Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 06 lut 2017, 13:32

OneNight pisze:
czarnyMag pisze:
OneNight pisze:Rada planety? Reptylianie? :lol:

Ciekaw jestem kto z was ich widział chociaż raz na własne oczy - pewnie nikt.

Popieram - lepiej wierzyć w to co serwuje Nam NASA że co roku biorą miliony dolarów za zdjęcia Saturna pierścieni :)

A ćwiczenia na Devon Island same się opłacają? Badania naukowe nad technologiami kosmicznymi również? W 2019 będzie na Księżycu baza kosmiczna, przygotowująca do lotu na Marsa - zaskoczony? Żadnych reptylian się nie boją!

Baza na Księżycu? :lol: Te bazy co tam już istnieją od 50 ponad lat istnieć tam będą. A Te które tam jeszcze nie postawiono raczej nie zostaną postawione :) Tam istnieją już bazy ludzkie! I ci ludzie mają "mandat" Szarych - a "szarzy decydują co na ich domenie zaistnieje :) Więcej istnieją już bazy Ziemi na Marsie - a jeśli chcesz tam "wylądować" to napisz w CV skierowanym do korporacji takiej jak "coca cola" że nie posiadasz rodziny zdolnej Cię zidentyfikować i jesteś w stanie podjąć pracę w odległym miejscu bo sam o sobie samo stanowisz - i powodzenia :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 06 lut 2017, 14:03

Wibracje wzrosły - co Ty na to Kris?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 06 lut 2017, 14:06

Kris pisze:OneNight a na jakiej częstotliwości pracują odbiorniki SETI?
Co byś zrobił gdybyś dostał częstotliwość na jakiej widać ufo?

SETI zbiera wszystkie częstotliwości, jakie odbiera z kosmosu, włącznie z szumem kosmicznym. Dane te analizują komputery, takie jak mój i wysyłają wyniki do naukowców z SETI. Ja nawet nie wiem jakie dane przez mój komputer przeszły, ale ponoć jeśli to mój komputer by coś wykrył,to by mnie zapisano na kartach historii jako jeden z odkrywców sygnału - a przynajmniej tak zapewniali.

Magu, jaja sobie chyba ze mnie robisz. Zobaczysz jeszcze jak ją wybudują i będą ją zwiedzać turyści.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 06 lut 2017, 15:19

One trzyma się kurczowo tego co mu pokażą oficjalne mass media

Magu kiedyś Ci napisałam, że w sumie bawi mnie to zaciemnianie rzeczywistości
weź pod uwagę, że w gruncie rzeczy o to chodzi tym co się o to starają
połowa ludzkości coś widziała a druga z nią walczy na sceptycyzm - wojna bez rozlewu jednej kropli krwi
a jakże skuteczna
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 06 lut 2017, 15:45

Natasza pisze:One trzyma się kurczowo tego co mu pokażą oficjalne mass media

Magu kiedyś Ci napisałam, że w sumie bawi mnie to zaciemnianie rzeczywistości
weź pod uwagę, że w gruncie rzeczy o to chodzi tym co się o to starają
połowa ludzkości coś widziała a druga z nią walczy na sceptycyzm - wojna bez rozlewu jednej kropli krwi
a jakże skuteczna

Mnie to nie bawi gdyż ludzie zaczną pluć krwią i wariować - zaczną zabijać lub po prostu umrą! Ziemia wibruje właśnie a każdego dnia duchy których wibracje przewyższą oszaleją. I tu już nie chodzi o wiarę w spirytyzm ani o wiarę w cokolwiek - Ziemia ma się samo oczyścić z duchów niższych i tak się stanie (ZIEMIA to ISTOTA) - a ci co niżsi zaczną cierpieć na bóle głowy które się spotęguję, zaczną odczuwać zmęczenie które się spotęguje aż odejdą w ducha!

Reszta zostaje i rozwija się nadal (tylko, że ta reszta nie opiera się o umysł lecz o Jezusa/ducha! a planety wiedzy i "nauki" czekają po stronie ciemności). I czy to się światłym spirytystą podoba czy nie - właśnie dokonuje się rozdźwięk ( W Y B I E R A nasz D U C H!) - bo to nie stanie się w oparciu o nasze życzenia! Nasze życzenia podajcie św. Mikołajowi :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 06 lut 2017, 15:55

Jeśli SETI potrafi śledzić wszystkie to nastaw od trylion 10/18 do kwadrylion 10/24 bo na takich częstotliwościach są widoczne i sobie zobaczysz, inaczej lepiej się wyśpij. :)
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 06 lut 2017, 16:34

Kris pisze:Jeśli SETI potrafi śledzić wszystkie to nastaw od trylion 10/18 do kwadrylion 10/24 bo na takich częstotliwościach są widoczne i sobie zobaczysz, inaczej lepiej się wyśpij. :)

Wszystkie jakie zbierze. Ta antena ma swoje granice :lol:

Natasza, to nie żadne mass media, ale plany agencji kosmicznej. Ty za to kurczowo się trzymasz tego, co przeczytasz w śmietniku informacji zwanym internetem.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 06 lut 2017, 17:05

nastawiasz One: jedno ucho i jedno oko - i obydwa narządy jak zawsze w pudło

Magu - te choroby głowy mogą być adekwatne do tego co będzie się działo
schorzenia neurologiczne będą wywołane inną częstotliwością , na początku niezwykle subtelną
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 06 lut 2017, 17:21

Nie mam powodu, aby nie ufać tym informacjom, bo pochodzą z wiarygodnego źródła, a nie takiego, skąd pochodzą teorie o płaskiej Ziemii i reptylianach.

A z tymi schorzeniami neurologicznymi, czyżbyś chciała urazić danut? To wcale nie jest oznaka wyższości moralnej, tak więc zastanów się co mówicie o tym oczyszczaniu Ziemii.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2017, 17:48 przez OneNight, łącznie zmieniany 2 razy
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 06 lut 2017, 17:27

Jeżeli baza znajdowałaby się po jasnej stronie Księżyca, to już by ją wyśledzili nawet zwykli amatorzy astronomii - to najpopularniejszy obiekt do obserwacji. Jeśli po ciemnej stronie Księżyca, to czym by zasilali tą bazę? Bo po ciemnej stronie musieliby sporo energii włożyć w ogrzewanie, a panele słoneczne mają tam zerową efektywność :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka