Wpływ przedmiotów na Duchy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Wpływ przedmiotów na Duchy

Postautor: odnowa » 06 lut 2017, 19:17

Czy przedmioty mogą mieć wpływ na dusze zmarłych?
Dlaczego pytam? Znalazłem tzw. "portal statyczny do odprowadzania dusz" i chciałbym wiedzieć czy to naprawdę działa.

PORTAL STATYCZNY DO ODPROWADZANIA DUSZ
model "EL MORIA" - kula kryształowa 20 mm do zawieszenia przy oknie
Działanie:
stały portal otwierający przejście wielowymiarowe do wyższych poziomów egzystencji duchowej. Działa wyłącznie jednokierunkowo - zawsze wzwyż (w górę, do źródła). Całkowicie automatycznie i bezpiecznie kieruje zagubione, błąkające się dusze zmarłych do ich duchowego domu. Wszelkie pojawiające się w pobliżu istoty poszukujące drogi są przyzywane nieodpartym światłem latarni ich wyższej jaźni. W asyście przewodników duchowych są uzdrawiane i kierowane do najsubtelniejszego właściwego dla nich obszaru gdzie są oczekiwani przez swoich najbliższych. Odbywa się to całkowicie poza percepcją ludzi żyjących, którzy nie są uzdolnieni w postrzeganiu bytów niefizycznych. Rezultaty natomiast mogą być odczuwane przez wszystkich w postaci czystej, klarownej przestrzeni w domu i zaniku niepokojących czynników.
Dodatkowo portal jest również łącznikiem z siecią krystaliczną oświeconych mistrzów; wspomaga energetyczną przemianę i manifestacje "nieba" na Ziemi. Ułatwia medytację, spokojny sen i kontakt z własnym przewodnikiem duchowym. Ostatecznie będzie również i dla nas "windą do nieba" ;-) Zasięg - jak światło żarówki samochodowej ok 1,5 - 3 km. Zalecenia: bliskość cmentarzy, szpitali, hospicjów, pól bitew, miejsc gdzie umierali lub będą umierać ludzie i zwierzęta (!).
Uwaga! Inicjuje rozwój duchowy domowników!
(Dla osób po kursie TANATOTERAPII portal nie jest potrzebny chyba, że chcą poszerzać swoją percepcję i obserwować działanie portalu).
cena detaliczna: 60 zł hurt min. 10 szt 40 zł
http://klinikadusz.pl/?page=sklep
odnowa

Re: Wpływ przedmiotów na Duchy

Postautor: OneNight » 06 lut 2017, 22:53

Możliwość uwięzienia ciała astralnego według Monroe pisze:"ixs" lat temu czytając trylogię
Wielkiego Monroe natknąłem się na
wątek dotyczący pewnego zdarzenia.
Monroe przemieszczając się przez
jakieś miasto w formie astralnej
dostał się pomiędzy przewody linii
trakcyjnej wysokiego napięcia, co
wzbudziło jego niepokój .Nie mógł
przez pewien czas wydostać się poza
obręb pola wytwarzanego przez prąd
płynący w przewodach i musiał
"lecieć" dalej wzdłuż trakcji. Dopiero
w pewnym momencie zaistniała
możliwość wyrwania się stamtąd.

Źródło: www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=1460&hl=monroe

Pierwsze rzuciło mi się na myśl.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: amiko » 07 lut 2017, 06:28

Zapewne coś w tym jest,ale mam wątpliwości,czy tym sposobem można ominąć Strażników,o których napisała w swoich postach Natasza.
amiko

Postautor: OneNight » 07 lut 2017, 08:35

amiko pisze:Zapewne coś w tym jest,ale mam wątpliwości,czy tym sposobem można ominąć Strażników,o których napisała w swoich postach Natasza.

Jakich strażników?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 07 lut 2017, 13:59

amiko- w ,, nielegalny,, sposób nie można Ich ominąć
lepiej potrafi o nich mówić soldado, bardziej trafnie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: cthulhu87 » 07 lut 2017, 14:56

Szukając odpowiedzi na to pytanie trzeba sobie uświadomić, że zmarli to ludzie, którzy żyli kiedyś na Ziemi.
Większość ludzi za życia śmieje się z takich gadżetów jak kryształowe kule i trudno oczekiwać, żeby śmierć miała odebrać im rozum.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Krzysztoff » 07 lut 2017, 23:29

szkoda komentować , kompletna bzdura
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: odnowa » 08 lut 2017, 15:11

Dzięki wszystkim za udzielone odpowiedzi. :)
odnowa

Wróć do Pytania i odpowiedzi