Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 04 lut 2017, 22:21

Zapamiętałem dokładnie, że nie było żadnych szczegółów, żadnych migających światełek, okienek, poświaty, idealnie wyraźna bryła, trochę wydłużone jajo z obydwiema idealnie zaokrąglonymi końcami.
W stronę tego złotego leciały z dachów domów czarne mgły, chmury ale nie widać było żeby się tym przejmował, złoty dla odmiany był idealna kulą, przyglądałem mu się z godzinę, ale było zimno, wiatr i w końcu poszedłem do domu.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 04 lut 2017, 22:41

Kris jest taka możliwość, że złoty idealnie naśladuje słońce. Obserwowałam zjawisko jakby wirującego słońca( wrześień/pażdziernik 1990r) w podkrakowskiej miejscowości, z tym, że oddając stan faktyczny tego co się widziało, to była to wirująca dość szybko "sukienka" cud niebieskiego koloru) wokół tarczy słonecznej, na którą dało się patrzeć bez mrużenia oczów. Zjawisko obserwowały prócz mnie jeszcze trzy osoby.

Natasza pisze:nie wiesz i się nie dowiesz , ale jak zrzucisz kuferek to się spotkamy i pogadamy, a raczej będę miała z ciebie ubaw

Nie chcę więcej wiedzieć, to co wiem w zupełności mi wystarcza. Nie spotkamy się po śmierci, ani w żadnym innym świecie, bo tam gdzie ja pójdę, ty nie wejdziesz, a świadczą o tym wypisane tu spekulacje twoje co do tego, jakby tam się dostać i wiedza z twojej podświadomości, że ci się to nie uda. :D
danut

Postautor: Natasza » 05 lut 2017, 08:01

przecież nie napisałam, że Ja mam umrzeć
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 05 lut 2017, 08:05

Kris - zobaczyć jeden obiekt UFO graniczy z cudem , a kilka razy w życiu mieć tę przyjemność to jak być w grupie elity
dzięki takim osobom, takim świadkom reszta świata może słyszeć, że jednak ziemianie nie są jedynym wypełnieniem wszechświata
a jeszcze wielu uważa się w dzisiejszym stanie wiedzy i realnych naukowych szacunkach - za cud stworzenia
hahahahahhaah
to jest takie słodkie i archaiczne wręcz jaskiniowe

być może jak następny raz będziesz miał taką okazję zrób fotkę , nakręć filmik i zapamiętaj jak najwięcej szczegółów
życzę Ci takiej okazji
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: amiko » 05 lut 2017, 08:51

Natasza

Natasza pisze:Kris - zobaczyć jeden obiekt UFO graniczy z cudem , a kilka razy w życiu mieć tę przyjemność to jak być w grupie elity
dzięki takim osobom, takim świadkom reszta świata może słyszeć, że jednak ziemianie nie są jedynym wypełnieniem wszechświata
a jeszcze wielu uważa się w dzisiejszym stanie wiedzy i realnych naukowych szacunkach - za cud stworzenia
hahahahahhaah
to jest takie słodkie i archaiczne wręcz jaskiniowe

Jeszcze niedawno nie wierzyłem w istnienie UFO,a obecnie dzięki Wam,dowiaduję się wielu nowych, ciekawych rzeczy.Opisujecie niesamowite historie.
amiko

Postautor: OneNight » 05 lut 2017, 09:19

UFO istnieje i jest to niezidentyfikowany obiekt latający, a nie jakieś statki kosmitów. Są to po prostu obiekty wojskowe.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 05 lut 2017, 09:22

Zrobiłem sobie małe telepatyczne rozeznanie i uzyskałem następujące dane: około połowa zdjęć i filmików w sieci jest prawdziwa.
z tego 20% to obiekty z przyszłości.
10 z przeszłości, reszta z teraźniejszości.
Ale co ciekawe: 20% to obiekty materialne, 70 jakaś forma zagęszczonej świadomości a 10 na razie nie wiem co.
Ktoś się spyta ile w tym prawdy, każdy ma swoją prawdę związaną z tym w jaki sposób postrzega otoczenie.
Jedni do dzisiaj wierzą że Ziemia jest płaska, inni się nad tym zastanawiają, znów inni wierzą w jakieś bliżej nie sprecyzowane siły które ich zaprowadzą do raju czy nieba i tak by można długo, a rzeczywistość sobie niezależnie w co wierzymy, bo przecież nie o wiarę chodzi aby dojść do prawdy a o wiedzę sprawdzoną naukowo, telepatycznie, radiestezyjnie, czy zmierzoną choćby metrem.
Dlatego dobrze się jest zastanowić ile ja tak na prawdę wiem, ile sprawdziłem a ile przejąłem na wiarę nie popartą dowodami, bo jedna pani powiedziała drugiej pani, albo wierzę w to, bo skoro setki ludzi tak uważa to to musi być prawda, ale niewinne pytanko: czy aby jest prawdą?
Kris

Postautor: OneNight » 05 lut 2017, 09:26

Kris pisze:Zrobiłem sobie małe telepatyczne rozeznanie i uzyskałem następujące dane: około połowa zdjęć i filmików w sieci jest prawdziwa.
z tego 20% to obiekty z przyszłości.
10 z przeszłości, reszta z teraźniejszości.
Ale co ciekawe: 20% to obiekty materialne, 70 jakaś forma zagęszczonej świadomości a 10 na razie nie wiem co.
Ktoś się spyta ile w tym prawdy, każdy ma swoją prawdę związaną z tym w jaki sposób postrzega otoczenie.
Jedni do dzisiaj wierzą że Ziemia jest płaska, inni się nad tym zastanawiają, znów inni wierzą w jakieś bliżej nie sprecyzowane siły które ich zaprowadzą do raju czy nieba i tak by można długo, a rzeczywistość sobie niezależnie w co wierzymy, bo przecież nie o wiarę chodzi aby dojść do prawdy a o wiedzę sprawdzoną naukowo, telepatycznie, radiestezyjnie, czy zmierzoną choćby metrem.
Dlatego dobrze się jest zastanowić ile ja tak na prawdę wiem, ile sprawdziłem a ile przejąłem na wiarę nie popartą dowodami, bo jedna pani powiedziała drugiej pani, albo wierzę w to, bo skoro setki ludzi tak uważa to to musi być prawda, ale niewinne pytanko: czy aby jest prawdą?

Przesadziłeś z tą połową.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 05 lut 2017, 10:22

OneNight dlaczego przesadziłem?, uzasadnij, napisz jak to sprawdziłeś i jaka jest prawidłowa odpowiedź.Twoje twierdzenie jest bardzo cenne i mam nadzieje że rozwojowe, bo oznacza że ktoś też analizuje temat jakości informacji w sieci.Weźmy choćby to źródło https://www.google.pl/search?q=ufo&espv ... fRiB0ugD3M:

Tutaj według mnie jest może około 10% prawdziwych zdjęć ufo, tak wiec jeśli przyjmiemy ze z tego brałeś swoją analizę, to masz rację, ale z drugiej strony analizując to do czego dotarłem, a jest tego duuuużo więcej to wyszło mi połowa.

Aby nie mnożyć postów to dopiszę.

https://www.youtube.com/watch?v=XkFXGvQ85uA
Jak myślicie kto zwierzatku zafundował takie emocje?
Może to nasi rodacy?, a może ktoś inny?
No śmiało.
Ja się wypowiem ale dopiero po kilku niezależnych ekspertyzach. :)
Kris

Postautor: Natasza » 05 lut 2017, 12:33

a dzięki komu ludzie nie wierzą sobie nawzajem?
odpowiedz: dzięki ludziom
jest tyle ,, fejków,, , że one zaciemniły obraz tym, którzy nie mają i mieć nie będą tego szczęścia przeżycia własnego doświadczenia
pozostaje tylko POGRATULOWAĆ FARTA , szczęścia tym, którzy nie muszą czekać na cud ujawnienia bo sami zobaczyli na własne oczy
ech farciarze ;)
gratki for U

i dziękować tym co zechcieli dzielić się własnymi historiami
uważam, że warto choćby dla takich ludzi jak amiko!
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka