fruwla pisze:czarnyMag pisze:
A to serio: Jesteś w stanie w oparciu o tą wiedzę w czakramy sama się tylko uzdrowić z czegokolwiek np. z kaca tak by przez 3 godziny robić rzeczy które nie byłabyś w stanie zrobić po kacu?![]()
Bo ja jestem w stanie się podnieść w oparciu o czakramy które zlewam po 30 sekundach przelecenia przeze mnie białego promienia przy tzw. ostrym ataku trzustki i to dowiodłem już milion razya duszą wyższą nie jestem
Spróbuj! Olej to kto to pisze i spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.
Hahahana zwyklego kaca szkoda byloby mi bialego promienia, za to uzupelnilabym elektrolity w organizmie
![]()
tez pomaga a wielu o tym jeszcze nie wie![]()
Dobrze Magu, ze KTOS ci to biale swiatlo podsyla, jeszcze lepiej, ze pomoglo Ci w ostrym ataku trzustki oraz juz "milion razy".
Przyjemnie sie czyta,warto wiedziec - jednak strumien bialego swiatla nie zawsze wystarcza i nie zawsze dziala.
Bo przeciez gdyby tak bylo, nie potrzebowalibysmy lekarzy, szpitali, lekarstw ...a i cmentarze zapelnialyby sie wolniej.
Tym którym "biały promień światła" nie pomaga w oparciu o swoją duszę - nie liczyłbym na lepszą karnacje w następnym życiu. Niestety ale jak zrobiliście rzeczy o których nawet się nie śni w KOSZMARZE "czarnemuMagowi" który wzywał w imię Boga Lucyfera - to współczuję!