza Tobą kolego)
W myślach mówimy: (myśląc co mówimy!):

"Dziękuję Ci Panie Boże że nas uzdrowiłeś" (obojętnie co tam uważamy że nas "przyciska" i że nic jeszcze się nie zmieniło na Naszą korzyść - ale mówimy tak jakbyśmy już doznali skutków uzdrowienia ), następnie "Dziękuję Ci Panie Boże że nas uzdrawiasz" (w sensie że dzieje się to cały czas) "Dziękuję Ci Panie Boże że nas uzdrawiasz" (w sensie że dzieje się to cały czas) i po tym "Dziękuję Ci Panie Boże że Jesteś" i to Nas stawia w rzeczywistości ponad tych co rzekomo nas "egzorcyzmują" :D
W tym momencie zmienia się nasza rzeczywistość! (ja tak mam :)

Albo - kłuci się ze mną ktoś i właśnie zaczyna mnie poniebierać :) a ja myślę tak: "Ja jestem światłością Boga w tym człowieku", "ja jestem światłością Boga która uzdrawia" "ja jestem światłością Boga która jedna" - i gość wyciąga do mnie rękę na zgodę :lol: (z autopsji - ale wariacji są miliony.

Do mnie dociera odwrotna kolejność:

- "Dziękuję Ci Panie Boże że Jesteś",
- "Dziękuję Ci Panie Boże że mne uzdrawiasz" ,
- "Dziękuję Ci Panie Boże że mnie uzdrowiłeś".
amiko

Wróć do Pytania i odpowiedzi