Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 09 lut 2017, 23:24

Czytałam, ale teraz napisałeś jaśniej, celowo dałam ten nacisk na to, ze to nie hop siup i wahadełko i już wszystko wiesz :D

Reszta Twojego postu jest skierowana do OneNigth, tak? Bo jeśli chodzi o mnie, to jeśli chcesz poczytaj, ile ja odkryłam zasłon do tej zakrytej rzeczywistości - mam za sobą wiele doświadczeń, wiele przejść, spotkań, zdarzeń, walki i dotarcia tam, gdzie wzrok nie sięga, wiele lat życia poświęconych tej sprawie. Żołnierza mogę nazwać opiekunem, atak na mnie i na niego rozpoczął się na forach, dlatego, że sataniści okultyści itp. uważają że on to musi być jednym z nich, a mi zdradził to co nie powinnam wiedzieć :lol: Jednym słowem, to co piszę jest dla nich bardzo niewygodne. No cóż, mówi się trudno, kocha się dalej. - dokładnie te słowa ktoś bardzo często powtarzał w mojej młodości, są dla mnie jak szyfr. :D
danut

Postautor: Kris » 09 lut 2017, 23:28

Danut, zobacz teraz jak wygląda rzeczywistość.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 09 lut 2017, 23:45

Kris pisze:Danut, zobacz teraz jak wygląda rzeczywistość.

Obserwuje i teraz, ten proces zaczął się dawno i wciąż daje efekty. Biorę w nim udział z poza czasu nawet ;)
danut

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 08:45

Kris pisze:Jednak najbardziej szkodzą prawowitym mieszkańcom Ziemi, bo oni mają prawo wygonić najeźdźców lub zneutralizować.

To mamy pecha Kris - bo my jesteśmy najeźdźcami. Prawowici i pierwsi mieszkańcy tej planety żyją obecnie pod ziemią. Jaki masz wobec tego pomysł by z nimi wygrać :?:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 09:12

Kris pisze:Eureka, Już wiem, pamiętasz czarusiu jak się zabrałeś za tego z Rady Planety?, jak mu wygrażałeś że go tam......
Miałeś wtedy 20% karmy działającej.
A teraz , no zgadniesz czy Ci napisać?
Dobra już dobra,nie chcę żebyś się wypalił z ciekawość.
MASZ DO ODROBIENIA OKOŁO 100% KARMY DZIAŁAJĄCEJ JUŻ ODKRYTEJ.
WYPRODUKOWAŁEŚ ILOŚĆ ENERGII ŚMIECI KTÓRA WYSTARCZA DO ZGŁADZENIA 13 ZDROWYCH OSÓB.
Powinieneś sobie przypomnieć że to ja jestem egzorcystą i wiem co nieco jak się karmy mają :lol:,
I widzisz teraz czarusiu jak sie kończą ataki na Radę Planety.
Tam nie walczą z czarusiami, wystarczy ze im zwrócą karmę.

Wiesz nawet najlepsi niczym małe dzieci mogą się z łatwością pogubić w kontaktach z istotami demonicznymi jak nazbyt często z nimi przystają. A dzieje się już bardzo źle z nim (takimi ludźmi) jak zaczynają ufać tym istotą które karzą się tytułować radą planety itp., jak zaczynają wierzyć w swą samowystarczalność, jak uznają sami siebie mocarzami, bogami, egzorcystami władnymi egzorcyzmować Jezusa, Buddę i Boga :)
I co pokazano Ci 100 na 100 złotej aury i powiedziano - oto Twoja przyszłość Królu a Ty w swej próżności uwierzyłeś jak małe dziecko? :) To teraz powiedz im - co mi dasz bezinteresownie? Powiedz to jeśli masz odwagę zostać obudzonym!
Zwiodłeś już Danut dając jej ogryzek i teraz masz czcicielkę - moje gratulacje! :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 10 lut 2017, 09:19

Czarusiu dalej nic nie rozumiesz?
Przycisnąłem Cie troszkę żebyś w końcu zaczął myśleć , ale tobie jak widać wszystko wychodzi tylko nie myślenie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 09:30

danut pisze:Rada Planety to np. mój żołnierz z opisanych kontaktów w książce. A Kris się pomylił, to nie czarny mag groził jednemu z nich a Natasza i soldado, wciąż mu grążą i nawet dziś przechwalają się ze dali z siebie sto procent i zamknęli go w poza ziemskim więzieniu :lol: hahaha - Niedoczekanie ich. Czytałeś mnie dawniej i to co pisałam o manipulacji hipnozą praktykach czarnej satanistycznej magii i jak to odbiło się echem w innej rzeczywistości i zostało wykryte jako najgorszy proceder?

Często piszesz, że Twoim strażnikiem jest żołnierz. Tu gdzieś czytałem, że się z nim spotkałaś i porozmawiałaś (i że był on nie z naszego wymiaru)
Mam w związku z tym pytanie: Duchy na ogół nie noszą butów (a ponieważ chyba pisałaś że był w mundurze czyli i w butach - że wyglądał jak żołnierz - a więc i miał buty?) Miał?
Bo jeśli tak to powinnaś mu kazać je zdjąć :) gdyż zamiast stopy mógł tam mieć łapę gargulca jeśli był z tej Rady Planety od Krisa!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 09:36

Kris pisze:Czarusiu dalej nic nie rozumiesz?
Przycisnąłem Cie troszkę żebyś w końcu zaczął myśleć , ale tobie jak widać wszystko wychodzi tylko nie myślenie.

Zaatakowanie mnie poprzez czarną magię dało mi do myślenia i zmusiło do konsternacji nad zdolnościami wcielonych i paktami z demonami (co Ty też temu Demonowi oddałeś w zamian za takie silne zdolności?).
Ale przecież nie wymienię Jezusa na Satanę - musiałbym na głowę upaść!
I wybaczam Ci Kris idąc za Jezusem z wyboru.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 10 lut 2017, 10:18

czarnyMag pisze:
danut pisze:Rada Planety to np. mój żołnierz z opisanych kontaktów w książce. A Kris się pomylił, to nie czarny mag groził jednemu z nich a Natasza i soldado, wciąż mu grążą i nawet dziś przechwalają się ze dali z siebie sto procent i zamknęli go w poza ziemskim więzieniu :lol: hahaha - Niedoczekanie ich. Czytałeś mnie dawniej i to co pisałam o manipulacji hipnozą praktykach czarnej satanistycznej magii i jak to odbiło się echem w innej rzeczywistości i zostało wykryte jako najgorszy proceder?

Często piszesz, że Twoim strażnikiem jest żołnierz. Tu gdzieś czytałem, że się z nim spotkałaś i porozmawiałaś (i że był on nie z naszego wymiaru)
Mam w związku z tym pytanie: Duchy na ogół nie noszą butów (a ponieważ chyba pisałaś że był w mundurze czyli i w butach - że wyglądał jak żołnierz - a więc i miał buty?) Miał?
Bo jeśli tak to powinnaś mu kazać je zdjąć :) gdyż zamiast stopy mógł tam mieć łapę gargulca jeśli był z tej Rady Planety od Krisa!

:lol: Wiem, że wasze pojmowanie ukształtowały wam legendy, baśnie, czarodziejstwo, obrazowanie przejęte od dzikich plemion, ale nic z tych rzeczy. Rozmawiał ze mną o takich sprawach, o których żaden gargulca ani Gargamel :lol: by nawet nie pomyślał, bo oni - podszywy nie mają o tym bladego pojęcia, a dobrze się im w ludzkich postaciach w tej naszej rzeczywistości i ich moralności i inteligencji przyjrzałam. A i o tym skąd ma mundur mi powiedział oraz dlaczego w nim jest, a i o skarpetkach rozmawialiśmy, bo przypomniał mi śmieszny epizod z życia zmarłego z nimi związany, także zwrócił mi tym uwagę na stopy :D - i ludzkie jak nic. Tyle lat zajmuje was mój żołnierz nie możecie sobie darować, że tak i dzięki niemu ujawniona zostanie odwieczna tajemnica zniewalania świadomości i manipulacji ludźmi i nie odpuszczacie w tym, żeby mnie od tego odwieść i nastraszyć , to ile razy mam to jeszcze napisać, że wam się to nie uda i że nie ze mną te numery?
danut

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 10:43

danut pisze:Tyle lat zajmuje was mój żołnierz nie możecie sobie darować, że tak i dzięki niemu ujawniona zostanie odwieczna tajemnica zniewalania świadomości i manipulacji ludźmi i nie odpuszczacie w tym, żeby mnie od tego odwieść i nastraszyć , to ile razy mam to napisać, że wam się to nie uda i że nie ze mną te numery?

Mnie fascynuje ponieważ jest odmienny od wszystkich relacji kontaktów z czymkolwiek.

ps. przypomniałem sobie jeszcze tą Twoją wypowiedź o powyższym: "Rada Planety to np. mój żołnierz z opisanych kontaktów w książce."
Nikt dotychczas nie słyszał o tej radzie. Nasuwa się za to myśl, że ta "rada" to nic innego jak Legion lub Kabała (Demony lub Reptylia)! A że są "tu" jedni i drudzy to do którego obozu należy ten żołnierz?
I to Ty stwierdzasz "Rada Planety to np. mój żołnierz" - nie ja :) Ja stwierdzam "wokół Ziemi i na Księżycu stoją statki powietrzne reptylian a Ziemia to strefa ich wpływów której zamierzają chronić do końca" :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka