Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: amiko » 02 lut 2017, 20:20

czarnyMag

Podobno jestem "starą duszą/duchem" i tak jakoś to czuję.Dziękuje za wyjaśnienia o medytacji.
amiko

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 15:52

amiko pisze: czarnyMag

Widzę,że Rada Planety zrobiła dla nas bardzo dużo dobrego,aż się w głowie nie mieści ile im zawdzięczamy,a Ty masz jakieś ale....Co Ci ona przeszkadza,Ty też możesz czynić dobro dla dobra ogółu.

Nie mam! Popieram "Radę Planety".....ale ja słyszałem, że wokół Ziemi stoi kilka "krążowników" reptylian które dają prosty przekaz "Ziemia jest nasza"! Więc jestem tym tematem zainteresowany podwójnie (i pytam "radę planety" - Co z bazami na Antarktydzie? :twisted:

A pisząc "Rada Planety" podaj prymat w stosunku do Ziemi bym wiedział, że nie blefujesz :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 03 lut 2017, 18:37

Rada planety? Reptylianie? :lol:

Ciekaw jestem kto z was ich widział chociaż raz na własne oczy - pewnie nikt.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 18:44

OneNight pisze:Rada planety? Reptylianie? :lol:

Popieram - lepiej wierzyć w to co serwuje Nam NASA że co roku biorą miliony dolarów za zdjęcia Saturna pierścieni :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 03 lut 2017, 19:26

ja widziałam
z odległości najpierw metra później zbliżyliśmy się na ok 20 cm

oczywiście, że istnieją Istoty o jakich mówi się Reptylianie
swoją drogą pozdrawiam ich

nie wszyscy są wyłącznie źli
tak samo jak nie wszyscy ludzie są źli
mamy podziały a w nich kryją się kolejne itd

p.s.
w całej sieci szukałam obrazka , który by najbardziej przypominał tego którego widziałam
znalazłam jeden , który jest jedną z najbardziej zbliżonych do niego
to jest twarz na wpół człowiecza na wpół gadzia
żaden wydłużony pyszczek w stylu np. krokodyla, nic z tych rzeczy
męska szczęka, żółte oczy, nie wiem jakie źrenice, byłam zbyt zaskoczono tym kto się pojawił, ciało całe w wypustkach , wąskie usta , zamknięte, skinął do mnie głową i zrobił taki gest oczami - w stylu ,, no i co? jak tam?,,
i podkreślam -
reptylianie to był ostatni twór jaki uznawałam za istniejący
wręcz olewałam ten temat ze śmiechem mojej ironii
od tamtej chwili a było to w sumie nie tak dawno , szukałam wszelkich materiałów na ich temat w kilku językach
nie mogą poruszać się w naszej atmosferze , dlatego pojawił sie jako hologram- tak jak hologram duchów - identyczne wykorzystanie techniki
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 03 lut 2017, 21:14

Zastowie na razie inne rasy w spokoju bo mam nadzieje że z treści postu wyjaśni się ich przyszłość.
Pisałem już wcześniej że człowiek składa się ze świadomości pozytywnej i negatywnej i która wygrała batalię o ciało ta jest wiodącą i tak też myśli i postępuje człowiek.
Do tej pory u około 50% osób wygrała ta mroczna część i mamy tego obraz w bardzo delikatnie mówiąc niepokojach na Ziemi.
Reszta jest mieszanką świadomosci pozytywnych i negatywnych i takie ich też są poczynania w zależności która strona w danym momencie ma więcej do powiedzenia.
Do tej pory mimo intensywnych poszukiwań nie mogłem się dowiedzieć co się stało z tymi pozytywnymi świadomościami i wyglądało na to ze zostały zdemontowane na amen przez ciemne.
Ale dzisiaj jak zwykle oczyszczając karmę, przez co zawsze się podnoszą wibracje, dotarłem do takiego poziomu z którego ku mojej wielkiej radości znalazłem coś jasnego a po odgrzebaniu-oczyszczeniu z zalegających masz czarnego pancerza udało się je uwolnić i okazały się to być zaginione-uwięzione pozytywne świadomosci czy jak kto woli dusze ludzi u których wygrały te ciemne.
Jak tylko podniosły wibracje i napełniły się miłością i wiedzą - kodami czego im nie żałowaliśmy, zaczęły wracać do swych ciał co spowodowało wielkie zmagania do których przyłączyły się dobre dusze będące aktualnie w ciałach i trwa demontowanie tych mrocznych z dobrym zresztą skutkiem, bo to co się wycierpiały w niewoli poskutkowało niezłomną determinacją aby oczyścić się z tych negatywnych.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 04 lut 2017, 10:34

czarnyMag pisze:

Popieram - lepiej wierzyć w to co serwuje Nam NASA że co roku biorą miliony dolarów za zdjęcia Saturna pierścieni :)

A ćwiczenia na Devon Island same się opłacają? Badania naukowe nad technologiami kosmicznymi również? W 2019 będzie na Księżycu baza kosmiczna, przygotowująca do lotu na Marsa - zaskoczony? Żadnych reptylian się nie boją!
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 04 lut 2017, 11:40

nie boją - to błąd i nie ich , bo się boją
tylko takich osób jak ty , przed którymi cała wiedza jest zakryta
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 04 lut 2017, 12:08

Kto widział statki?
Ja osobiście widziałem wiele razy, a 3 razy naprawdę ogromne.
Pierwszy był złotego koloru w dzień i długo wisiał w jednym miejscu.
Następne 2 razy były srebrne, podobnie jak księżyc, ale bardziej srebrzyste, raz nad Dunajcem w dzień, leciał majestatycznie bezgłośnie powoli.
Następny duży w nocy na spacerze wyleciał mi z za pleców i też leciał pomału, bezgłośnie , jakby pokazywał - spokojnie jesteśmy, czuwamy, nigdy nie odczułem żadnego niepokoju, raczej zaciekawienie i bezpieczeństwo, byłem pewien że są przyjazne.
Natomiast na dużych wysokościach kilka razy, nawet całą eskadrę.
Udało się tez odebrać wiadomości.
Może jedną przytoczę: od dawna pilnujemy aby nie nastąpiła następna zbrojna ingerencja na tą planetę.
Nie obawiajcie się zbrojnego ataku na wasz świat, siły światła mają środki techniczne aby powstrzymać każdego agresora.
Waszym zadaniem jest poradzić sobie energetycznie z ich negatywnymi świadomościami, w czym dostajecie wsparcie na każdą prośbę.
Dzięki prośbie Rady Planety o pomoc, możemy jej udzielać już od bardzo dawna i nie naruszać prawa nie ingerencji.
Co do statków szaraków i innych czarusiów to mogą sobie przebywać w naszej okolicy, jednak wiedzą że w razie ataku na Ziemie niewiele z nich zostanie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Natasza » 04 lut 2017, 12:35

czy te statki zwłaszcza srebrne , które widziałeś ,, na żywo,, miały jakieś znaki szczególne, jakieś elementy jak okienka? kopułę ? czy możesz je opisać? i czy byłeś sam ?
zastanawiam się czy oni nie robili tego specjalnie pokazując się Tobie
Ostatnio zmieniony 04 lut 2017, 12:36 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka