Zasada jest prosta - jak się nie da tego odtworzyć, to tego nie ma
Jeszcze czegoś takiego nie widziałem, a więc?

OneNight pisze:Co na przykład widzisz na codzień, czego nauka nie wyjaśnia, hmm?
Zasada jest prosta - jak się nie da tego odtworzyć, to tego nie ma
Jeszcze czegoś takiego nie widziałem, a więc?
OneNight pisze:Co na przykład widzisz na codzień, czego nauka nie wyjaśnia, hmm?
neuron pisze:OneNight pisze:Co na przykład widzisz na codzień, czego nauka nie wyjaśnia, hmm?
nie, nie powiem Ci
nie chce mi sie klepac tego poraz kolejny, bo jeszcze raz to powiem i zaczne sie smiac sam z siebie

OneNight pisze:Nauka wyjaśnia dużo rzeczy. Kwestia tego, czy akceptujesz logicznie wytłumaczenie.
neuron pisze:OneNight pisze:Nauka wyjaśnia dużo rzeczy. Kwestia tego, czy akceptujesz logicznie wytłumaczenie.
o widzisz, teraz ma to jakiś sens, wyjaśnia dużo ale nie wszystko , moja akceptacja faktów nie ma nic do rzeczy, tak jest czy mi sie to podoba czy nie , logika jak napisalem jest tylko jednym z języków opisujących rzeczywistość , życie jest tak samo logiczne jak i nie logiczne .......i przykład z mojego podwórka, tonacja w jakiej brzmi otoczenie nie jest tylko molowa i nie jest tylko durowa ...........a każda jest inna , jak inny świat , i tak samo prawdziwa
mimo ze nie potrafisz udowodnic jej istnienia ,wiedząc ze istnieje bo , determinuje istnienie samo w sobie ....
w koncu sposob postrzegania rzeczywistosci to swoista halucynacja w mózgu i nic wiecej
OneNight pisze:Zasada jest prosta - jak się nie da tego odtworzyć, to tego nie ma
fruwla pisze:A jest cos takiego czego nie ma ?
neuron pisze:fruwla pisze:A jest cos takiego czego nie ma ?
jest

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości