Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: odnowa » 16 sty 2017, 14:35

czarnyMag pisze:Ja sam wywoływałem Lucyfera po hebrajsku w imię Waszego boga Adonai (boga Ziemi :twisted:
To, widzisz mylisz się jednak w Swych sądach - zrób to co ja zrobiłem i nie zasłaniaj się Swoją niemocą (żeś Ty nie medium - bo nie ze mną te numery :twisted:

Gdybym był do gruntu zły to nie uznawałbym nad sobą zwierzchników pokroju Szatana. Poza tym co miałbym do zaoferowania Szatanowi? Swoją duszę? A na co ona komu? Przeszkadzałaby tylko. Poza tym rzekomo jest to upadły anioł. Jak istota wysoko rozwinięta jaką jest anioł potrafi upaść? TO NIE TRZYMA SIĘ KUPY! Istota rozwinięta duchowo, która ma łączność z Bogiem nie jest w stanie upaść, ani zawrócić. Ludzkie słabości już jej nie dotyczą. Jak dla mnie cała magia to zwykłe oszustwo które nie ma związku z rzeczywistością!
odnowa

Postautor: czarnyMag » 16 sty 2017, 14:37

Nikita pisze:Ja ne chce wzywac zla bo wybralam droge dobra...do >Boga i tylko Jego wzywam...

Wierze Ci, ze Szatan przybyl...on tylko czeka az ktos go przyzwie...ale chyba nie warto...Masz w kazdym razie dowod na to, ze szatan istnieje...

Dowód... Ja chciałbym dowodu w postaci kontaktu dwój wcielonych (spotkania dwóch wcielonych w ciało duchów którzy się jednocześnie w tym czasie widzą!) :( ale to nierealne - jak szedłem bez zaproszenia to wylatywałem w miejsce które na real można porównać tylko z piekłem , a jak ktoś pisał zapraszałem cię to ten ktoś nie miał odwagi napisać tego "zaproszenia" wprost :( Zapraszał tylko się modlił w duchu bym tegoż zaproszenia nie przeczytał :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 16 sty 2017, 14:58

odnowa pisze:
czarnyMag pisze:Ja sam wywoływałem Lucyfera po hebrajsku w imię Waszego boga Adonai (boga Ziemi :twisted:
To, widzisz mylisz się jednak w Swych sądach - zrób to co ja zrobiłem i nie zasłaniaj się Swoją niemocą (żeś Ty nie medium - bo nie ze mną te numery :twisted:

Gdybym był do gruntu zły to nie uznawałbym nad sobą zwierzchników pokroju Szatana. Poza tym co miałbym do zaoferowania Szatanowi? Swoją duszę? A na co ona komu? Przeszkadzałaby tylko. Poza tym rzekomo jest to upadły anioł. Jak istota wysoko rozwinięta jaką jest anioł potrafi upaść? TO NIE TRZYMA SIĘ KUPY! Istota rozwinięta duchowo, która ma łączność z Bogiem nie jest w stanie upaść, ani zawrócić. Ludzkie słabości już jej nie dotyczą. Jak dla mnie cała magia to zwykłe oszustwo które nie ma związku z rzeczywistością!

Odnowa - napisz zapraszam czarnyMag wtedy a wtedy o godzinie powiedzmy 02.00 to spróbuję się do ciebie przedrzeć! Będziesz miał dowód :) że tzw. czarna magia - a w mym mniemaniu objaw wolnej woli wcielonego ducha ma rację bytu (choć ja celuję w maxymalnym rozdrażnieniu - czyli ktoś mnie na danym forum zwyzywa od miernot psychicznie chorych i wpadnę w tzw. szał bitewny - wtedy śni mi się że stoję w korytarzu a mój głos dudni jak wzywam duchy o mej wibracji by oddać cios - i wtedy człowiek po tej drugiej stronie mnie i moich "kolegów" odbiera!). Ale zawsze mogę spróbować Ci przeklasyfikować Twoje wierzenia na indywidualne Twoje zaproszenie - zawsze coś!
A duszy to nikt nie jest w stanie sprzedać żadnemu duchowi ani demonowi, a zwierzchniego ducha uznałbyś gdybyś potrzebował akurat jego pomocy!
W sumie podziwiam ludzi którzy wierzą, a wiarę swą opierają o słowo pisane które jest subiektywnym dowodem.
Ja nie wierzę w słowo pisane i audycję jeśli sam tego nie przerobię na "własnej skórze"! I to jest lepsze bo ja uznając coś sam to przerabiam - a więc DOBRO też muszę doświadczyć i się pod jego siłą "schylić" bym je dostrzegł a następnie uwiarygodnił DUCHOWO - w przeciwnym razie traktuję jako frazes!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 16 sty 2017, 15:22

proponuję by wyszeptał zaproszenie ten co bije się z własną niewiarą w to co ,, objawiają,, jako prawdę własnych doświadczeń inni
to proste słowo - wystarczy je tylko zainicjować i czekać na efekt , mogę powiedzieć , że jest gwarancja sukcesu w tym doświadczeniu :P

jednak nie polecam kusić losu
choć ten, który chodzi w garniturze nie zjawia się przed każdym , wyśle swoją sforę - ci są zawsze atrakcyjni w swych działaniach i zawsze, ale to zawsze działają w grupie - będą lać, okładać pięściami - furia ta jednak jest niczym w porównaniu gdy zechce przyjść kulminant - najpierw go usłyszycie i odczujecie w postaci emanacji energii - boom boom boom - to usłyszycie na początku
omijajcie ich i odkładajcie jak najdalej myśli o spotkaniu z nimi
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 16 sty 2017, 15:28

Natasza pisze:proponuję by wyszeptał zaproszenie ten co bije się z własną niewiarą w to co ,, objawiają,, jako prawdę własnych doświadczeń inni
to proste słowo - wystarczy je tylko zainicjować i czekać na efekt , mogę powiedzieć , że jest gwarancja sukcesu w tym doświadczeniu :P

jednak nie polecam kusić losu
choć ten, który chodzi w garniturze nie zjawia się przed każdym , wyśle swoją sforę - ci są zawsze atrakcyjni w swych działaniach i zawsze, ale to zawsze działają w grupie - będą lać, okładać pięściami - furia ta jednak jest niczym w porównaniu gdy zechce przyjść kulminant - najpierw go usłyszycie i odczujecie w postaci emanacji energii - boom boom boom - to usłyszycie na początku
omijajcie ich i odkładajcie jak najdalej myśli o spotkaniu z nimi

Prawdą jest to Natasza co sama na swej skórze przerobisz! Potem jest jeszcze prawda w oparciu o swoje własne sumienie (czytać własne blokady). No i na końcu słowo zapisane które rozbija się o swoje doświadczenie + swoje sumienie.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: fruwla » 16 sty 2017, 15:34

odnowa pisze:Gdybym był do gruntu zły to nie uznawałbym nad sobą zwierzchników pokroju Szatana. Poza tym co miałbym do zaoferowania Szatanowi? Swoją duszę?

Dusze moze kiedys, a na razie : uslugi za zycia ;)
Pozatym "TRZYMA SIE KUPY" bo u tzw. "Aniolow "upalych" lacznosc z Bogiem zostala na ICH zyczenie ZMIENIONA.
Niektorzy mowia nawet ze - przerwana.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Natasza » 16 sty 2017, 15:39

czarnyMag pisze:Prawdą jest to Natasza co sama na swej skórze przerobisz! Potem jest jeszcze prawda w oparciu o swoje własne sumienie (czytać własne blokady). No i na końcu słowo zapisane które rozbija się o swoje doświadczenie + swoje sumienie.

jeśli mówimy o przyjęciu do wiadomości , że nie jest tylko to co widać i słychać to tak, masz rację

co do zgłębienia istoty doświadczenia czy jest ono ,, dobrem,, czy ,, złem,, i prawdą czy prawdą zatajoną to już inna sprawa
tu liczy się wiedza a z nią w wielu przypadkach marnie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: fruwla » 16 sty 2017, 15:47

Nikita pisze:Jerzy Prokopiuk mowi o postaciach demonicznych: https://www.youtube.com/watch?v=7DcWsbg4Fgg

Lucyfer nie byl tak zly jak Aryman.

Ahriman.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: odnowa » 16 sty 2017, 16:02

Trzymajcie się swoich doświadczeń. Nie chcę ich podważać. Tworzycie własną rzeczywistość. W mojej rzeczywistości nie ma miejsca dla Szatana, taka już moja wiara-niewiara.
odnowa

Postautor: Natasza » 16 sty 2017, 16:08

odnowo masz rację -,, tworzycie własną rzeczywistość ,,- każdego dnia, godziny , czasu liczonego - ,,sami decydujecie o swoich czynach a one są konsekwencją waszych myśli,, w ten sposób tworzycie własną rzeczywistość

to prosty układ , ale zamknięty otoczony jak błona kolejną niewidzialną granicą
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka